Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija
Korisničko ime
Lozinka

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Pogledaj rezultate ankete: kako pecete pice
u obicnoj pecnici 33 97.06%
u pekacu pice 0 0%
u krusnoj peci (na vatri) 1 2.94%
na neki drugi nacin 0 0%
Glasovatelji: 34. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.04.2006., 17:15   #1
vokaj5
you`re on
 
vokaj5 Avatar
 
Registracija: Feb 2006.
Postova: 557
Pošalji poruku preko MSN korisniku vokaj5 Pošalji poruku preko Yahoo korisniku vokaj5
Talking sto stavljate na pizzu

sto volite stavljati na pizzu?
vokaj5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 17:16   #2
vokaj5
you`re on
 
vokaj5 Avatar
 
Registracija: Feb 2006.
Postova: 557
Pošalji poruku preko MSN korisniku vokaj5 Pošalji poruku preko Yahoo korisniku vokaj5
ja na pizzu stavim kečepa origana
gaude paladina mozarele
sunke za pizzu
gljiva i jednu maslinu
vokaj5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 19:25   #3
Dora K
Registrirani korisnik
 
Registracija: Jan 2005.
Lokacija: Predaleko
Postova: 4,456
1. umak od poma (ukuham ga sama s dodatkom soli i šećera), origano ili bosiljak, mozzarelu, šampinjone, masline, maslinovo ulje i pred kraj (da ne zagori i da se ne posuši) pršut

2. umak od poma, origano, edamer, prešana šunka, šampinjoni, tanko, tanko narezana panceta, masline, maslinovo ulje
Na ovu verziju volim pred kraj pečenja i jaje na oko razbit (tak da se bjelanjak stisne, a žumanjak ostane tekući)

Eh da, bolje su mi zelene masline za pizzu
__________________
"Svatko od nas je pametan za druge, međutim vrlo često kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih dotadašnjih uvjerenja, a onda iznenadimo i druge jer ti drugi su jako hrabri kad se ne radi o njima." roko 1
Dora K is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 20:39   #4
Jalnuški Diletant
Zrncolog
 
Jalnuški Diletant Avatar
 
Registracija: Aug 2004.
Lokacija: Trg Žrvata anarho-liberalizma b.b.
Postova: 15,016
Quote:
vokaj5 kaže:
ja na pizzu stavim kečepa


__________________
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
Jalnuški Diletant is offline  
Odgovori s citatom
 
Old 01.04.2006., 20:41   #5
Jalnuški Diletant
Zrncolog
 
Jalnuški Diletant Avatar
 
Registracija: Aug 2004.
Lokacija: Trg Žrvata anarho-liberalizma b.b.
Postova: 15,016
Quote:
Dora K kaže:
1. umak od poma
__________________
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
Jalnuški Diletant is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 20:52   #6
enigma
Pacijent
 
Postova: n/a
ja volim svoju jako jednostavno, umak od poma, zacini, sir, gljive, sunka i ako ima neke kobase jos nabacim., ili hrenovke sa vrhnjem.
 
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 20:55   #7
Tinchi
. .. . ..... .. .
 
Tinchi Avatar
 
Registracija: Dec 2002.
Lokacija: putem..
Postova: 7,829
Umak od rajčice (obavezno dosta zaslađen i začinjen), neki lako topivi sir, gomila gljiva, luk, mladi luk, šnite rajčice.

Ponekad tunjevinu i jaje na oko
Tinchi is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 22:40   #8
x-type
xxx-type
 
x-type Avatar
 
Registracija: Sep 2004.
Lokacija: dovoljno daleko od mora
Postova: 13,498
umak od paradajza volim začiniti cimetom. inače, osim standardnog nadjeva najbolji prilog su mi račiči, kukuruz i češnjak (ne skupa, već u određenim kombinacijama). također mozarella igra.
__________________
Вєрка Сердючка
x-type is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 22:43   #9
enigma
Pacijent
 
Postova: n/a
cimetom , e to mi nikad ne bi palo na pamet, a valjda bi valjalo probat .
 
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 22:50   #10
atlantis
53% lezbojka
 
atlantis Avatar
 
Registracija: Nov 2002.
Lokacija: u busiji
Postova: 27,072
Pošalji poruku preko ICQ korisniku atlantis
bijo vech topic

sve kaj najdem u frizideru
atlantis is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 12:00   #11
xxGaladrielxx
The Lulek, prosim lepo
 
xxGaladrielxx Avatar
 
Registracija: Nov 2002.
Lokacija: Zagreb
Postova: 7,882
osim sira i sveg uobicajnog volim i one smrznute, polupecene patlidjane za rostilj, spinat, ananas...
xxGaladrielxx is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 16:00   #12
Jalnuški Diletant
Zrncolog
 
Jalnuški Diletant Avatar
 
Registracija: Aug 2004.
Lokacija: Trg Žrvata anarho-liberalizma b.b.
Postova: 15,016
Quote:
xxGaladrielxx kaže:
volim i one smrznute, polupecene patlidjane za rostilj,
Kada pročitam nešto ovako uvijek zahvalim dragom Bogu na tome gdje živim, kako živim i čime se hranim.

Bože, hvala ti!
__________________
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
Jalnuški Diletant is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 16:02   #13
xxGaladrielxx
The Lulek, prosim lepo
 
xxGaladrielxx Avatar
 
Registracija: Nov 2002.
Lokacija: Zagreb
Postova: 7,882
Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Kada pročitam nešto ovako uvijek zahvalim dragom Bogu na tome gdje živim, kako živim i čime se hranim.

Bože, hvala ti!
zakaj? kaj im fali?
xxGaladrielxx is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 16:04   #14
Jalnuški Diletant
Zrncolog
 
Jalnuški Diletant Avatar
 
Registracija: Aug 2004.
Lokacija: Trg Žrvata anarho-liberalizma b.b.
Postova: 15,016
Quote:
xxGaladrielxx kaže:
zakaj? kaj im fali?
Osim što su prvo polupečeni, pa zatim smrznuti i konačno "namjenjeni za roštilj" - ništa.
__________________
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
Jalnuški Diletant is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 16:07   #15
xxGaladrielxx
The Lulek, prosim lepo
 
xxGaladrielxx Avatar
 
Registracija: Nov 2002.
Lokacija: Zagreb
Postova: 7,882
Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Osim što su prvo polupečene, pa zatim smrznute i konačno namjenjene za roštilj - ništa.
ne znam kak su zapraf pripremljene al ne vidim razlog zakaj bi smrznuto povrce bilo lose. Drugo, ak stavis sirove patlidjane, nemreju se tak fino na pizzi zapec (probala). I ono najbitnije, to je tako mala kolicina, 2-3 kolutica, ma da je i toksicno , ne bi smetalo. A pizzu i onak jedem 2x mj.
xxGaladrielxx is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 16:07   #16
Noemi
Registrirani korisnik
 
Registracija: Jan 2004.
Postova: 7,474
sve i svasta...umjesto sira melancane narezane na tanke ploskice, na vrh obavezno artichoke

ostatak varira ovisno o tome sta je u frizideru
Noemi is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 22:55   #17
cheff
Registrirani korisnik
 
Registracija: Dec 2005.
Lokacija: lonac
Postova: 96
Pošalji poruku preko ICQ korisniku cheff
nekako mi je najbolje samo sa mozzarelom i rajcicom
cheff is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2006., 03:08   #18
res publica
fragile
 
res publica Avatar
 
Registracija: Sep 2005.
Lokacija: Here I am, will you send me an angel?
Postova: 5,790
Quote:
xxGaladrielxx kaže:
ak stavis sirove patlidjane, nemreju se tak fino na pizzi zapec (probala).
nakon što su pustili vodu, malo ih prokuhaš.

evo šta ja stavljam:

- šalša od poma,tikvice,patlidžani,obični sir,mozzarella, svježi abc sir,maslinovo ulje,origano
-šalša,sir, paprike,kukuruz,svježi sir,origano
-šalša,edamer,mozzarella,gorgonzola,svježi sir,parmezan,origano
res publica is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2006., 08:29   #19
xxGaladrielxx
The Lulek, prosim lepo
 
xxGaladrielxx Avatar
 
Registracija: Nov 2002.
Lokacija: Zagreb
Postova: 7,882
Quote:
res publica kaže:
nakon što su pustili vodu, malo ih prokuhaš.
prije pohanja ih inace obavezno malo "rostiljam" na pari pa ne upiju masnocu. Jel slicno i kod kuhanja?
No, ove kaj sam spomenula, smrznute, budu dosta suhe i cak hruskave. Zato su mi fine na pizzi
xxGaladrielxx is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2006., 08:33   #20
juanpablom
Registrirani korisnik
 
Registracija: Aug 2005.
Postova: 7,431
Quote:
vokaj5 kaže:
sto volite stavljati na pizzu?
Med
juanpablom is offline  
Odgovori s citatom
 
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] kôd je On
HTML kôd je Off

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +1. Trenutno vrijeme je: 21:54.



Powered by vBulletin Version 3.8.4 (hrvatski)
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site content ©1999-2014 Forum.hr
Ad Management by RedTyger