aha, ok za sad je onda odabran beach ako netko ne predlozi nesto drugo.
moram priznt da mi sad nije bs jasno ovo da sve organizira suncani odmor, a ja ponudu naso na bravo putovanja
Pročitaj par stranica na forumu, više agencija prodaje te aranžmane (pogledaj Integral npr), ali ćeš primjetiti da su svi potpuno isti i da su sve cijene potpuno iste. To je zato jer trenutno jedina agencija koja radi putovanja u Tunis je Sunčani odmor, a ostali prodaju njihove aranžmane.
Između Skanesa i Beacha svakako izaberi Beach jer je Skanes malo usred ničega i kako smo čuli od vodiča, hotel je dosta loš. S druge strane, Beach ima najljepšu plažu i definitivno se više isplati. Sva putovanja u Tunis organizira Sunčani odmor...
Hotel s 4 zvjezdice u Jasmin Hamammetu košta ti 1900 kn po osobi,možda...
aha, ok za sad je onda odabran beach ako netko ne predlozi nesto drugo.
moram priznt da mi sad nije bs jasno ovo da sve organizira suncani odmor, a ja ponudu naso na bravo putovanja
Quote:
iva2211 kaže:
Hotel s 4 zvjezdice u Jasmin Hamammetu košta ti 1900 kn po osobi,možda...
Preporučam El MOuradi El Menzah 4* u Yasmin Hammametu...
Koliko vidim, cijena je 2390kn ( 1900 je tek krajem 8 mj) + pristojbe 790kn + 75 kn doplata za gorivo....
Premda, prema ovome, aranžmani 1.8. su iz Ljubljane... (nisam gledala sve, samo sam ih nekoliko otvorila-možda ima koji iz ZG)..pa si to dobro provjerite...
Sunčani odmor organizira putovanja, a agencije prodaju njihove aranžmane i za to uzmu još dodatno 75 kn svojih troškova. Tako da ti je možda bolje otići direkt u Sunčani odmor. Nama su u Atlasu rekli da moraju kontaktirati Sunčani odmor i da će nam se javiti drugi dan - no nije nam se nitko javio. Otišli smo dr.dan direkt u S.O. I dobro da jesmo, jer nam je oko 16h rečeno da ima oko 30tak mjesta, dok smo došli u 18h bilo je još svega par mjesta... Tak da je bolje sve s njima dogovarati...
Ja i dalje čekam e-mail od agencije kad se točno kreće u srijedu
Ima li netko možda informaciju o vremenu polaska i dal se ide iz ZG-a ili Ljubljane?
Kad smo uplaćivali, rekla nam je da se ide najvjerojatnije iz Zagreba, a sad čitam da baš i nije tako
Ima li netko možda informaciju o vremenu polaska i dal se ide iz ZG-a ili Ljubljane?
Kad smo uplaćivali, rekla nam je da se ide najvjerojatnije iz Zagreba, a sad čitam da baš i nije tako
hmm... evo mene zvali maloprije da je neko odusto pa ima mjesta za mene. i kaze zena da bi se trebalo ic iz zg-a bas mi se i nejde sad jos u dezelu
Agencija će ti se javiti najvjerojatnije u ponedjeljak jer čekaju što dulje u slučaju da se vrijeme leta još promijeni.
Možeš tu pogledati kada je let, http://www.nouvelair.com/en
Po ovome kako je sada, ide se iz Zagreba, u 13:10.
Premda, prema ovome, aranžmani 1.8. su iz Ljubljane... (nisam gledala sve, samo sam ih nekoliko otvorila-možda ima koji iz ZG)..pa si to dobro provjerite...
Sunčani odmor organizira putovanja, a agencije prodaju njihove aranžmane i za to uzmu još dodatno 75 kn svojih troškova. Tako da ti je možda bolje otići direkt u Sunčani odmor. Nama su u Atlasu rekli da moraju kontaktirati Sunčani odmor i da će nam se javiti drugi dan - no nije nam se nitko javio. Otišli smo dr.dan direkt u S.O. I dobro da jesmo, jer nam je oko 16h rečeno da ima oko 30tak mjesta, dok smo došli u 18h bilo je još svega par mjesta... Tak da je bolje sve s njima dogovarati...
ovo nije istina, to možda uzme Atlas, ali u većini agencija nema toga, nego je cijena identično ista kao u Sunčanom, a Sunčani od te cijene daje određeni postotak(10-12%) agenciji koja je prodala
što se tiče polazaka Zagreb ili Ljubljana: svi polasci za Tunis objavljeni od Sunčanog Odmora su iz Zagreba, ali za 1.8. i 8.8. je bilo sve prodano puno unaprijed pa su onda pustili u prodaju i polazak iz Ljubljane od sestrinske agencije Oasis(isto vlasništvo) i organizirali bus Zag - Lju- Zag...
isto će biti i za dalje polaske - ako se prodaju sva mjesta, a ima još interesa, puštaju prodaju još i iz Ljubljane
čak mislim da su za 01.08. digli još jedan avion iz zagreba pa kad se i to prodalo, pustili su još i Ljubljanu... ne sjećam se više...
no uglavnom u trenu kad rezervirate kako rezervirate tako je. ako ste rezervirali iz Zagreba, sigurno vam se neće dogoditi da idete iz LJubljane, bez brige
01.08.2012 BJ 7207 ZAG - NBE 13:10 - 14:10
08.08.2012 BJ 7206 NBE - ZAG 09:10 - 12:10
2. leti na Tunis
01.08.2012 BJ 7213 ZAG - TUN 19:30 - 20:25
08.08.2012 BJ 7212 TUN - ZAG 15:30 - 18:30
sretan put svima i dobar provod
Zaniman se za sedmo dnevni aranzman u Derbi krajem osmog mjesecahrvatski Sam drzavljanin s prebivalistem u austriji. Isao bi preko austrijske agencije i pitanje je sada dali trebam visu odnosno koliko dugo se ceka na vizu u veleposlanstvu u zagrebu? Hvala unaprijed
Glupost... gomila ljudi ima napisano na rezervaciji Zagreb, a par dana prije putovanja im se to promijeni u Ljubljana...
Ne, nije glupost, nego je problem što možda u nekim agencijama samo da bi prodali kažu ljudima da idu iz zagreba a već znaju da će biti let iz ljubljane, pa onda jave kao"ipak vam je let iz LJubljane, ali imate besplatan transfer iz Zagreba
istina, za prve polaske u 5 -6 mjesecu i isto tako će biti i za zadnje polaske u 10 mjesecu se ne zna jer nema toliko interesa, pa se pune 2 aviona: 1 iz zagreba i 1 iz Ljubljane pa ako ne bude dosta putnika, onda se spajaju u jedan - iz LJubljane.
ali za ove polaske 7,8 i početak 9 mjeseca se jako dobro zna da će biti iz Zagreba, a na udarnim terminima, 1.8. i 8.8. su čak i 2 aviona iz Zagreba.
prodala sam na stotine Tunisa i svi putnici su jako dobro znali od kuda će biti let i nikome se nije par dana prije puta promjenilo, prema tome, možda je ipak bitno gdje kupiš iako je sve isti organizator Sunčani odmor
@Loborek
S obzirom da su sad akcijske cijene za sredinu osmog i da nisu prevelike razlike u cijeni, predlazem 5* u Portu ili Yasminu. Vidim da je El Menzah 1990 kn, a Palm Marina 2290. Iskreno uvijek bi radje dao tih 300 kn jer sam bio u oba. Iako ce ti vecina reci da je i El Menzah super. Mozes i u EM Hammamet (isto 5*) za 2190kn. Uglavnom u Y.Hammametu su ti ta dva u samom centru nasuprot medine. U Portu si 45 min hoda od centra. Uglavnom u oba slucaja imas sta za vidjeti u centru i imas zabavni park (Cartagalan odnosno Hanibal Park). Uglavnom, neces puno pogrijesiti ako se pomiris sa cinjenicom da je tih 7 dana ustvari 6 dana!
Slušajući utiske mnogih koji su se vratili iz Tunisa i uzevši u obzir moje osobne dojmove 7-dnevnog boravka u Port El Kantaoui napisao bih jedan komentar za sve one koji razmišljaju o Tunisu.
Prošao sam cijeli Mediteran od Gibraltara do grčkih otoka, preko Španjolske, Azurne obale, Italije uzduž i poprijeko, Hrvatske od Savudrije do Dubrovnika, bio sam i u Turskom Marmarisu, i Egiptu.
Po meni, po ljepoti i čistoći mora i plažama na vrhu su grčki otoci i HR. Sve ostalo je klasu ispod. Tunis dvije klase ispod.
Što se nekog generalnog dojma oko cjelokupne turist. ponude tiče; Tunis je klasu ispod svih ostalih destinacija. Francuzi i Španjolci prednjače. Moj prvi izbor zbog odnosa "value-for-money" bili bi grčki otoci.
Tunis je sveukupno, za mene bez ikakvih dvojbi, najniža kategorija turizma koja se nudi na Mediteranu.
ALI.
On vrijedi novce koje ćete za njega platiti.
Za mnoge ljude u HR to je prvi let avionom u životu, prva ljetna destinacija izvan HR koju si mogu priuštiti. I ne znaju što tamo očekivati.
Tada samo treba malo razmisliti.
Oni nude hotele (šatro)5*, koji u sred sezone, sa all-inclusive aranžmanom (jedi-pij-koliko-hoćeš) i avionskim prijevozom koštaju 400-tinjak Eura za 7 dana. Svatko onaj koji očekuje elitnu destinaciju, vrhunski hotel i hranu, prekrasnu plažu i čisto more- živi u debeloj zabludi. Tako nešto ne može se dobiti za 400 Eura.
Može se dobiti loše održavan hotel (značajka svih hotela u Tunisu), niska razina usluge, u najboljem slučaju osrednja hrana, vrlo neimpresivne pješčane plaže i more puno trave kojem se ne vidi dno.
To je realnost.
Ako tako, pravilno, postavimo stvari, Tunis može biti zanimljiva, za nas svakako egzotična destinacija gdje se za smješne novce može provesti 7 dana.
BEzveze post veze s vezom nisi napisao ,samo kako si ti putovao i bio
duž cijelog mediterana ,a ljudi u HR "glupi " ,siromašni pa čim vidjeli avion
odmah im svaka zemlja super
Kao prvo proputovala sam i više nego ti ,nego se ne želim kao ti ovdje besplatno reklamirati
Grčka je po meni bila jedna od najlošijih destinacija ,more,kamenje ,sve skupa nula ,a nekom je lijepa .
Turska istina bila sam kratko ostavila je dojam užasno zmazane zemlje ,
dok Tunis /Egipat/ Kenija su države koje su mi ostale u divnom sjecanju.
I nakon tvog posta ljudi su prestali ovdje ostavljati zanimljive komentare ,
bilo hotela ,bilo agencije ...
jer kako si napisao citiram te :" za mnoge u HR to je prvi let ...prva dest.koju si mogu priuštiti "
ja bi rađe 5 dana u Tunis ,nego 10 u Grčku ,jer mi se zemlja nije svidjela ,
ali ne bi napisala na temi da su ljudi ... ali to sam samo ja