Postovanje svima, crkla nam ves masina.
Zanimaju me iskustva s trajanjem masina firmi Quadro i Koncar Zanussi.
Jer su jeftini a dvoumim se izmedu to dvoje.
Cula sam da se Gorenje puno kvari pa smo od njega odustali.
Hvala!
Meni na novoj masini pukla remenica, ona na bubnju 2 krakam pukla sama od sebe. Pod garancijom je al ja to skinuo povario i vrti ko novo.
Jako jedno su izveli taj komad aluminija, a renomirana marka.
Imam gorenje staru4g. samo je stala sad ceka krupni otpad.
Neda mi se ni otvarat.
Hvala svima, kupujemo Quadro jer je najjeftiniji. Kaze majstor da vise nema pravila, sve je stvar srece nazalost. Mos kupit skupu i da se pokvari odmah ili jeftinu a da traje jako dugo.
Kupujemo u ducanu u Samoboru gdje jedini imaju dostavu i jeftini su.
Jedva cekam, cekaju me 4 masine robe
onda je lova drajver i ja bi radije quadro nego končar ako bi birao. a dobra roba je ona kod koje se minimalno primjeraka kvari. to najbolje znaju servisi, šta im najviše dolazi
zanussi 7 god. sve 5 osim što je jedno vrijeme bilo problema s povlačenjem omekšivača.
seka ima quadro suđericu, problemi nakon 5 mjeseci. rekla, ok, imam garanciju, ali su nevjerojatno aljkavi, 2 kratka spoja napravili pri popravku, a zvala ih je milijun puta prije nego li su došli.
Imam jedno pitanje koje bas nije tip ovoga topica ali se radi o ves masinama pa da ne otvaram jos jedan...
Imamo u kupaoni prostor za ves masinu predviden u toku gradnje. Radi se o utoru sirokom 605 mm. Koliko sma vidio sve ves masnine su sirine 600 mm. Da li bi mogli imati problema ako uguramo u taj prostor vesmasinu.
Znaci zanimam me zbog mogucih vibracija i slicno da li bi joj taj prostor mogao smetati...
Ona bi bila u tome prostoru samo nekih 10 cm... ali ako se puno trese i slicno da li bi nam to moglo raditi probleme... thx...