Ma to je totalna koma. Ta vjenčanja postaju totalni davež. Još malo pa će ih svi izbjegavat!
Ko spomenar u osnovnoj školi!
Te pokloni, pozivnice, zahvalnice, buketi, podvezice, rezanje torte, a sad još i nekakva knjiga dojmova! Ko u Kumrovcu kod drga Tite!!!
Svaki put kad mi gurnu onu knjigu u ruke bas tako osjecam kao da su mi gurnuli spomenar ili isto nesto sto smo mi izvali leksikon s milion pitanja i pitalica unutra. Uvijek imam onaj glupi pogled na licu hmm sta sad da pisem ovdje? Volim sve sto vole mladi, ili najdraze jelo: Janjetina
Izmedju fotografija i video snimka i svih divnih, smijesnih, tuznih, romanticnih momenata sa svadbe taman eto jos da mi treba knjiga uspomena
Nase porodice su jako otkacene, i ne znam da su ikad sastavili ijednu ozbiljnu recenicu u zivotu, uvijek je sve na sale i zezancije. Umjesto knjige dojmova ili sta ja znam sta formalno, fino ce biti eh idemo sad oko stola i svako da kaze mladencima neki biser mudrosti i tajne za happy brak. Eh tu ce svasta da bude, jedva cekam
Bok cure! Da li znate možda gdje bi se takva knjiga mogla kupiti u Rijeci? Pitala sam u par knjižara ali ništa. Možda će neka od vas znati...ili da ju jednostavno naručim iz Karlovca?
...
evo nekih slikica zelenih i ivančica... ima i bijelih i krem izvana sa ivančicama ali to još nisam slikala.
anči ova mi je strava. listovi su prazni? bi mi mogla na prvu stranicu staviti neki stih (koji bi ti poslala)i naša imena sa datumom vjenčanja? npr. ja bi da prvi papir bude paus i da na njemu to piše?
uglavnom ovu prvu naručujem
__________________ ...obožavam sitnice koje mame osmijeh na lice...
...sve je super...
:lol:
Ana, to su sve tvoje knjige? predivne su... išla sam na stranicu, ali je u izradi...
Hvala draga. Da web se još uvjek radi ali imaš u mom potpisu ovdje: http://public.fotki.com/Sladjana77/
slike ostalih radova dok stranica ne proradi. Kasne već skoro dva tjedna sa webo-om.
ah, što ćeš...glavno da mi ovdje znamo što se nudi! već sam ja neke tvoje radove pogledala, ali ovi gornji su mi mrak... jel se to može negdje uživo pogledati?
anči ova mi je strava. listovi su prazni? bi mi mogla na prvu stranicu staviti neki stih (koji bi ti poslala)i naša imena sa datumom vjenčanja? npr. ja bi da prvi papir bude paus i da na njemu to piše?
uglavnom ovu prvu naručujem
Hvala hvala Može narvno. Stranice unutra su bijele 100gramski papir a knjiga je malo manja od A4 (oko 19x28 cm). Pošalji mi na pm što bi htjela pa ti se javim za detalje.
I oprosti na chatu ali zašto mi stavljaš slike jednu ispod druge? Ako postoji neko pravilo da znam da i ja tako stavljam da nemoraš uvjek ispravljati. Meni je ljepše kad su jedna do druge da nemoram skrolati dolje? Ail ja imam veliki monitor pa meni 3 slike stanu jedna do druge... možda je to razlog... ?
ah, što ćeš...glavno da mi ovdje znamo što se nudi! već sam ja neke tvoje radove pogledala, ali ovi gornji su mi mrak... jel se to može negdje uživo pogledati?
Može u mom "ateljeu" - kako ga ja zovem od milja. Imaš podatke na mojoj web stranici pa samo nazoveš i dogovoriš termin.
Hvala hvala Može narvno. Stranice unutra su bijele 100gramski papir a knjiga je malo manja od A4 (oko 19x28 cm). Pošalji mi na pm što bi htjela pa ti se javim za detalje.
I oprosti na chatu ali zašto mi stavljaš slike jednu ispod druge? Ako postoji neko pravilo da znam da i ja tako stavljam da nemoraš uvjek ispravljati. Meni je ljepše kad su jedna do druge da nemoram skrolati dolje? Ail ja imam veliki monitor pa meni 3 slike stanu jedna do druge... možda je to razlog... ?
Baš sam ti htjela to na pm za slike jedna do druge. kad ih tako stavljaš onda je u širinu nepregledno. ja isto imam veliki monitor ali non stop moram ljevo - desno sa mišem kad su slike jedna do druge, pogotovo te velike. ove male nisu problem ali one velike onda idu u širinu. i odmah bude post nepregledan i sve to.
sory kaj sam ispravljala. pretpostavljala sam da imaš veliki ekran pa se tebi tako ne vidi.
...sve je super...
vanjski dio knjige mi je prekrašššan tako da tu ne treba ništa mjenjati. jedino kaj bi voljela da na prvi stranici budu naša imena+datum+neki stih. dimenzije su isto ok
e sad meni to nije hitno, prije 01-11-08 ni nemam vozačku tak da me ni u zg nema a bvz mi da šalješ poštom. ja ionako poslje tog famoznog datuma idem u grafko naručiti tisak.
imaš ti u svojoj ponudi samo tisak na papir bez ukrašavanja? pitam jer ako imaš da onda ne skačem po zagrebu od jednog mjesta do drugog nego sve kod tebe riješim
...sve je super...
ja bi samo nahvalila anu jer je i meni radila pozivnice...i ako je sudit po slikicama...baš su prekrašne...najlipše koje sam vidila ( i moje su!!! pa sam baš happy - a moram malo )
ane...sorry, gužva mi, pogledat ću slikice pa ti javim za knjigu čim stignem, a ti provjeri stanje!