ovaj tjedan je veseli vikend , od petka 03.08. do nedjelje 05.08., tako je meni moja direktorica rekla...dobit ćemo svi ponudu na mail
Hvala.
Jučer dobila na mail: ako napravimo danas, 1.8. narudžbu od min. 50BB dobijemo poklon-proizvod...
Htjela sam naručiti onu torbu Blue Ocean (vidjela sam je uživo pa mi ne izgleda loše i nije premala), ali ona ima samo 8BB... Zašto to??
Obično kozmetički proizvodi te tj. slične cijene imaju duplo više bodova... I na kraju sam odustala, jer mi je 50BB previše, a bog zna što će im biti taj poklon (vjerojatno neka krema za ruke), tako da čekam ovaj Veseli vikend, možda bude nešto pametnije...
imam peach i savršene su mi, taman mi odgovara nijansa jer sam dosta svijetle puti, normalno nepotrošive su već mjesecima ih imam
a kakva je točno nijansa? vuće više na žućkasto? sviđa mi se ak je nježna boja, dvoumim se između njih i dark bronz! peach bih uzela za zimu a dark za ljeto al mi djeluju nekak čudno. one stare nijanse kuglica imam oboje i stvarno su nepotrošive. zato bih uzela i ove nove pa sam mirna godinama
jesu dark kuglice stvarno "dark"?
hmmmm..znam da je ovo vjerojatno nemoguće,aaaali da li možda ima koja dobra duša koja će ispuniti sve uvjete kampanje,pa će moći dobiti onaj mp3...ja sam dala sve od sebe da skupim nekako 100BB ali jednostavno nisam mogla.... baš sam jako htjela taj mp3,a treba ispuniti sva 4 uvjeta...pa ako ima netko tko ga neće,nek mi se javi
Pozdrav! Danas me žena zalovila u marketu ako želim postati oriflame član, kako sam po završetku faksa izgubila svoju oriflame lady, a volim njihove proizvode i koristim ih, odlučala sam pristati. Želim se naime baviti osobnom kupnjom, a ne prodajom drugima. Rekla mi je žena da je to moguće i da sad ne moram platiti godišnju članarinu jer je neka akcija. Uglavnom još moram neke dokumente i informacije srediti. Ono što mene trenutno muči je- dal plaćam ikakvu poštarinu ako idem po paket u distributivni centar (koji mi je usput blizu)? Pošto kupujem samo za sebe i ukućane, gledam si samo cijene s članskim popustom?
Mislim to je sav iznos koji bi trebala platiti ili ima kakvih troškova poštarine i ne znam čega? I da, kako je to s plaćanjem ako idem u distributivni centar po paket, moram donjeti kopiju uplatnice da je sve naručeno plaćeno na žiro-račun ili to tamo plaćam ili kasnije uplatim pa nosim tamo potvrdu...
Sad kad gledam sve te papire, naruđbenice, mislim si
Ali kad znam ću moći opet kupovati oriflame proizvode koje želim i kad želim
ako naručiš u distributivni centar plaćaš troškove dostave i troškove obrade 15+2,80 kn. ili možeš uzeti umjesto poštarine kurir proizvod koji ti se svaki mjesec mijenja.
najlakše ti je izračunati koliko te dođu proizvodi: kataloška cijena x 23,10%. to je cijena koju plaćaju članovi.
kad naručiš nešto, dobiješ u paketu uplatnicu i trebaš platiti u roku od 14 dana. u DC-u samo podižeš paket
znam da je prije postojala mogućnost gotovinske narudžbe, pa je onda trošak dostave bio 6 kn. kod gotovinske narudžbe bi se unaprijed uplatio iznos koliko dođu naručeni proizvodi i troškovi dostave i obrade. i prilikom slanja narudžbe bi im trebalo također poslati dokaz o uplati. ne znam da li to još postoji, nisam godinama naručivala orifl. na svoje ime
valjda - 23 %
piše da je članski popust 23% na katalošku cijenu , stoga očito kao član gledam na onoj listi šifri proizvoda iz kataloga rubriku DC (cijena s članskim popustom), a za moje kupce je PC ili ti kataloška cijena
uglavnom kad rješim poštarinu me dođe ko da sam kupila od nekog po PC-u (kataloškoj cijeni) osim ako ne naručim više toga i/ili za druge pa si isplatim poštarinu kroz količinu i razliku u PC/DC
Ionako se ne mislim bavit nekom prodajom osim za sebe i svoje bližnje, stoga ni ne računam na zaradu, već samo na to da mi poštarina bude isplativa, a ne da sam u nekom minusu.
da, umanjiš za 23% , mozak mi šteka od vrućine. ja nikad ne gledam te DC cijene jer dok ih sve pronađem na onim papirima, lakše je samo umanjiti za 23%.
ako imaš male narudžbe ne isplati se učlanjivati. kad ti je DC blizu, možeš naručivati kod voditeljice centra
E to mene muči, mislim imat male naruđbe, ono tipa dva Very me Lipmania ruža i ne znam ona maskara na zadnjoj strani kampanje 11.
Sve skupa ca 50 kn s članskim popustom, a kad mi prikelje poštarinu me dođe ko da sam od neke cure naručila po PC. Samo šta ne poznam takvu koja se bavi oriflame prodajom. Čisto se mislim učlaniti zbog dostupnosti proizvoda. Ponekad bude to par sapuna ili šampon...a ono, tekuće stvari za osobnu potrebu, pa bi se moglo desiti da koji mjesec jedan proizvod ili čak ništa interesantnog ne nađem.
Dečko mi koristi parfem Volume i već je na trećoj bočci, namučila sam se nedavno da prek poznate cure naručim taj parfem od frendice njene frendice i budem sigurna dal mi je uopće naručeno
Nisam ni znala da mogu prek voditelja centra.
Vidim da ima online kupnja ali samo za članove, tak da mi se to čini zanimljivim, koja je procedura s tim? Učlanim se i čekam članski broj, onda sve riješim online i plaćanje, pa sam podignem u distributivnom centru kad stigne?
normalno po učlanjenju dobiješ čl. broj i pin valjda (cure koje su se nedavno učlanile će bolje znati ili će ti sponzor reći) i naručuješ. paket podigneš u DC-u. u paketu ti je uplatnica.
nakon uclanjenja na mail se dobiva clanski broj i pin za log in na oriflame stranici....ali moze se narucivati tek kad odobre onaj kredit od 1000kn....odobre ga nakon sto im se faksira osobna
Dečko mi koristi parfem Volume i već je na trećoj bočci, namučila sam se nedavno da prek poznate cure naručim taj parfem od frendice njene frendice i budem sigurna dal mi je uopće naručeno
Nisam ni znala da mogu prek voditelja centra.
Kakav je taj Volume? Jel ga mogu nositi zreliji muskarci preko 40 ili je vise za mladje?
Sve skupa ca 50 kn s članskim popustom, a kad mi prikelje poštarinu me dođe ko da sam od neke cure naručila po PC.
Ako imaš 50kn s članskim popustom, to ti je znači negdje oko 65kn po prodajnim cijenama... + 17,80kn - pa ti ispada skuplje nego da si naručila od nekoga.
Granica da ti je nekih 77-78kn (po prodajnim cijenama). Umanjeno za 23% ti je znači oko 59kn + 17,8kn troškova...
Jedino ako ti odgovara KURIR, pa da naručiš njega umjesto tih troškova, ali toliko su loši da...
hmmmm..znam da je ovo vjerojatno nemoguće,aaaali da li možda ima koja dobra duša koja će ispuniti sve uvjete kampanje,pa će moći dobiti onaj mp3...ja sam dala sve od sebe da skupim nekako 100BB ali jednostavno nisam mogla.... baš sam jako htjela taj mp3,a treba ispuniti sva 4 uvjeta...pa ako ima netko tko ga neće,nek mi se javi
ja ću ga dobiti a nije mi baš nešto, a i mnogi u mojoj grupi će ga osvojiti pa javim .
Kakav je taj Volume? Jel ga mogu nositi zreliji muskarci preko 40 ili je vise za mladje?
Fini je za svakoga (skoro da bi se i ja našpricala) iako je chypre voćni meni je više onako drvenasto-chypre, više kožasti miris ko što i svi drvenasti chypre, a to šta bi bilo voćno je više neki citrus i dunja koji imaju neku posve sporednu ulogu.
Inače dragi mi je ljubitelj hugo boss boss-a. Ali Volume mu je jeftinija zamjena.
Miris mu nije neki teški opori, niti freš sportski ni sladunjavo voćni, onako je dobro izbalansirani, mošusni i fino se stopi s prirodnim mirisom kože.