Ja nisam htjela naručivati jer nisam htjela plaćati tih 25 kn dostave ali ako je tu popust od 23% onda bi mi taj popust pokrio troškove dostave a bar bih mogla naručivati kad je mene volja
Ne valja. Ni jedan voćni ne valja. Al su zato super onaj multi recharge, anti ageing, pa oni za farbanu kosu, divlja ruža i pamuk, eto ti su ti dobri šamponi.
Ja nisam htjela naručivati jer nisam htjela plaćati tih 25 kn dostave ali ako je tu popust od 23% onda bi mi taj popust pokrio troškove dostave a bar bih mogla naručivati kad je mene volja
uvijek možeš naručiti da ti dođe u neki DC. ako postoji u tvom gradu.
Meni je baš fora što za troškove dostave uzmem kvisko proizvod u tom iznosu, koji mi baš zna biti super, a ako ne, poklonim ga nekome.
__________________ O onome o čemu se ne može govoriti, treba šutjeti
ajde evo ja ću naručiti u pon za ninani pa ko još želi nek se javi. onima koji nisu iz rijeke slat ćemo poštom ili ćemo nešto smisliti. tako da ako netko želi i nešto što nisu ruževi sad je prilika.
Ja samo jedva čekam ovu kremu za tuširanje sa Orlovim noktima oni kažu biljka Kozja krv - možeš si misliti :rolajz: Orlovi nokti se zove biljka i fantastično miriši non stop mislim na tu kremu...
Meni je baš fora što za troškove dostave uzmem kvisko proizvod u tom iznosu, koji mi baš zna biti super, a ako ne, poklonim ga nekome.
ja redovito kurira uzimam :-) sad necu, neka torba je u ponudi :-P
cure, ako kome ista treba iz oriflame slobodno mi se javite, narucim i saljem postom...
Ja samo jedva čekam ovu kremu za tuširanje sa Orlovim noktima oni kažu biljka Kozja krv - možeš si misliti :rolajz: Orlovi nokti se zove biljka i fantastično miriši non stop mislim na tu kremu...
kak fantastično? ...opiši mi malo....?
nadam se da nije neki slatkasti miris...
Znači više se osjeti u biti taj oraščić nego orlovi nokti? Inače oraščić dobro miriši i hranjiv je za kožu jako, ali orlovi nokti imaju inače jak miris nešto između jasmina i ylang ylanga. Ja ih imam u vrtu samo kaj još nije procvala muku joj njenu ...
svejedno baš ču si naručiti da vidim, ako i neče imati mirisa bar će biti mekana koža od njega
Stigla mi narudžba, moram posebno pohvaliti:
Grape&Ginko gel za tuširanje + kremu
Gingerbread kremu za ruke (Rice puding sam naručila već 2. put i isto mi je divna)
Sjenilo u stiku purple mist
Sjenilo u stiku pop glam vibrant lilac
Ruž CA Sexy Berry
__________________ O onome o čemu se ne može govoriti, treba šutjeti
I meni stigla Puding krema za ruke,super mirishe
al mi ima ruzhan okus za lizat
narucila si josh Wheather protective balzamich,mama sebi Disco Fever ruž-nijansa Ibiza Bronze,krema od đumbira
I meni stigla Puding krema za ruke,super mirishe
al mi ima ruzhan okus za lizat
Da, totalno gadan okus imaju
Ja si u sljedećem katalogu naručujem onaj antibakterijski gel za suho pranje ruku Moja frendica si je to uzela i kaže da je super, a baš mi nešto takvo treba
__________________ Be with a man who ruins your lipstick, not your mascara. ♥ Beauty & Mess ♥
Ja si u sljedećem katalogu naručujem onaj antibakterijski gel za suho pranje ruku Moja frendica si je to uzela i kaže da je super, a baš mi nešto takvo treba
Je,i ja cu to uzet isto je frendica naruchila od mene,i super joj je,brzo ga je potroshila,jer je ovisna o cistochi
a drago mi je da vas ima jos koji gledaju u okus krema za ruke,ne samo miris
Znači više se osjeti u biti taj oraščić nego orlovi nokti? Inače oraščić dobro miriši i hranjiv je za kožu jako, ali orlovi nokti imaju inače jak miris nešto između jasmina i ylang ylanga. Ja ih imam u vrtu samo kaj još nije procvala muku joj njenu ...
svejedno baš ču si naručiti da vidim, ako i neče imati mirisa bar će biti mekana koža od njega
onda sigurno ima dobar miris...
hvala na opisu...nisam očekivala da ćeš u ovako malo riječi to tako dobro opisati...hehe