Lokacija: U osmijehu svake majke, u srcu svakog djeteta, u svakoj zraci sunca, u kurcu
Front Mission Evolved
Nisam mislio da cu ovo ikada vidjeti na PCu, ali tu je
no Square-Enix je jopet zajebo stvar i umjesto odlicne turn-based strategije koju sam obozavao (i jedna od mozda 10 igara koje sam igrao na konzoli) dobili smo - kak to vec ide - jebeni shooter
graficki izgleda dobro, pricom glupo, sad me samo zanima koliko su klasicnih stvari zadrzali i ima li ista iz starijih ili je samo jedan debilni shooter di sa wanzerima resetas i pizdis sto je glavni lik klasicna japanska pickica
izdo cika skidrow pa cemo da kupimo od njega
pa jebo ih.. square-enix je genijalan u rpg, ali ovo...
Lokacija: U osmijehu svake majke, u srcu svakog djeteta, u svakoj zraci sunca, u kurcu
ah, zaboravio sam komentirati ovo
Front Mission Devolved
wow, prejebeno odlicna fenomenalna ultra turbo super mega giga igra
ne
za ocekivati, jebena mindless 3rd person, il bolje 3rd wanzer pucacina, di pizdis okolo kao nespasen
upoznas se sa likovima koji su valjda im otpad iz fajnal fentazija, ne bas detaljne wanzere i svijet otprije 4g graficki
i standard pocetak, dogodi se neka pizdarija i ti kao civilni pilot odlucis umjesto FM3 AL TAMO MI JE SESTRA, tako ovaj odluci AL TAMO MI JE CALE
i zaleti se u sred ratne zone
o yeah
borba - sranje zivo
ok, tekuca i brza je, ali se svodi da sresetas u tijelo da razneses sto prije, i borbe zavrsavaju circ 3sec, i na samom pocetku nas civilni pilot raznese = 25 tenkova, 30 wanzera i 25 borbenih platformi u prvih 10min igre i na prvom levelu
jebeno obecavajuce
onda mi se nije dalo igrati, pa s obzirom da citav jebeni bataljon neprijatelja nemoze raznjet glavnog sevca, oducio sam vidit sto bude ako skocis u vodu
i tada je wanzer iste sekunde EKSPLODIRO TAKNIVSI VODU
BOOOOM
lol, kontam da ovo necu dalje igrat :P
nah, na lv2 mozes kupiti wanzer kisobran koji spasava od ultimate antiwanzer oruzja - vode
eh, zaboravio sam spomenuti da ima i battle skills te EDGE sistem - koji je naravno - BULLET TIME
narafski kada su neprijateljski wzr od stiropora, ali ih ima na tisuce
Kad ti miljuni takvih igraca vajnaju kako im je neka igra teksa zbog nekih blesavih razloga, kako ima previse kontrola, pa kad za svaku stvar koju ne mogu proci naspamaju oficijalne forume, pa kad zele promjenu stila određene igre... tako da da, današnja generacija konzola uništava igre, i to svi vide...igre koje su oduvijek bile posebene po necemu, sada postaju samo tupoglavo napucavanje i sto je najgore 50% igre se samo do sebe igra...I ova igra ti je super primjer, glavno da su oni natrpali je pucanjem, eksplzijama i nekom grafikom, a sve ostalo su sjebali
Ne, nego je od 2005. internet postao golemo okupljalište gamerske publike, i s time je postao i mjesto gdje će djeca i odrasli srati po igrama. Misliš da nisu pizdili po težini igara kad je ps1 bio aktualan? Jesu, samo što nisu imali internet da se izbacuju. I koje je to igre uništila ova generacija? Fallout? Isto tako mogu reći da je ps1 uništio final fantasy, da je ps2 uništio tomb raidera, da je dreamcast uništio sonica itd. Zašto ne pričaš o tome kako je demon soul postao megahit, a hardcore je brutala, zašto ne pričaš o tome kako je najhajpanija igra za ps3 the last guardian, nastavak igara od team icoa, zašto ne pričaš kako je bioshock neočekivano razvalio guzice, zašto ne pričaš o jednom call of dutyu koji je ponudio najbolji multiplayer IKAD, pa onda o indie igrama koje su postale megahitovi, kao braid ili world of goo, ili o skateu, igri koja je donijela nešto novo i originalno u žanr extreme simulacija nakon što su sve igre postale slične kako jaje jajetu? Zato što je lakše kenjkat i pričat kako je prije bilo puno bolje, sad je sve smeće. Pa nabroji mi sve dobre igre koje su izašle za ps2 u prve četiri godine njegovog postojanja i ja ću ti nabrojat deset puta toliko za ps3 u ove 4 prve godine. Da, lako je napisat kako je front mission smeće, ali daj si razmisli, pa ovo nije službeni nastavak, ovo je spin off, pa i mario sam po sebi je imao mali milijun loših spin offova, pa ne kažeš da je on smeće i da se prodao.
__________________ Oh! Come and see the violence inherent in the system! Help, help! I'm being repressed!
Imaj svoje mišljenje, ja ću svoje, al činjenica je da developeri i sami ponižavaju PC platformu zbog po njima neke superiornosti koje pružaju konzole
Da bilo je loših igara, bilo je dobrih, i uvijek tako bude, ali se sada prveiše u svakoj igri osjeti osječaj kao da se igra na konzoli a ne na kompu sa mišem i tipkovnicom, da jednostavno previše prilagođavaju igre igračima na konzolama. Ima igara koje su postale bolje, ali takvi developeri su i ŽELJELI napravit igru koja će se igrat, a ne samo služit na njoj (ima i takvih, barem ponekad).
Baš me zanima zašto svi ljudi kada vide da neka igra dolazi i za konzole, odmah posumnjaju u kvalitetu same, ako je prije neki nastavak nje bio barem iznad medicore kvalitete. Jedan lijep primjer, Duke koji nikako da dođe, odlucili su ga i za konzole napravit, i hype nestaje, i prvi "feature" koji su uveli su maknuli nošenja više od 2 oružja jer kao komplicirano je odabrat željeno -.-'
Ne želim se prepirat, jer nit je tema primjerena za to, ali ne možeš zanemarit same činjenice, jer kad i developer počinje mijenjat stil igre objašnjavajući kako je prošli nastavak (neke igre) bio pretežak za igrače, prekompliciran etc etc, i onda primi u ruku gamepad i ide prezentirat igru, odmah znaš na koje igrače misli.
LOL, znao sam da se ne radi o konzolama nego o PC platformi. Da je PC platforma zastupljena kao prije, ne bi se žalio na konzole, jel? Nisu ti one krive što je PC postao grotlo piratluka, developeri si većinom ne mogu priuštiti taj rizik, pogotovo danas kada MORAJU uspijeti. Da se mi razumijemo, prije svega sam PC fanboy, pa PS3, ali tako je kako je.
U vezi ovoga "prveiše u svakoj igri osjeti osječaj kao da se igra na konzoli", znam na čeg si ciljao, ali ne sjećam se da je ikad postojao hardcore žanr na konzolama, barem od 3D generacije, na 8/16 bit je postojao, zbog razloga o kojima sam pričao u drugom topiku. I Duke radi gearbox, i uvijek je bio hajpan, ne otkad je došao na konzole. I ne vidim kakve veze ima ovo "više od dva oružja"-pa otkad je duke HARDCORE simulacija da se mora poštivati realna težina oružja i snaga osobe koja to oružje nosi? Činjenica je da se danas mora SVE izdat na konzolama, PC gaming izumire, izuzev blizzarda i cd projekta, ne sjećam se kad je netko zadnji put profitirao od PC-a.
Ne prepiremo se, raspravljamo, ja barem raspravljam. Ali opet je to do developera, mislim da su svi gameri oduševljeni što im olakšavaju? Ne, samo što većina, kojima se igra dobra igra bude stavljena u stranu od manjine klinaca koji viču i galame, tako ti je i u stvarnom životu, jebiga. Pa evo, baš sam jučer pročitao da je demon soul najprodavanija atlusova igra otkad se atlus ustanovio, a to je prije 20 godina. A to ti nešto govori? Pogotovo kad su ljudi fanatično importali ovo čudo iz japana. a i front mission se nikada nije blistavo prodavao, tako da me ne čudi prelazak u TPS.
Šta sam htio sa svim ovime reći-ova generacija nije ni po čemu lošija od ostalih, jedino što je RIP status pc platforme potvrđen, pa se stvara određeni animozitet prema konzolama KOJE SU UBILE PC!!!!!! Nitko vas ne tjera da igrate "poglupljene" igre, bog zna da vas nitko nije tjerao ni prije ove genracije, a takvih igara je bilo i uvijek će biti, nije to problem ove generacije, igrajte bisere, pa svaki mjesec izlazi barem tri, četiri vrhunska naslova, i tako je od 2007.
__________________ Oh! Come and see the violence inherent in the system! Help, help! I'm being repressed!