ma vraga orginalana cijena...sve su to trikovi kataloske prodaje-uvijek je kao nesto prekrizeno da mislis da je snizeno i da je prilika za kupit bas sad...mos si mislit
pa mislim da je bezobrazno da si to jedan oriflame dopusti.
ma vraga orginalana cijena...sve su to trikovi kataloske prodaje-uvijek je kao nesto prekrizeno da mislis da je snizeno i da je prilika za kupit bas sad...mos si mislit
A ne, nije trik! Ja kupila sjenilo u prahu, pakirano kao maskara, za 100 kn, a slijedeći mjesec bilo je 19 kn!!!! Da poludim; ali super je!
dobila sam novi katalog pa si mislim probat
Flawless korektor za oko očiju
Soul Mates dvobojno sjenilo
Liplicious balzam za usne
ste probale što od toga?
i možete mi malo objasnit sistem naručivanja joker, kurir i kvisko proizvoda?
dobila sam novi katalog pa si mislim probat
Flawless korektor za oko očiju
Soul Mates dvobojno sjenilo
Liplicious balzam za usne
ste probale što od toga?
i možete mi malo objasnit sistem naručivanja joker, kurir i kvisko proizvoda?
Flawless korektor je super, ova sjenila su ok, ništa posebno, balzami su novi pa ne znam za sigurno. Za joker, kurir i kvisko ti sve piše na stranici, ako odabereš taj proizvod platiš akcijsku cijenu koja piše a ne platiš dostavu.
hm pa meni je oriflame ok u nekim proizvodima ,a u nekima mi baš i nije.Neko vrijeme sam koristila Giordanni tekući puder i bio mi je ok, a najviše si uzimam onaj tea tree korektor koji ima jednu zelenu stranu ... to mi je suuuper!
kad se naručuje u distributivni centar jel ti onda oni jave kad stigne, ili kako
Kad naručuješ u distributivni centar paketi stižu u određene dane u tjednu kad centar radi i onda samo odeš po paket. Centar u koji ja naručujem radi utorkom i četvrtkom, pa ako naručim npr. u ponedjeljak, paket ću dobiti u utorak, samo treba paziti na obradu narudžbe, online se obrađuju odmah ako pošalješ u radno vrijeme, a fax do 12 sati garantiraju da će biti obrađeno isti dan.
Quote:
Andjelcic kaže:
kakva je to olovka?
zanima me jos:
body&mind opustajuci balzam
divine miris za kosu u spreju
kremasta rumenila
Olovka je super, neutralna boja, pa ide uz sve ruževe, a posebno za sjajila. B&M opuštajući balzam mi nije ništa posebno, mala kremica, nježan miris, ali stvarno nemam pojma zašto sam to kupila. Mirisi za kosu su dobri, kremasto rumenilo imam roza i super je, onako kao pjena, na licu je dosta nježna boja sa srebrnkastim odsjajem, jedina mana tog rumenila je što je strašno minijaturno, nisam mogla vjerovati kad sam vidjela.
jel balzam gust i mastan ili kao obicna kremica? jel znas mozda kakva su gg sjenila pakirana kao sjajila, sad su nijanse opal i azure na snizenju na letku...
jel balzam gust i mastan ili kao obicna kremica? jel znas mozda kakva su gg sjenila pakirana kao sjajila, sad su nijanse opal i azure na snizenju na letku...
Taj balzam je kao obična krema. Sjenila su jako dobra, u prahu i imaju aplikator sa spužvicom, ja imam plavo i jako sam zadovoljna, a boje su jako neobične, malo sjajne i prelijevaju se u više nijansi.
Ja imam GG sjenila pakirana kao sjajila ali su u prahu, ne ona tekuća kremasta. I ta u prahu su mi super. Bila su 100 kn, ja kupila za 19 u jednom od kataloga, mislim predzadnjem.
EVO JOŠ NEKIH PROIZVODA KOJI SU DOBRI I ISPROBANIUGLICE GORDANI, DVOBOJNA SJENILA, KREME (VOLARE,SERENE,LUCIA),VOLARE PARFEM...
MENI NE VALJAJU MASKARE, TO IPAK KUPUJEM U DM-u.