Da program je prilicno dobar,igrali smo ja i frendovi CS 1.6 i Alien versus Predator2 i kad se igra 1vs1 bi je dobar al kad smo igrali 2vs1 ovom frendu na ISDNu je brejkalo malo,dok nas dvojica imamo najsporiji ADSL.Sad cemo proba 2vs2 sa ADSL-om ,misli da bi moglo bit O.K.
Sve u svemu pristojan programcic i prilicno jednostavan!
Ovisi za sta treba. Najbolji je za nepopularne i nezahtjevne igre. Bolje igre, koje imaju servere na netu, bolje su rjesenje. Nadjete neki prazan i odete sve, ne treba Hamachi.
ime: VBA test
lozinka: test
i javi mi da testiramo neku igricu koja ima sposobnost povezivanja a ja ju imam. Dakle, većinom Pokemoni, Megaman battle network, Advance Wars 1 i 2. Ako nekog zanima...
P.S.
Morate imati VBA link koji skinete ovdje.
Ovisi za sta treba. Najbolji je za nepopularne i nezahtjevne igre. Bolje igre, koje imaju servere na netu, bolje su rjesenje. Nadjete neki prazan i odete sve, ne treba Hamachi.
Ja sam instaliro Hamachi ali nemogu igrati igre s frendom.Svaki put kad ukljucim hamachi i udem u igru empire earth(multiplayer)cujem neki cudni zvuk i odmah me izbaci iz igre dok frendu radi se normalno.Ocajan sam,zelim da igram protiv frenda ali nikako nejde.Molim da itko ista zna o tome da mi pomogne,poluuuudiiiiit cu!!!!
Ne znam, al valjda si se konekto na njegovu mrezu. neko od vas mora cr8-tat, bolje da to bude onaj koj ima jacu vezu. Probaj iskljucit firewall i ak ti onda ne radi reinstaliraj igru. ne znam kaj bi te vise moglo zajebavat.
e ak se sjecam dobro, sa programom(u raru) di dobio neki readme file, procitaj si to. mozda trebas namjestat nes oko protokola,