Nemogu si naći curu. Nikako. Stalno se trudim, ali jednostavno mi ne ide od ruke. Na internetu, u stvarnosti, u u školi... Nikako mi ne polazi za rukom da nađem odabranicu srca svog, i polako se živciram zbog toga. Stalno si mislim, jel razlog to što sam ružan, i jesam li uopće ružan.... U svakom slučaju, pomozite mi istinom. Možda da primjenim frizuru ili nešto... Dajte neki savjet.
Ja mislim, sljedeće, promjeni frizuru, pusti malo bradicu, promjeni oćale, promjeni obleku, napravi tetovažu, idi u teretanu i premlati najjačeg dečka u školi. Za svaki slučaj počni slušat i narodnjake. Jebaćeš smesta.
Ne želim ulaziti u procjenu tvoje fizičke privlačnosti jer nisam gay i, samim time, ne mogu procijeniti koliko si lijep, ali za psihičku ti mogu reći da si jedan zbilja kvalitetan momak koji zaslužuje imati curu.
Ne želim ulaziti u procjenu tvoje fizičke privlačnosti jer nisam gay i, samim time, ne mogu procijeniti koliko si lijep, ali za psihičku ti mogu reći da si jedan zbilja kvalitetan momak koji zaslužuje imati curu.
Da, znam. Luda smo ekipa. Jednom me Marko (visoki rođak) tako nasmijao da sam izbacio Sprite na nos.
Ajde, ajde, priznaj nam, nije bija samo sprite u onim casama na slici jel tako
Ne rađa se onakva atmosfera samo na vodi, ako me kuzis
Aj sapni nam, niko nece saznat, ni roditelji...
Vidim da vam je na rockasu bilo jako zabavno
Sad sam upravo krepala od smijeha. Mislim da se neko jako dobro zajebava.
Svaka cast stari, jos me boli trbuh
Ajde, ajde, priznaj nam, nije bija samo sprite u onim casama na slici jel tako
Ne rađa se onakva atmosfera samo na vodi, ako me kuzis
Aj sapni nam, niko nece saznat, ni roditelji...
Ne, taj događaj nije bio na rođendanu. Na rođendanu mi je mama skuhala kavu za sve. Smio sam je piti jer imam 18 godina
Inače, sve je ovo zbog moje simpatije, Katarine, u koju sam očajnički zaljubljen. Želim znati dal sam dovoljno dobar za nju (a ako nisam za druge, neznam kako ću biti za nju). Ovo je ona: Katarina
ima jedan moj frend koji izgleda gore od tebe a jebe svaki vikend. al on ima frajerski "gard" i zna se postaviti a to pali cure. sigurno i u tebi ima nesto sto bi privuklo cure
Zabavile su me sve ove slike, ali moram priznat da mi i dalje nije jasno je li sve to zezancija ili nije.
Slike s rođendana su me podsjetile na jedan rođendan na kojem sam bio prije nekoliko godina. Dakle, kako sam pristojan u slobodno vrijeme, nazovem slavljenika kojeg znam jer je išao u moju srednju, a tad je bio na mom faksu, i iz pristojnosti mu čestitam rođendan, kako bi se čovjek osjećao dobro. On me odmah pozove da dođem istog dana na rođendan, i dobro, ok, doći ću. A kad ono... na rođendanu on (mislim da mu je to bio 22. rođendan), njegov otac i dvije zgodne (???) cure koje je čini mi se otac dovukao sinu
I to je bio rođendan. Nas petoro, četvoro za stolom, otac stalno prisutan, a slavljenik priča takve priče o svojim uspjesima da je tek to posebna komedija Kaže 'vozim auto kao odrasli'
No vratimo se na autora topica:
- Ako si ti na slikama:
Ne, nisi ni ružan ni lijep. I ne nisi cool, ali uz interes koji si pokazao za ispravljanje grešaka, mogu ti reć da ćeš postat cool s godinama. I ne, ne mijenjaj prijatelje, izgledaju kao dobre osobe i pravi prijatelji, iako je ugođaj na slici takav da će 90% ljudi uključujući mene dobit osmijeh na licu kad vidi slike.
- Ako nisi ti na slikama:
Ne, nisi ružan, samo bolje pazi gdje ostavljaš svoje slike.
ima jedan moj frend koji izgleda gore od tebe a jebe svaki vikend. al on ima frajerski "gard" i zna se postaviti a to pali cure. sigurno i u tebi ima nesto sto bi privuklo cure
Oces rec da nas junak ne privlaci cure???? Oces rec da nas junak ne j... ???
Oces rec da nas junak nema frajerski gard????
E moj momak, promini lece
Oces rec da nas junak ne privlaci cure???? Oces rec da nas junak ne j... ???
Oces rec da nas junak nema frajerski gard????
E moj momak, promini lece
ne, nisam to rekao. rekao sam sto ima frend. a za naseg junaka neznam, nemogu reci jer ga ne poznam. slike nemogu previse reci
a nejebe, to je vec rekao
Uvreda!!!!