naime, imam veliki problem...prije par dana sam nabavio vice city...ali....; kad uđem u igru,sve šljaka, niti šteka, ništa, sve je super. Ali nakon jedno 6-7 minuta, odjedom sam glazba u radiju počne štekat i komp se sam od sebe restartita. Nit se smrzne, nit ništa, samo se restartira. Šta sad??? imam proc na 2.0, sa 256rama, i instalirine winXP pro. Jel ih to možda ruši? I šta da napravim? hvala.
*Kad uđeš u bios tamo ideš na pc health
A šta ako nemamo BIOS?? Inače, meni se ne ruši, ali mi počinje štekat malo igrica??? Zašto?? Imam P4 2.0, 512 RAM, 128 GF4 4200?? ZAŠTO?? A igram na rezoluciji 800x600x32
SETRA Samoborček kaže: Ajde nek ti bude (mada ne vjerujem, al ajde)
2. dio pitanja:
Koji OS
Koji driveri za grafičku?
Hm.........
inače Temp mi je 54!!!
imam Windows ME...........
a driver: jebemu, to neznam........ vidim di je, ali neznam ime drivera!!! Sad zbilja NEZNAM!!!
A ovo sa MSi-jem, ah radi kako očeš. Ja imam sapphire radeon, frend manli radeon i oboje skidamo direkt sa atija.
Nadam se da će sada raditi.
Inače preporučan svakih 2-5 mjeseci skinuti nove drivere.
Driveri MORAJU BITI publicirani, dakle metnuti na službeni download, a nikako ne instalirati neke bete i kaj ja znam kaj.
SETRA Samoborček kaže:
A ovo sa MSi-jem, ah radi kako očeš. Ja imam sapphire radeon, frend manli radeon i oboje skidamo direkt sa atija.
[/B]
Evo, sad baš skidam ovaj driver na www.nvidia.com, onaj DETONATOR FX, e sad, nikad nisam (osim prvi put) instalirao driver ili "apgrejdao". Sad kak to? Želim bit siguran da ću znat dobro napravit.
Ustahien kaže: Evo, sad baš skidam ovaj driver na www.nvidia.com, onaj DETONATOR FX, e sad, nikad nisam (osim prvi put) instalirao driver ili "apgrejdao". Sad kak to? Želim bit siguran da ću znat dobro napravit.