bas sam citao epska cudovista pod srdom. svasta. epski izazovi trebali bi biti, recimo, upravljanje selom a da ti seljaci ne dodju pod prozore s vilama i bakljama. a ne sve veca i neugodnija cudovista...
Nemaš pojma kako si pogodio smisao toga kaj ja mislim da bi epic level quest-anje trebalo bit. I sažeo (što meni nikad ne ide dobro ) milijun rasprava sa mojom RPG ekipom .
__________________ He hath loosed the fateful lightning of His terrible swift sword: /
His truth is marching on.
Prof. F. Castro, Texas A&M University: Why are you giving me your money? I have a swimming pool.
__________________ He hath loosed the fateful lightning of His terrible swift sword: /
His truth is marching on.
Prof. F. Castro, Texas A&M University: Why are you giving me your money? I have a swimming pool.
e pa bas zato volim gledati to ubijanje i masakriranje jedne drugih kao sto je prikazano u dragonball z
pa neki ljudi vole gledati ramba rockya terminatora pa to je isto mlatarenje bezveze
danas su svi ludi za ultimate fightom pa se stalno prepucavamo ko je jaci na svijetu i te fore
pa bas je tako u dragonballa zato ga i volim i tocka
Mislim da se radilo o drugoj epizodi, isli su spavat i on se bulmi lego na bedro jer je naviko lezat dedi na bedru i kad se lego, primjetio je da su joj gace malo stisnute pa je opipo vidio je da nema jaja i onda je zakljucio da je ona sigurno neko neprirodno biche
Ja volim sve DragonBall serije.
Kao klinac sam na CN poceo prvo gledat DragonBall Z i to mi je bilo cool. Kak nemre biti, hrpa cool looking frajera (i posto je ovo bilo na engleskom sinkronizirano nisu imali one debilne originalne glasove) koji se soraju s cool efektima i na cool nacine unistavaju okolinu. Evo 3xcool, tko moze tome odolit
I onda imaju dugacke cool diskusije tko ce kome prije polomiti zube i na kakav cool nacin prije nego se nastave cool boriti
I onda kada sam bio malo stariji sam vidio originalni Dragon Ball i bio je fora, ali nakon DragonBall Z bio mi je previse normalan (mislim nitko nije mogao unistiti planet s svojim napadima )
I onda sam nabavio DragonBall GT koji je mjesavina izmedu ova dva serijala i mora priznat da je vrhunski, ima glupiranje iz DragonBall i cool eksplozivne fajtove iz DragonBall Z.
"Remember, remember the 5th of November, the gun powder treason and plot. I know of no reason why the gun powder treason should ever be forgot." Prokleta pravila da nema novog reda pa eto ovako: Starcraft Saga Edition - Work in Progress