Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Pogledaj rezultate ankete: kako pecete pice
u obicnoj pecnici 33 97.06%
u pekacu pice 0 0%
u krusnoj peci (na vatri) 1 2.94%
na neki drugi nacin 0 0%
Glasovatelji: 34. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.04.2006., 16:15   #1
Talking sto stavljate na pizzu

sto volite stavljati na pizzu?
vokaj5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 16:16   #2
ja na pizzu stavim kečepa origana
gaude paladina mozarele
sunke za pizzu
gljiva i jednu maslinu
vokaj5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 18:25   #3
1. umak od poma (ukuham ga sama s dodatkom soli i šećera), origano ili bosiljak, mozzarelu, šampinjone, masline, maslinovo ulje i pred kraj (da ne zagori i da se ne posuši) pršut

2. umak od poma, origano, edamer, prešana šunka, šampinjoni, tanko, tanko narezana panceta, masline, maslinovo ulje
Na ovu verziju volim pred kraj pečenja i jaje na oko razbit (tak da se bjelanjak stisne, a žumanjak ostane tekući)

Eh da, bolje su mi zelene masline za pizzu
__________________
"Svatko od nas je pametan za druge, međutim vrlo često kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih dotadašnjih uvjerenja, a onda iznenadimo i druge jer ti drugi su jako hrabri kad se ne radi o njima." roko 1
Dora K is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 19:39   #4
Quote:
vokaj5 kaže:
ja na pizzu stavim kečepa


__________________
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
Jalnuški Diletant is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 19:41   #5
Quote:
Dora K kaže:
1. umak od poma
__________________
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
Jalnuški Diletant is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 19:52   #6
ja volim svoju jako jednostavno, umak od poma, zacini, sir, gljive, sunka i ako ima neke kobase jos nabacim., ili hrenovke sa vrhnjem.
 
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 19:55   #7
Umak od rajčice (obavezno dosta zaslađen i začinjen), neki lako topivi sir, gomila gljiva, luk, mladi luk, šnite rajčice.

Ponekad tunjevinu i jaje na oko
Tinchi is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 21:40   #8
umak od paradajza volim začiniti cimetom. inače, osim standardnog nadjeva najbolji prilog su mi račiči, kukuruz i češnjak (ne skupa, već u određenim kombinacijama). također mozarella igra.
__________________
Вєрка Сердючка
x-type is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 21:43   #9
cimetom , e to mi nikad ne bi palo na pamet, a valjda bi valjalo probat .
 
Odgovori s citatom
Old 01.04.2006., 21:50   #10
bijo vech topic

sve kaj najdem u frizideru
atlantis is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 11:00   #11
osim sira i sveg uobicajnog volim i one smrznute, polupecene patlidjane za rostilj, spinat, ananas...
xxGaladrielxx is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 15:00   #12
Quote:
xxGaladrielxx kaže:
volim i one smrznute, polupecene patlidjane za rostilj,
Kada pročitam nešto ovako uvijek zahvalim dragom Bogu na tome gdje živim, kako živim i čime se hranim.

Bože, hvala ti!
__________________
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
Jalnuški Diletant is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 15:02   #13
Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Kada pročitam nešto ovako uvijek zahvalim dragom Bogu na tome gdje živim, kako živim i čime se hranim.

Bože, hvala ti!
zakaj? kaj im fali?
xxGaladrielxx is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 15:04   #14
Quote:
xxGaladrielxx kaže:
zakaj? kaj im fali?
Osim što su prvo polupečeni, pa zatim smrznuti i konačno "namjenjeni za roštilj" - ništa.
__________________
Ne odlučuje onaj koji izlazi na referendum, nego onaj koji broji glasove.
Jalnuški Diletant is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 15:07   #15
Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Osim što su prvo polupečene, pa zatim smrznute i konačno namjenjene za roštilj - ništa.
ne znam kak su zapraf pripremljene al ne vidim razlog zakaj bi smrznuto povrce bilo lose. Drugo, ak stavis sirove patlidjane, nemreju se tak fino na pizzi zapec (probala). I ono najbitnije, to je tako mala kolicina, 2-3 kolutica, ma da je i toksicno , ne bi smetalo. A pizzu i onak jedem 2x mj.
xxGaladrielxx is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 15:07   #16
sve i svasta...umjesto sira melancane narezane na tanke ploskice, na vrh obavezno artichoke

ostatak varira ovisno o tome sta je u frizideru
Noemi is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2006., 21:55   #17
nekako mi je najbolje samo sa mozzarelom i rajcicom
cheff is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2006., 02:08   #18
Quote:
xxGaladrielxx kaže:
ak stavis sirove patlidjane, nemreju se tak fino na pizzi zapec (probala).
nakon što su pustili vodu, malo ih prokuhaš.

evo šta ja stavljam:

- šalša od poma,tikvice,patlidžani,obični sir,mozzarella, svježi abc sir,maslinovo ulje,origano
-šalša,sir, paprike,kukuruz,svježi sir,origano
-šalša,edamer,mozzarella,gorgonzola,svježi sir,parmezan,origano
res publica is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2006., 07:29   #19
Quote:
res publica kaže:
nakon što su pustili vodu, malo ih prokuhaš.
prije pohanja ih inace obavezno malo "rostiljam" na pari pa ne upiju masnocu. Jel slicno i kod kuhanja?
No, ove kaj sam spomenula, smrznute, budu dosta suhe i cak hruskave. Zato su mi fine na pizzi
xxGaladrielxx is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.04.2006., 07:33   #20
Quote:
vokaj5 kaže:
sto volite stavljati na pizzu?
Med
juanpablom is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +1. Trenutno vrijeme je: 07:03.