Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika
Korisničko ime
Lozinka

Politika Najstariji zanat na svijetu
Podforumi: Svijet, Na rubu politike, Izbori 2010

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.08.2006., 17:22   #161
Mačka
Registrirani korisnik

Mačka Avatar

Registracija: May 2003.
Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
A zašto se ti, kao Hrvatica, osjećaš ponukanom pisati o talijanskim cestama kao odgovor GoTuu, kao Srbinu, kada piše o srpskim cestama?

Zato, mudrijašu , JER , mu želim pokazati da NISMO više u nekom posebnom odnosu, gdje bi bilo logično da se na spomen srpskih cesta automatski išlo nabrajati "po ključu",a o koliko smo km izgradili mi Hrvati

Išla sam ga staviti na mjesto susjednih zemalja, što fala Bogu, odavno i jesmo
Mačka is offline   Odgovori s citatom
Old 26.08.2006., 17:25   #162
Jalnuški Diletant
Zrncolog

Jalnuški Diletant Avatar

Registracija: Aug 2004.
Quote:
GoTo kaže:
Svaka čast.

Ovo je bilo izrazito maštovito.

Jeste da nema blage veze s realnošću,
Nema veze s realnošću jedino ako sve Srbe koji ovdje pišu svrstamo u skupinu "pogrešnih Srba", kao što si ti sklon.
Quote:
GoTo kaže:
Hmm, šta god sada da odgovori, ti mi ziher nećeš verovati! Je l' tako?

Ostaje mi samo da se zapitam: da li se ti olako primaš na pisanje pogrešnih Srba, ili sam ja pogrešni Srbin koji se druži sa pogrešnim Srbima u Srbiji!??
Jebiga...

Nisam ja kriv što su ogromna većina Srba "pogrešni Srbi".

S moga "demokratskog" gledišta većina nije pogrešna.

E pa sad ti odluči:
Je li većina Srba pogrešna ili vas par koji niste pogrešni, ali ste skloni tvrdnji da Srbija nikada nije napala Hrvatsku i da prava ili pogrešna Srbija nema veze s ratom u Hrvatskoj.
Jalnuški Diletant is offline   Odgovori s citatom
Old 26.08.2006., 17:29   #163
revolution
*

revolution Avatar

Registracija: Jan 2004.
Quote:
Inkvizitor kaže:
Odgovori na način na koji sam ja tebi odgovorio..

takav način ne nosi nikakav rizik..

pa da završimo s ovim oftopicom..pobrišemo sve i vratimo se na temu..možda ima ljudi koji žele raspravljati o temi..

ok.
šta si rekao?

da se slažemo oko 2 svj rata? mislim, druže mod, o čemu mi to pričamo?? hej???

on je monarhist, svršava na antifašizam draže mihailovića, alergičan je na partizanski pokret, ideju jugoslavije (od 1918) gleda kao ŽRTVU SRPSKOG NARODA....kenja tu o stranim srpskim plaćenicima koji JEDINI ne žele samostalnu srbiju ( spojene posudice) a s druge strane "ma šta ima veze, ionako ćemo skupa da budemo europa" ..mrzi bosance svih fela, a s Hrvatima je nešto kao mnogo fin...khmm khmm...

a to što on misli o Gotivini, DR, Tuđmanu meni ne možeš utrpati .., i tog si svjestan

a postoje i dokazi na ovom forumu tko je šta pisao
Old 26.08.2006., 17:50   #164
Inkvizitor
Banned

Registracija: Nov 2002.
Quote:
revolution kaže:

ok.
šta si rekao?

da se slažemo oko 2 svj rata? mislim, druže mod, o čemu mi to pričamo?? hej???

on je monarhist, svršava na antifašizam draže mihailovića, alergičan je na partizanski pokret, ideju jugoslavije (od 1918) gleda kao ŽRTVU SRPSKOG NARODA....kenja tu o stranim srpskim plaćenicima koji JEDINI ne žele samostalnu srbiju ( spojene posudice) a s druge strane "ma šta ima veze, ionako ćemo skupa da budemo europa" ..mrzi bosance svih fela, a s Hrvatima je nešto kao mnogo fin...khmm khmm...

a to što on misli o Gotivini, DR, Tuđmanu meni ne možeš utrpati .., i tog si svjestan

a postoje i dokazi na ovom forumu tko je šta pisao
Slažem se da postoje dokazi...i kako je GoTo fin s Hrvatima..

Jesmo završili sad...
Old 26.08.2006., 17:58   #165
Spot Perdita
Lady Lazarus

Spot Perdita Avatar

Registracija: Dec 2003.
Exclamation Beli Cvet!

Quote:
Spot Perdita kaže:
Jesi li upoznata time da je Srbija tijekom devedestih godina drzala logore na vlatitom terenu? Specijalitet: sakupljanje i ubijanje Hrvata.
.
Spot Perdita is offline   Odgovori s citatom
Old 26.08.2006., 18:52   #166
cabon
serkam po okolini

cabon Avatar

Registracija: Jan 2003.
Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Ja o Srbima i Srbiji sudim na osnovu osobnog iskustva i sa Srbima i sa Srbijom. Do danas nisam upoznao Srbina koji neće, barem neizravo, reći da Jadran ne osijeća svojim. Isto kao i Sisak, kao i Knin, kao i Bar, kao i Ruđera Boškovića.

Nema Srbina koji na (očito neminovan) budući ulazak u EU ne gleda okalno kao na "prisajedinjenje" srpskih zemalja.
a gospodin pera the lukovic ??
Old 26.08.2006., 18:53   #167
revolution
*

revolution Avatar

Quote:
Inkvizitor kaže:
Slažem se da postoje dokazi...i kako je GoTo fin s Hrvatima..

Jesmo završili sad...
nismo

budemo završili kad izbrišeš sve, uključujuć i opomene meni, jer ne želim te prikolice vuć za sobom
Old 26.08.2006., 19:04   #168
revolution
*

revolution Avatar

Quote:
cabon kaže:
a gospodin pera the lukovic ??
on je više skoncentriran na ono kaj šeta u suknjama i badićima po -hrvatskom jadranu
Old 26.08.2006., 19:04   #169
cabon
serkam po okolini

cabon Avatar

Registracija: Jan 2003.
Quote:
Mačka kaže:
Zato, mudrijašu , JER , mu želim pokazati da NISMO više u nekom posebnom odnosu, gdje bi bilo logično da se na spomen srpskih cesta automatski išlo nabrajati "po ključu",a o koliko smo km izgradili mi Hrvati

Išla sam ga staviti na mjesto susjednih zemalja, što fala Bogu, odavno i jesmo
i jesmo i nismo
Old 26.08.2006., 22:32   #170
GoTo
connecting people

GoTo Avatar

Registracija: Dec 2002.
Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Nema veze s realnošću jedino ako sve Srbe koji ovdje pišu svrstamo u skupinu "pogrešnih Srba", kao što si ti sklon.
Jebiga...
'Ajde da se koncentrišemo na ono o čemu raspravljamo!

Kada sam napisao da neke tvoje tvrdnje nemaju veze sa realnošću, onda se to odnosilo na:

"...Ti mene zbilja hoćeš uvjeriti da Srbi Jadransko more nisu svo ovo vrijeme doživljavali kao svoje more? I da ga ogromna većina onih koji su svjesni da su izgubili izlaz na njega i dan danas ne smatra "privremeno nedostupnim", a ostatak da još nije sasvim svjestan da je Srbija zemlja bez izlaza na Jadran?..."

"...Do danas nisam upoznao Srbina koji neće, barem neizravo, reći da Jadran ne osijeća svojim. Isto kao i Sisak, kao i Knin, kao i Bar, kao i Ruđera Boškovića..."

Dakle, ja ti govorim o onome šta misli ogromna većina ljudi (s kojima se ja srećem), šta se prenosi u svakodnevnim običnim razgovorima, zatim šta se pojavljuje u medijima, šta pričaju političari...

A da ima pojedinaca sa ekstremno ekstremnim mišljenjima, o tome nema svrhe raspravljati, jer, uzgred budi rečeno, serbiancafe (toliko puta na ovom forumu citiran) je mila majka u odnosu na neke vulgarno nacističke i rasističke "srpske" forume, prema kojima je čak i radikalski forum - kindergarten!
Old 27.08.2006., 01:24   #171
Arturo
Pacijent

Aman ljudi ne zivimo u Srednjem veku aloo bree kakvi izlazi na more o cemu pricas- vi ste kao u fazonu sagradicemo tvrdjavu pored mora i bicemo neosvojivi alo gusari ovo je 21. vek. Najsmesniji su likovi koji se raduju sto je CG otisla jer Srbija sada nema more- pa to more sto smo "imali" imamo i sada-odes kupis vikendicu i imas more onoliko koliko ga ima neki Osijecanin. Meni je barem taj aspekt "imanja" mora nekako u prvom planu.
  Odgovori s citatom
Old 27.08.2006., 03:46   #172
Jalnuški Diletant
Zrncolog

Jalnuški Diletant Avatar

Quote:
GoTo kaže:
ja ti govorim o onome šta misli ogromna većina ljudi (s kojima se ja srećem), šta se prenosi u svakodnevnim običnim razgovorima, zatim šta se pojavljuje u medijima, šta pričaju političari...

A da ima pojedinaca sa ekstremno ekstremnim mišljenjima, o tome nema svrhe raspravljati, jer, uzgred budi rečeno, serbiancafe (toliko puta na ovom forumu citiran) je mila majka u odnosu na neke vulgarno nacističke i rasističke "srpske" forume, prema kojima je čak i radikalski forum - kindergarten!
Vidiš, nesporazum je u tome što su naša iskustva dijametralno drugačija.

Jebiga, ja bih iskreno volio da si ti u pravu.
Old 27.08.2006., 03:47   #173
Jalnuški Diletant
Zrncolog

Jalnuški Diletant Avatar

Quote:
Arturo kaže:
Aman ljudi ne zivimo u Srednjem veku aloo bree kakvi izlazi na more o cemu pricas- vi ste kao u fazonu sagradicemo tvrdjavu pored mora i bicemo neosvojivi alo gusari ovo je 21. vek. Najsmesniji su likovi koji se raduju sto je CG otisla jer Srbija sada nema more- pa to more sto smo "imali" imamo i sada-odes kupis vikendicu i imas more onoliko koliko ga ima neki Osijecanin. Meni je barem taj aspekt "imanja" mora nekako u prvom planu.

GoTo, imaš li neki osvrt na ovo?

Old 27.08.2006., 15:17   #174
Gambola
Korisnik u Registraciji

Gambola Avatar

Registracija: Aug 2006.
Quote:
walther-P38 kaže:
Aha prvi put kad sam išao tamo, nisam znao put pa smo se dogovorili na benzinskoj pumpi kod ulaza u grad. Stojim tamo 20 min i gledam aute, bokte svi dolaze pumpati gume a niko ne tanka gorivo. Ako tanka to je po 5- 10 litara ali gume , stare i ćelave svi pumpaju. Red pred kompresorom je bio velik a gume prazne
Onda usu se još dva srbeka potukla tako da je doživljaj bio potpun.
lupetaš vozni park je daleko poboljšan nego li vi mislite

"(@)'(@)****|(@)*(@)*(@)

vozimo po Italije,Grćke,Turki..
Gambola is offline   Odgovori s citatom
Old 27.08.2006., 15:28   #175
u prolazu
anonimac dakako

u prolazu Avatar

Registracija: Jun 2003.
Quote:
Gambola kaže:
lupetaš vozni park je daleko poboljšan nego li vi mislite
a gdje izvadi ovo??? dva dana cu se smijat

a vidi ovo:
http://www.zamislisrbiju.org/foto/id...pages/1774.htm
u prolazu is offline   Odgovori s citatom
Old 27.08.2006., 16:41   #176
GoTo
connecting people

GoTo Avatar

Quote:
Jalnuški Diletant kaže:

GoTo, imaš li neki osvrt na ovo?

Mislim da je Arturo hteo da kaže da je za Srbiju (a posebno za obične građane) more oduvek bilo trošak, a ne zarada!
Old 27.08.2006., 16:55   #177
GoTo
connecting people

GoTo Avatar

Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Vidiš, nesporazum je u tome što su naša iskustva dijametralno drugačija.

Jebiga, ja bih iskreno volio da si ti u pravu.
Ja sam ubeđen da sam po tom pitanju u pravu.

Ne samo zato što se trudim da budem realista, dakle ni optimista, ni pesimista, nego zato što zagovornika rata (ili ozbiljnije mržnje prema Hrvatima) nema čak ni na ekstremističkim forumima. "Mržnja" se i na tim forumima javlja tek kada se pojavi neki Hrvat s namerom da Srbe nauči pameti.

Šta hoću da kažem?

Mislim da, manje-više, uspevam da razlikujem srpska glupiranja, foliranja i kurčenje radi kurčenja, od ozbiljnih namera. Zato i kažem da sada u Srbiji mnogo više preovladava izolacionizam i rezervisanost prema svemu što dolazi spolja, nego bilo kakva eventualna želja da se aktivno učestvuje u nečemu što je van granica Srbije!
Old 27.08.2006., 17:06   #178
Jalnuški Diletant
Zrncolog

Jalnuški Diletant Avatar

Quote:
GoTo kaže:

Ne samo zato što se trudim da budem realista, dakle ni optimista, ni pesimista, nego zato što zagovornika rata (ili ozbiljnije mržnje prema Hrvatima) nema čak ni na ekstremističkim forumima. "Mržnja" se i na tim forumima javlja tek kada se pojavi neki Hrvat s namerom da Srbe nauči pameti.

Šta hoću da kažem?

Mislim da, manje-više, uspevam da razlikujem srpska glupiranja, foliranja i kurčenje radi kurčenja, od ozbiljnih namera. Zato i kažem da sada u Srbiji mnogo više preovladava izolacionizam i rezervisanost prema svemu što dolazi spolja, nego bilo kakva eventualna želja da se aktivno učestvuje u nečemu što je van granica Srbije!
Ne postoji mržnja prema Hrvatima?

Koja je tvoja definicija "Oluje"?
Old 27.08.2006., 17:06   #179
Gambola
Korisnik u Registraciji

Gambola Avatar

Nisam znao gde je najpogodnije ali ova tema baš odgovara..pošto se i Auti(tablice) spominju..itd
Reporter Blica na Krstarenju -Dragulj Istre
list Blic nedelja 27.08.06
piše:Aleksandar Životić

Quote:
Hrvatska granica,predavanje pasoša i neka blaga nostalgija pred susret sa Istrom posle 17 godina.Prvi utisak iz Hrvatske koji se nosi od početka do kraja su sjajni putevi,odlična signalizacija,i mesta za odmor na autoputu Beograd-Zagreb koja neodgovaraju državi koja pretenduje da postane turistička sila.

U šest sati ujutro,posle deset laganih sati vožnje stižemo u Pulu.Upadaju u oči ''јugići'' i ''stojadini'' Hrvatskih registracija,što odmah sugeriše da im standard nije mnogo bolji od srpskog.
Za posetioce iz Srbije treba reći par bitnih napomena.Prva i osnovna je da bez straha mogu da idu u Istru.svuda će vas krajnje ljubazno dočekati,najnormalnije pričajte ekavicom,pojedini će vam vrlo rado ponuditi "hleb","paradajz"(doduše po astronomskim cenama,hrana je skupa).Ili će se kao rovinjski kelner setno sećati galantnih Beograđana,koji su dobro jeli,pili i ostavljali još bolje napojnice.

-Prepoznatljiv miris borovine
Oni koje vuče nostalgija sigurno će se radovati borovini koja i dalje intezivno miriše,čistom moru i sjajnoj hrani u restoranima za cene slične onima u Beogradu.
Ono što će ih razočarati (naročito ako su proteklih godina pohodili Grčku,Tursku,Egipat..) jeste daleko niži kvalitet turističke ponude.Plaže su neuređene,retko ima kafića pored mora,pa ako vam se posle kupanja pripije kafa ili pivo pravac u kola ili se spremite za dobru šetnju.Na običnim plažama suncobrani i ležaljke(na koje se tako lako naviknete u Turskoj i Grčkoj)su misaona imenica,a prilazi moru takvi da je najbolje da odmah kupite patike za vodu.

-Kao u Toskani
Za Istru je najbolje imati kola i nije retkost na putevima videti srpske tablice.Onda se može uživati u onom što jeste najlepše - gradovima po unutrašnjosti ove svojevrsne hrvatske toskane.Tu se svakako nesme zaobići Motovun,prelep gradić na brdu,odakle se sa utvrđenja gde ste seli na piće pruža spektakularan pogled na dolinu Mirne i pola istre.Tu možete da kupite Tartufe,koji su zaista vrhunski gastronomski doživljaj,slatko od smokava s lešnicima,ali da jedete i u super-ekskuzivnom restoranu škampe marinirane u ''malvaziji'' ,istarski sir i pršut špagete sa školjkama i tartufima.Ipak taj obrok u najskomnijoj varijanti vas neće stajati ispod 350kn(50eur) po osobi.
Tu je i Sveti Lovreč,polu napušten gradić tridesetak km od Poreča .Ako ste tamo posetite vinariju ''Matijašević'' u Krunčićima.Tu će vam pokazati podrume,dati vam da degustirate vino, i ako ste ljuditelj belog sigurno će te se odlučiti za ''malvaziju'' ili ''chardoney'' iz boriki(hrastovih bačvi) i buteljku platiti 80kn(960din).
Svakako treba posetiti i Pazin,Vodnjan,Buje i Sveti Petar u šumi.Sve su to prelepa mala mesta sa atmosverom Provanse i Toskane,sa mnogo napuštenih kamenih kuća,tako da malo podsećaju na gradove pune duhova.
Koga ne mrzi može da svrati i do Peroja,gradića na moru 12km od Pule,gde će videti crkvu Sv.Nikole sa tablom na ćirilici i saznati da u tom mestu žive gotovo isključivo Crnogorci koji su se doselili pre 150 godina.
A 8km odatle, u unutrašnjosti je Sv. Foška,ranohrišćanska mala crkva,jedna od najstarih na balkanu(iz VI veka)gde možete uživati u apsolutnom miru i tišini i u okolini brati ruzmarin i divlju majčinu dušicu.

-Rovinj za sentimentalne
Rovinj je sentimentalna priča za mnoge Beograđane.I dalje je prelep,i dalje ćete istim ulicama stići do Sv.Eufemije i jesti vrhunski Italijanski sladoled.Ali ruže ga nebrojane ulične tezge sa bezvrednim nemaštovitim drangulijama.
Od Poreča osim preljubaznih kelnera,pamti se noćna mora kilometarskih kolona pri ulasku u grad i traženje parking mesta.I neizbežne tezge sa kineskom robom koje su preplavile rivu.

Sve u svemu ako ste jako nostalgični i imate auto,uživaće te.Ako ste navikli na standarde Grčke i Turske, onda u Istru nemojte ni kretati

"(@)'(@)****|(@)*(@)*(@)

Old 27.08.2006., 17:07   #180
GoTo
connecting people

GoTo Avatar

Ali, vratimo se osnovnoj temi, i naslovu: Hrvatske (magnetima prikačenim) tablice na srpskim kolima

Moje pitanje glasi - da li se i na dalmatinskim plažama, k'o u gradu Duresu, mogu sresti ovakve - turističke - pojave zbog kojih bi vredelo doći i rizikovati oštećenje automobila?
Old 27.08.2006., 17:11   #181
walther-P38
Pljuca

walther-P38 Avatar

Registracija: Oct 2005.
Quote:
GoTo kaže:

Ne samo zato što se trudim da budem realista, dakle ni optimista, ni pesimista, nego zato što zagovornika rata (ili ozbiljnije mržnje prema Hrvatima) nema čak ni na ekstremističkim forumima.

http://www2.serbiancafe.com/lat/disk...631585.html?19

Old 27.08.2006., 17:11   #182
GoTo
connecting people

GoTo Avatar

Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Ne postoji mržnja prema Hrvatima?
Dobro, mrze vas oni Srbi koje ste proterali. I to je normalno, zar ne?

Ostali Srbi su, uglavnom nezainteresovani.

Quote:
Koja je tvoja definicija "Oluje"?
Kada imaš moćnog saveznika, šta te briga šta ostali misle!
Old 27.08.2006., 17:14   #183
walther-P38
Pljuca

walther-P38 Avatar

Registracija: Oct 2005.
http://www2.serbiancafe.com/lat/disk...631585.html?19

Skokni na taj link i prestani prodavati muda pod bubrege
Old 27.08.2006., 17:21   #184
Predator Belgrade
Registrirani korisnik

Tacno je da je Beograd zapusten grad zato sto se nema novca i taj site zamislisrbiju.org koji je nasao takvu sliku kojoj je i svrha da se mi sami sebi smejemo svojim glupostima.Samo ne znam kako bi neko prosao u Hrvatskoj da napravi slican site ali o svom narodu.
http://www.yulinks.co.yu/yulinks/beograd/BG-nocu.jpg
http://www.yulinks.co.yu/yulinks/beograd/BG-Ada.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...c/BGArena1.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...a_arena001.jpg
http://www.yu4you.com/slike/photo/15..._saobracaj.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...Stari%2002.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...ilana%2002.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...njina%2001.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...stina%2006.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...stina%2001.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...stina%2002.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...blike%2006.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...ilova%2011.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...ilova%2005.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...ograd%2003.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...ograd%2004.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...entar%2001.jpg
http://www.belovegrad.com/Pictures/B...egdan%2002.jpg
"It is no Rome or Paris, and therein lies its appeal -- no matter that it is battered, ragged and faded, Belgrade's charm is simply irrepressible. ... It [Belgrade] is a city where you can dance until sunrise seven nights a week, where hospitality crackles in the air, and where looking good is a birthright and a religion in one."
("24 hours in Belgrade" by Tom Owen, CNN Traveller)
Predator Belgrade is offline   Odgovori s citatom
Old 27.08.2006., 17:28   #185
Whatever
Štreber & Špija

Whatever Avatar

Quote:
Gambola kaže:
onda u Istru nemojte ni kretati...
najbolji savjet u cijelom članku

Mislim, tamo neki toša dođe u Istru pa se žali jer nema ovo ili ono
Old 27.08.2006., 17:28   #186
porga
Domaći Izdajnik

porga Avatar

Registracija: Sep 2005.
Quote:
GoTo kaže:
Moje pitanje glasi - da li se i na dalmatinskim plažama, k'o u gradu Duresu, mogu sresti ovakve - turističke - pojave zbog kojih bi vredelo doći i rizikovati oštećenje automobila?
Vidi sam.
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dan..._seks,37586.jl
porga is offline   Odgovori s citatom
Old 27.08.2006., 17:29   #187
Jalnuški Diletant
Zrncolog

Jalnuški Diletant Avatar

Quote:
Gambola kaže:
sigurno će te se odlučiti za ''malvaziju'' ili ''chardoney'' iz boriki(hrastovih bačvi)
Old 27.08.2006., 17:33   #188
Whatever
Štreber & Špija

Whatever Avatar

sigurno su jeli i ribu komanču a duvala je velika bonaca
Old 27.08.2006., 17:35   #189
Gambola
Korisnik u Registraciji

Gambola Avatar

hahaha a jest ova nedelja
Quote:
Hrvatima se dogodila liberalizacija
Toplinski val pogoduje tome da dolazi do seksualnih odnosa na javnome mjestu, jer su ljudi na plažama. Mislim da je to samo nastavak liberalizacije koja se dogodila Hrvatima, koji su kao opčinjeni gledali voajerske emisije poput Big Brothera - rekla je socijalna psihologinja u mirovini Mirjana Krzmanić.

Dodala je kako u parovima koji to rade na javnim mjestima svakako ima doza ekshibicionističkih sklonosti. Seks na javnome mjestu ukazuje i na narušen sustav vrijednosti u društvu, ali i poništavanje svih granica, dodala je.

"(@)'(@)****|(@)*(@)*(@)

Old 27.08.2006., 17:37   #190
Jalnuški Diletant
Zrncolog

Jalnuški Diletant Avatar

Quote:
GoTo kaže:
Kada imaš moćnog saveznika, šta te briga šta ostali misle!
A mene baš zanima što ti, kao umjereni, objektivi, nemrzeći Srbin misliš o "Oluji".

Što je za tebe "Oluja"?
Old 27.08.2006., 17:41   #191
Jalnuški Diletant
Zrncolog

Jalnuški Diletant Avatar

Quote:
Whatever kaže:
sigurno su jeli i ribu komanču a duvala je velika bonaca
Nisu.

Jeli su ribu gradela, a pili vino demižon i boriki.
Old 27.08.2006., 17:49   #192
Gambola
Korisnik u Registraciji

Gambola Avatar

Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Što je za tebe "Oluja"?
kakve li veze ima ovo sa tablicama..Off topic
evo i ja da budem off pa da se nastave ...."tablice"
Oluja/storm
A storm is any disturbed state of a planet's atmosphere, especially affecting its surface, and strongly implying severe weather. It may be marked by strong wind (a wind storm), thunder and lightning (a thunderstorm), heavy precipitation, such as ice (ice storm), or wind transporting some substance through the atmosphere (as in a dust storm, snowstorm, hailstorm, etc).

"(@)'(@)****|(@)*(@)*(@)

Old 27.08.2006., 18:14   #193
Gambola
Korisnik u Registraciji

Gambola Avatar

Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Nisu.
Jeli su ribu gradela, a pili vino demižon i boriki.
vidiš kako je to lepo,vadi se iz texta nešto što ni ja nerazumem,prvi put čujem,moguće je njihova greška(već sam samo copy-paste odradio)i sa istim se sprda,naravno u stilu prebacivanja teme i podsmevanja nekih gluposti.Ja sam text namerno stavio kako bi se par detalja iz ovog texta-putopisa komentiralo a to je:
-i mesta za odmor na autoputu Beograd-Zagreb koja neodgovaraju državi koja pretenduje da postane turistička sila.
-Upadaju u oči ''јugići'' i ''stojadini'' Hrvatskih registracija,što odmah sugeriše da im standard nije mnogo bolji od srpskog.
-Ono što će ih razočarati (naročito ako su proteklih godina pohodili Grčku,Tursku,Egipat..) jeste daleko niži kvalitet turističke ponude..
-Za Istru je najbolje imati kola i nije retkost na putevima videti srpske tablice
-Ali ruže ga nebrojane ulične tezge sa bezvrednim nemaštovitim drangulijama.
-Od Poreča osim preljubaznih kelnera,pamti se noćna mora kilometarskih kolona pri ulasku u grad i traženje parking mesta.I neizbežne tezge sa kineskom robom koje su preplavile rivu.

"(@)'(@)****|(@)*(@)*(@)

Old 27.08.2006., 18:26   #194
Jalnuški Diletant
Zrncolog

Jalnuški Diletant Avatar

Quote:
Gambola kaže:
vidiš kako je to lepo,vadi se iz texta nešto što ni ja nerazumem,prvi put čujem,moguće je njihova greška(već sam samo copy-paste odradio)i sa istim se sprda,naravno u stilu prebacivanja teme i podsmevanja nekih gluposti.Ja sam text namerno stavio kako bi se par detalja iz ovog texta-putopisa komentiralo a to je:
-i mesta za odmor na autoputu Beograd-Zagreb koja neodgovaraju državi koja pretenduje da postane turistička sila.
-Upadaju u oči ''јugići'' i ''stojadini'' Hrvatskih registracija,što odmah sugeriše da im standard nije mnogo bolji od srpskog.
-Ono što će ih razočarati (naročito ako su proteklih godina pohodili Grčku,Tursku,Egipat..) jeste daleko niži kvalitet turističke ponude..
-Za Istru je najbolje imati kola i nije retkost na putevima videti srpske tablice
-Ali ruže ga nebrojane ulične tezge sa bezvrednim nemaštovitim drangulijama.
-Od Poreča osim preljubaznih kelnera,pamti se noćna mora kilometarskih kolona pri ulasku u grad i traženje parking mesta.I neizbežne tezge sa kineskom robom koje su preplavile rivu.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=5...&postcount=196
Old 27.08.2006., 19:00   #195
u prolazu
anonimac dakako

u prolazu Avatar

Registracija: Jun 2003.
Quote:
Gambola kaže:
Je upala su mu u oci oba dva stojadina u Hrvatskoj.

Taj tvoj nije vidija pule.
u prolazu is offline   Odgovori s citatom
Old 27.08.2006., 19:25   #196
Jalnuški Diletant
Zrncolog

Jalnuški Diletant Avatar

Quote:
u prolazu kaže:
Je upala su mu u oci oba dva stojadina u Hrvatskoj.

Taj tvoj nije vidija pule.
Biće je naletija na one s "magnetnim" pločicama.
Old 27.08.2006., 20:35   #197
meat katie
The emperor Xenu!!!

meat katie Avatar

Registracija: Jun 2006.
Quote:
Whatever kaže:
najbolji savjet u cijelom članku

Mislim, tamo neki toša dođe u Istru pa se žali jer nema ovo ili ono
Ma taj Životić je izmislio članak.
Naime..lik piše da je bio u vinariji "Matijašević" u Krunčićima.
Nepostojeće.
U Krunčićima je Matošević.

A što se tiče stojadina..ne znam da li ih ime više od 50 u cijeloj Istri.
Old 27.08.2006., 20:37   #198
Gambola
Korisnik u Registraciji

Gambola Avatar

Quote:
Jalnuški Diletant kaže:
Biće je naletija na one s "magnetnim" pločicama.
daće bog

"(@)'(@)****|(@)*(@)*(@)

Old 27.08.2006., 20:45   #199
Gambola
Korisnik u Registraciji

Gambola Avatar

Quote:
meat katie kaže:
Ma taj Životić je izmislio članak.
Naime..lik piše da je bio u vinariji "Matijašević" u Krunčićima.
Nepostojeće.
U Krunčićima je Matošević.

A što se tiče stojadina..ne znam da li ih ime više od 50 u cijeloj Istri.
Pa jbg, posle par čaša "belog" verovatno čovek pomešao..nezameriti mu!!

"(@)'(@)****|(@)*(@)*(@)

Old 27.08.2006., 20:55   #200
meat katie
The emperor Xenu!!!

meat katie Avatar

Registracija: Jun 2006.
Yep..vjerojtano su mu se i stojadini priviđali.

Jedino točno u članku je nedostatak beach barova...ali to je problematika koja se godinama vucara u istarskoj javnosti.

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja