*** Samo sam htio negdje ostaviti vidljiv trag oduševljenja,nakon pokretanja novog "Colina".....meni se fakat sviđa !!!....Ne vidim neke naročite bug-ove,grafika mi mje super,......
Ja imam P4 1.6,256DDR,GF3 Ti200 GS i smeće mi trza i to dovoljno da ne mogu voziti.Ipak ću ostati vjeran PS2 verziji!A i bolje se vozi sa analognim kontrolerom.
Ja sam igro demo koji je bio cisto smece... uopce se grafika nije mogla namjestat...
Quote:
*** Samo sam htio negdje ostaviti vidljiv trag oduševljenja,nakon pokretanja novog "Colina".....meni se fakat sviđa !!!....Ne vidim neke naročite bug-ove,grafika mi mje super,......
No izgleda da je igra ipak OK... mislim ako je dobra ko dvojka onda rastura...
Igra je jebena ludnica. Imam duron 700, 256 srd, gf3 i malo steka al sve u svemu ide ok. E da rezolucija je 800x600 32 bit, fsaa off. Nego eto me u japanu sa colinom (championship) i ima jos 2 zemlje do kraja. Zar to nije malo kratko? Igra je super al imam dojam da je kratka. Nema modova poput time trial i slicno. Sta vi mislite???
FIREBOY kaže: Nego eto me u japanu sa colinom (championship) i ima jos 2 zemlje do kraja. Zar to nije malo kratko?
Nije,jer kad to odvezeš počinje nova sezona,na većoj težini i promjenjenog rasporeda,a nakon te još jedna....pa kad si junak,da vidimo rezultate kad to odvezeš!
Ims pravo . Jebote u prvoj etapi championshipa ja njih derem za pol minute a u drugoj oni mene. Mislim da treba imati volan da bi uspio (kada dobijes jaci turbo auto slajdra pri startu- jedva krene, pa bi trebalo dozirati gas,jel, a to bez papucica nemoguce). E da sjeb** sam se te sam prilikom izlaska bio pritisnuo retire rally, kako se opet vratiti na to???
Volan je zakon. Dao mi ga prije par mjeseci jedan prijatelj, koji ga je dobio za rođendan, ali ne igra na kompaću. Tako prije par dana mislim ajde isprobat ću to čudo na Colinsu. U početku je teško i treba podesiti u opcijama tako da treba samo minimalno vrtiti s njime, jer inače nema šanse ući velikom brzinom u okuke.
Volan je Thrustmasterov Ferrari, mislim da je trenutno najbolji. Papučice ne koristim.
Igrica je jako zahtjevna. Imam 2600+, 521MB i Radeon 9500@9700pro, ali ipak ako igram na 1024x768 s maksimalnom grafikom zna ponekad trznuti, tako da sam malo smanjio.
Mogli bismo za usporedbu ostaviti par rezultata.
Evo mojih za Španjolsku, sve sa Focus RS WRC02:
2:47, 2:35, 2:30, 3:06, 3:12, 3:03, 3:19.
Sve to je privremeno, jer zadnji put kad sam vozio popravio sam u prosjeku nekih 15s, a mislim da mogu još dosta izvući.