Naravno da me nebi smetalo. Ali činjenica je da zarađujemo skoro pa isto. Ja imam Vss a on Všs, oboje radimo u solidnim firmama i bilo bi supač da on potegne i malo više (no kako sad stvari stoje ...)
vrlo potencijalna rospija
__________________ Jedni grade vlade da se lakše krade, drugi biljke sade, a treći ih vade.
ovisi o drugoj polovici, ako bi ona predbacivala to kaj mlati više love, normalno da bi me smetalo.
ali ako je normalna - nebi me smetalo niti malo, DAPAČE !
Ne, ne bi..sve je relativno u danasnjim uvjetima...i u casu se moze promijeniti situacija...a i da je obrnuto, ne bi me smetalo..govorim hipotetski, nista ne dokazujem da li je tako u mojem slucaju i koliko...mislim da su te seksisticke razlike i sl proslost za one koji normalno razmisljaju...a oni koje to smetaju ocito imaju komplekse kojih se valja rijesiti...
ovisi o drugoj polovici, ako bi ona predbacivala to kaj mlati više love, normalno da bi me smetalo.
ali ako je normalna - nebi me smetalo niti malo, DAPAČE !
To je vec drugo pitanje da li bi te smetalo ako bi partner prigovarao...onda bi valjda i razmislio da li opce mozete biti zajedno jer to su ozbiljne stvari...
A ti se valjda trudis biti sa normalnom osobom(kako sam kazes)....
Ne da bi me smetalo, nego me je smetalo. Ne da zarađuje više ili manje nego to što je uglavnom cijelo vrijeme bio bez love...nije mogao zaraditi dovoljno da prođe sredinu mjeseca..
Neću ulaziti u to na šta troši, to je već drugi par rukava...obiteljska situacija.
Mislim da je i te kako bitno da muškarac može pružiti ženi financijsku sigurnost.
Zarađujem svoj novac i ne želim ovisiti o nekomu..ali nema šanse da više ikad uđem u vezu s muškarcem koji ne može zaraditi dovoljno da se pobrine za mene u slučaju da mi se nešto dogodi. Ne kupujem kremice, cipelice, ne izlazim po restoranima i ne volim shopping.
Ne bi me smetalo da on zarađuje više, pod uvjetom da ja zarađujem dovoljno da mogu sama pokrivati svoje troškove pa zlu ne trebalo, ne bi morala pristajati na kompromise/lošu situaciju/ucjene samo zato što bih teško mogla sama s plaćom.
E sad, u mom braku sam ja ta koja zarađuje zamalo triput više od njega i smeta me što ja sama financiram adaptaciju stana, kupnju namještaja, odjeću, knjige i strane jezike klincima (troje ih je), benzin i osiguranje auta, stambenu štednju, plac i dućan, i uopće ne diram njegovu plaću već tri godine - jer kad sam trošila od nje onda mi je prigovarao za svaki trošak jer da nikad ne zna koliko ima novaca (al nije htio pogledat račune, kaže ne zanimaju ga!)
Ne bi me smetalo da, kad je već tako, pridonese na drugi način - pomogne po kući jer ja ne stignem, ili da barem ne očekuje od mene da ja ugovaram radove oko adaptacije, kupujem i prevozim materijal, istovarujem pločice i premještam namještaj...
Ne da bi me smetalo, nego me je smetalo. Ne da zarađuje više ili manje nego to što je uglavnom cijelo vrijeme bio bez love...nije mogao zaraditi dovoljno da prođe sredinu mjeseca..
Neću ulaziti u to na šta troši, to je već drugi par rukava...obiteljska situacija.
Mislim da je i te kako bitno da muškarac može pružiti ženi financijsku sigurnost.
Zarađujem svoj novac i ne želim ovisiti o nekomu..ali nema šanse da više ikad uđem u vezu s muškarcem koji ne može zaraditi dovoljno da se pobrine za mene u slučaju da mi se nešto dogodi. Ne kupujem kremice, cipelice, ne izlazim po restoranima i ne volim shopping.
ma gle, lako ces se ti snaci, samo nek se on pobrine za sebe.
kod nas bar,se od muškog očekuje da hrani i vuče obitelj,da ima veću plaću od žene,kod mene je tako doma,tata vuče ja isto radim,a moje mišljenje,nebi i bi smetalo,da žena meni kupuje skuplje poklone a joj ne mogu jer tolko ne zarađujem,sumnjam da će cura (kod nas) koja dobro zarađuje uzeti dečka koji nije na njenom nivou.
da Vaš partner zarađuje više od Vas a imate isti nivo obrazovanja.Ja sam muško i mene osobno nebi, kamo sreće da moja zarađuje i dvostruko više od mene ali znam masu njih kojima bi to bilo nepodnošljivo...
Kakav je Vaš stav?
Isti nivo obrazovanja ne garantira istu zaradu...prema tome, ne, ne bi me smetalo. Dapače
__________________ For in the final analysis, our most basic common link, is that we all inhabit this small planet, we all breathe the same air, we all cherish our children's futures, and we are all mortal
Ne, ne smeta mi jer i zarađuje više, bez obzira što sam obrazovanija, imam radno mjesto s napredovanjem nakon 5 godina, a on s napredovanjem plaće svakih par mjeseci. A pošto živimo zajedno mogu biti samo sretna što ga ne moram izdržavati, a niti on mene, živimo od zajedničkih novaca