Dostava u 6 ujutro..
Pa jesu ti ljudi normalni.. da ti dostave televiziju u 6 ujutro?
Mogli su slobodno i u 3
Da li ti dostavljaci uopce spavaju, imaju zivot, imaju dorucak
Dobrojutro! Kakvo je vase jutro?
Sad u zadnje vrijeme su uglavnom ok jutra osim kada se trebam dignut u 5 da bi isla na posao..... Onda nekako uspijem prespavat prvi val budjenja i sva sam luda, pogotovo jer ne mogu spavat od straha da zaspim i propustim zvonjenje moba....
„Budite oprezni. Nemojte nikog da povredite. Ljubavne rane ostaju najdublje urezane u duši. I nemojte da vam literatura zameni ljubav. I literatura je opasna. Život se ne može zameniti ničim.” - Danilo Kiš
...ma ne se ljutiti ...
...znas kako kazu - ne pucaj u glasnika ...sgurna sam da se bash ni njima nije islo dostavljati TV u 6 ujutro...a osim toga, to znaci da su dobili pravo na josh manje sna od tebe ....i da vjerojatno nisu, kako si i sama primjetila, stigli niti doruckovati (a i to im je neka kazna )
...iako, da je malcice (a i malo vise)...hmmm...neumjesno, je...priznajem...nije im neka fora kao "nenaruceno budjenje" zaskakati ljude u pidjamama...
No, sad kada si vech budna...uzivaj u cinjenici da si mozes skuhati veeeeeeeliku kavu...i piti ju polakse nego obicno ...I u tome da si dobila 1-2 extra sata da ih utrosis kako god zelis...jer bi ih inace prespavala...
... ....
Neki debili su me nocas zbudili u 03, pizda im materina-pjevali u kvartu, a kvart akustičan.
Doslo mi je zovem murju, ali nisam....Doslo mi je da ih nadjem i ja njima pjevam - urlam pod prozorom kad oni spavaju, sigurno su sugavi studenti koji se ne moraju ujutro dic za posao.
Dostava u 6 ujutro..
Pa jesu ti ljudi normalni.. da ti dostave televiziju u 6 ujutro?
Mogli su slobodno i u 3
Da li ti dostavljaci uopce spavaju, imaju zivot, imaju dorucak
Trebali su ti ju pustit pred kućom. I otić. Bez da pozvone
...ma ne se ljutiti ...
...znas kako kazu - ne pucaj u glasnika ...sgurna sam da se bash ni njima nije islo dostavljati TV u 6 ujutro...a osim toga, to znaci da su dobili pravo na josh manje sna od tebe ....i da vjerojatno nisu, kako si i sama primjetila, stigli niti doruckovati (a i to im je neka kazna )
...iako, da je malcice (a i malo vise)...hmmm...neumjesno, je...priznajem...nije im neka fora kao "nenaruceno budjenje" zaskakati ljude u pidjamama...
No, sad kada si vech budna...uzivaj u cinjenici da si mozes skuhati veeeeeeeliku kavu...i piti ju polakse nego obicno ...I u tome da si dobila 1-2 extra sata da ih utrosis kako god zelis...jer bi ih inace prespavala...
... ....
...every cloud has a silver lining....
Ovo ja zovem pravim optimistom "Casa je uvjek napola puna...."
„Budite oprezni. Nemojte nikog da povredite. Ljubavne rane ostaju najdublje urezane u duši. I nemojte da vam literatura zameni ljubav. I literatura je opasna. Život se ne može zameniti ničim.” - Danilo Kiš
Moje jutro je bozanstveno, evo malo se radi, malo se cita forum, malo se gleda kroz prozor i slusaju se pticice, malo je vec 36 u hladu, malo je i sparno, nema klime, ventilator crko, a svi kao namjerno u istoj prostoriji se nagurali, daj odite pusiti negdje drugo, evo zvoni telefon, zivcani glas nesto hoce, jebi si mater kravo, u pm i ovakvo jutro.
Moje jutro je bozanstveno, evo malo se radi, malo se cita forum, malo se gleda kroz prozor i slusaju se pticice, malo je vec 36 u hladu, malo je i sparno, nema klime, ventilator crko, a svi kao namjerno u istoj prostoriji se nagurali, daj odite pusiti negdje drugo, evo zvoni telefon, zivcani glas nesto hoce, jebi si mater kravo, u pm i ovakvo jutro.
Nije mjerljivo s okrutnim budjenjem, ali svejedno gadno: ustati se s jednim okom nateklim kao deset zaba, radi ceskanja po istom oku uslijed alergije, prije spavanja. Frizider, led, i cekanje da to mrvicu splasne ne pomazu.
Današnje jutro nije nikako dobro, odustala sam od JOŠ JEDNOG ispita ...jebiga, zaspala sam sinoć i nisam ni slova zapamtila
Sad ću sebi skuhat veeeeliku kavu i pit ću je sljedeća 2 sata i uživat u miru i tišini
I've certainly never taken the care of myself that I should have. I've done a lot of late nights without enough sleep and all that. But I've had fun. Whatever wrinkles are there, I've enjoyed getting them.
Svaki vikend, točno od 8:00 pa sve do kojih 22:00 navečer susjed kojeg od milja zovemo Stevica a živi u kući ispred naše zgrade ima svoj program.
Probudi se u kojih 7:00 pa skuha kavicu pa doručak, pa zalijevanje vrta i ravno u 8:00 počinje.
Stevica (propinje se na prste i zaziva susjeda na 3 katu): Livioooo! O Liviooooooo! Juče sam ti bija amo, pa tamo, pa jesi vidija koliko su golova srbima zabili, čitao sam u novinama o posebnoj vrsti bulterijera, a sinoć su se mačke gadno parile pod prozorom, sutra će biti vruće, a čita sam o Švicarskoj neki dan, mnogo lijepa zemlja, znaš li kakve su im ceste tamo?...
Da skratim, Stevica doslovno priča ko navijen. I nema šanse da prestane. Fino zalijeva cvijeće i dere se susjedu na 3 katu. Svi ga od milja zovu radio Mileva. Čudi me da ga još nitko nije kamenovao, valjda su ljudi oguglali.
Ja sam prvo mislila da pretjeruju dok nisam jedan vikend provela u stanu.
Još jučer uletim na kratko u sobu da uzmem nešto i čujem ga kako priča o efektu staklenika
meni su neki radnici in da haus i jedan mi uletio u sobu bez kucanja, spavala sam u donjem vesu ne pokrivena, cula da je uso i pravila se da spavam, brzo je izasao, kasnije se digla i pokusala ga izbjec ali me zaskocio da se isprica uf...