nisam davno kupila oriflame proizvode, iako sam ih jedno vrijeme cesce koristila. neki proizvodi su mi bili ok, neki i jako dobri, no uglavnom mislim da su preskupi u odnosu na kvalitetu...
nisam davno kupila oriflame proizvode, iako sam ih jedno vrijeme cesce koristila. neki proizvodi su mi bili ok, neki i jako dobri, no uglavnom mislim da su preskupi u odnosu na kvalitetu...
Ma, mislim da bi psu izgorila guzica od te njihove kemije!
mogu ja naručit i testere za neke proizvode?
se to plaća?
Inače, sama sam učlanjena već 3 godine u Oriflame i naručujem isključivo za sebe i mamu, eventualno ako neka frendica nešto naruči, ali ih nikad niš ne pitam jer nisam zainteresirana za to da nekog maltretiram okolo. One znaju da ja sebi naručujem, pa da žele bi me i pitale.
Što se uzoraka tiče, ja volim skupljati uzorke (znam, bolesno ) i bez beda dam nekom ako želi. To mi je glupo naplaćivati. Politike li.
Tako je i meni neka ženska iz Avona, kada sam htjela uzorak, htjela naplatiti pa sam rekla ne hvala. Njezino je da ima uzorke zato da ih može dati nekome ako želi isprobati, tako će možda i probati proizvod, a ne da si sama kupujem uzorak. OK, nije neka para u pitanju, ali stvar principa.
Što se samih proizvoda tiče, meni su za tu cijenu ok. Nešto me ful iznenadilo kvalitetom, nešto razočaralo, i tako. Kao i svi ostali proizvodi koje kupujem. Jako su mi kvalitetna CBO duo sjenila, onaj kist za nanošenje sjenila mi je super, kuglice za nijansiranje, te sam sad naručila i rumenilo dvobojno - najsvjetlija nijansa i moram priznati kako sam totalno zadovoljna a bila sam ful skeptična.
__________________ Be with a man who ruins your lipstick, not your mascara. ♥ Beauty & Mess ♥
Veoma loša. Imala sam prijateljicu koja se bavila prodajom te kozmetike i nešto njihove kozmetike mi je poklonila, a nešto sam na njen nagovor kupila i ništa mi se nije dopalo. Maskara se razmazivala ispod očiju, senke grudvale, eye-liner sam dobila 'polusuv'... Kasnije sam slučajno naletela na jednu Oriflame prezentaciju i doživela stvarno neprijatnih stvari od prodavačice. Navaljivala je bez prekida na sve prisutne da naruče proizvode i učlane se u organizaciju i kad sam je nekoliko puta fino odbila, konačno sam joj objasnila da nisam zadovoljna njihovim proizvodima i da ne želim da ih kupim, a da me prodaja ne zanima, doslovno me napala i izvređala. Valjda se plašila da ne odgovorim ostale od kupovine i članstva, što mi nije bilo ni na kraj pameti. A teško je bilo i moguće, jer su svi delovali zaluđeni fantastičnom zaradom i svim tim predivnim stvarima koje će dobiti po manjoj ceni.
što se tiče uzoraka, u katalogu za ovaj mjesec sam dobila
testere za kremu skindividual.
se tako dobiju u svakom katalogu neki testeri?
Dobiju se uz narudžbu novi testeri, a uglavnom stalno ima nešto novo. Inače uzorci su dosta povoljni, ja sam kupila sve ruževe (80 lipa/kom) i to mi je super, ne moram kupiti svaki ruž, pa one koje ne koristim često stavim testere.
malo listam po netu da vidim što još nude i naiđem na:
sunny beach towel - ručnik za plažu, kn 0
što to znači, još nisu odredili cijenu ili dijele besplatno
malo listam po netu da vidim što još nude i naiđem na:
sunny beach towel - ručnik za plažu, kn 0
što to znači, još nisu odredili cijenu ili dijele besplatno
To ti znači da proizvod ne možeš naručiti jer nije u prodaji ili ga nema na zalihama.
Od Oriflamea mi je dobro par artikala Giordani gold i Spa i to kupujem preko kolegice koja mi donese katalog jer radi za njih:
1.Giordani Gold kuglice za nijansiranje, kupila sam i GG kist za to, onaj veliki.
2.Spa krema za ruke
3.Spa maske za lice
Kad je nešto od provjerenih artikala na sniženju, što bude često, kupim kolegicama za poklon, to se isplati.
Moje je mišljenje da je Avon bolji!
imam neki oriflameov tus u maloj plavoj bocici-grozan je!odmah se precrta(i voli se precrtavati na gornji kapak tokom cijele veceri) i brzo se razmulja
ako je to taj-ne preporucam ga!
__________________ i u zabranjenom vocu naletis na crva...
Meni su ok. Za cijenu kvaliteta je jako dobra.
Maskaru samo njihovu kupujem - Sensitive lash mascara - oči me ne peku i onakva je kakvu ja volim - masna i nema šanse da će se pojaviti grudice i da će biti suha.
One kuglice Giordani gold su prva liga.
Losion za lice Radiance nešto (narančasta kutijica) je stvarno dobar, lagan, ne masti kožu, a lice mi stvarno sjaji na pozitivan način.