... iliti (s obzirom da kazu da ljubav ide kroz zeludac) s kakvim bi vas menijem netko mogao do kraja oboriti s nogu? Ili s kakvim bi menijem 'obarali' nekoga?
Ja bih, recimo, prije pala na nesto skuhano kod kuce, pa makar to bila i pecena jaja, jer mislim da je to vrijednije od vecere za dvoje u xyz restacu koja kosta 2000 kn...
Ja bih spremila sir namaz s povrcem i pogacice za predjelo, junetinu u umaku od shampinjona i krokete za glavno jelo i hm... jagode za desert...
Uz to plavac mali Grgicev...
Vi?
__________________ Konačno! "Odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog kinološkog saveza zabranjeno je izlaganje kupiranih pasa na kinološkim manifestacijama u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza i njegovih članica koji su oštenjeni nakon 1.1.2013. godine." Bojan Mataković, tajnik HKS-a
ja ne bi nis spremila..idealna vecera je da On kuha
A ja bi rado jela - njegove telece medaljone u umaku ( papr, vrhnje i jos neki tajni sastojci koje nece reci ) kuhani mladi krumpir, mlade mahune za prilog....moze proci i talijanska varijanta - pizza najbolja na svijetu, domace tijesto, paradajz sos, svjezi zacini, vino spanjolska Reserva iz 1993, moja omiljena.
Desert - sladoled, i ne bi ga jeli za stolom, ili njegova pita od sljiva
Kad me hoce razmaziti ne da mi ni stol pospremiti nakon jela .
Svijece rabimo cesto, ne mora biti neka spesl vecera. Ali za posebne zgode - veliki podni svjecnjak.
Ja bih, recimo, prije pala na nesto skuhano kod kuce, pa makar to bila i pecena jaja, jer mislim da je to vrijednije od vecere za dvoje u xyz restacu koja kosta 2000 kn...
I ja sam isto takva...Meni se gade restorani,ne znam,mislim kad vidim kako oni to rade,pa kad vidim neke kako su neuredni...
volim lagane vecere,jer ne mogu zaspat ako jedem nesto masno i zestoko...
Npr.Idealno-riba,rizot,i casa crnog vina!
idealna vecera bi bila sve kaj se prstima jede... skoljke nekakve, neki mastoviti kanapei, dinja s prsutom... nekaj egzoticno, sasavo posluzeno, neobicno, sareno... a pice... uz to bi pasalo neko sladje bijelo vino
klanjam se crnom rizotu
dakle idealna vecera, crni rizot, koji nisam ja skuhala, + rozata, koju isto nisam pravila
i jos ne moram oprati pjate ni kuhinju
zato najbolje u restoranu koji je u isto vrijeme lucica za brodice, povise borovi, sparna ljetna noc, zrikavci, bijelo vino, nikud nam se ne zuri, umorni od kupanja uzivamo. pijuckamo i to je to
Ja bi spremila, sparoge uvijene u parma shunku i ribani parmezan kao predjelo. Za glavno jelo bi napravila telece rolade koje su filovane sa neki jak i ukusan sir. Umak od vrhnje sa crveni, crni i bjeli biber i ribani krumpir pecen sa prezilukom. Za dezert bi osim mene dobio razno voce kao npr ananas, kiwi, banana i jagode u rernu sa bjelu cokoladu i kokos, uz to pravi vanila sladoled
Sprema se prva zajednička romantična večera, treba ispasti idealna, sve dogovoreno, kod mene, ja kuham. parampam...svijeće na stolu, vino, sve savršeno zamišljeno..na špaheru umak od plodova mora, miriše božanstveno, ja sva happy kako sam ga fino skuvala, on dolazi za 20 minuta..taman da stavim paštu (ne odvojeno nego direkt u umak) ...i zajebem se u količini, uvalim pašte za četvero za nas dvoje, miješam, sve to ispada bezukusno i bljutavo, ajme majko što ću sad, nekako spasim situaciju vegetom, peršinom i ostalim stvarima..On dolazi, ja sve tresem od nervoze, sjedamo za stol...E, tebalo bi jesti, ja zelenim..on digne poklopaca sa zdjele..promatra..ja promatram njega..