Natasha Henstridge ( Cassie McBain ), Natashia Williams ( Shane Phillips ), & Kristen Miller ( Deedra "D.D." Cummings ), glume 3 prekrasne šijunke, koje se bore za pravdu, nakon što prihvate vladin program u kojem kriminalci rasturaju kriminalce ( Nikita, I-Man & Thieves, već viđeno), u ovoj (kako kažu) parodično-humoristično akcijskoj seriji, od 2 sezone, po 20 nastavaka. Moglo bi biti urnebesno phenomenal.
ja mislim da će to bit tipična trash špijunska serija sa sexy curama koje u štiklama i kožnim odijelima mlate negativce! znam to! kako?! vidio sam najavu...
maaarin kaže: ja mislim da će to bit tipična trash špijunska serija sa sexy curama koje u štiklama i kožnim odijelima mlate negativce! znam to! kako?! vidio sam najavu...
Ja nisam videl najavu al sam videl entry na IMDB-u. Natasha Henstridge da glumi bivsu zatvorenicu? Oh, to vec vuce na Baywatch!
glupinickname kaže: U bogati, 4 negativna komentara u sat vremena? Serija fakat mora da je grozna.
Meni je cijela ta ideja (pokušana već dosta puta) o zgodnim curama koje u štiklama šoraju sve oko sebe debilna i neostvariva. Činjenice su činjenice - muškarci su jači, a žene ljepši spol. Zato ne želim gledati playmateicu u štiklama kako se šora, niti Chucka Norrisa kako se šeće u bikiniju i šarmira sve oko sebe.
robybaggio kaže: Meni je cijela ta ideja (pokušana već dosta puta) o zgodnim curama koje u štiklama šoraju sve oko sebe debilna i neostvariva.
<shrugs>
Tanka je granica izmedju zabave i smeca. U Kill Billu mi recimo zgodne zenske- fajterice opce nisu smetale jer je film bio dovoljno pretjeran, stiliziran i smijesan da mi je realnost bila zadnja stvar na pameti. S druge strane je recimo Alias koji mi nije bil nit prvo nit drugo a bogami ni trece: par puta sam je probal gledati ali svi su u seriji djelovali tak ozbiljno da sam puko od smijeha.
She Spies bi mogla bit cist okej ak je fakat radjena ko humoristicka serija sa dobrim humoristickim glumicama. No, s obzirom da mi Natasha Henstridge u ova dva filma kaj sam ju videl nije ostavila dojam zenske koja zna glumit a kamoli bit smijesna na ekranu, nekak sumnjam u to.
Quote:
Zato ne želim gledati playmateicu u štiklama kako se šora, niti Chucka Norrisa kako se šeće u bikiniju i šarmira sve oko sebe.
Ooooooooodlična serijaaaa!!!!!!!!!!! Malo konfuzno režirana (kadkad), ali sve u svemu, odlična serija!!!!!!!!! Svim ovim iznad: Uspoređujete seriju sa potpuno krivim uzorima, ja nisam akcijski freeak, a serija je odlična
Quote:
glupinickname kaže: Oh, to vec vuce na Baywatch!
Baywatch??????? Ni slučajno!!!! Ta se serija nikako ne može usporediti sa njom!!!!!!!!
Jedino sa VIP-om, Ally McBeal, idejno sa Charlievim Angelima....
Quote:
maaarin kaže: (VIP je imo Pamelu... )
Ako si u VIP-u jedino i vidio Pamelu, onda nije ni čudo što ne kužiš seriju, kako ni tu tako ni She Spies, koja sa njom ima zajedničkih točaka, al je, po mom mišljenju za par klasa bolja (VIP je bio povremeno presmiješan, dok ova stalno inzistira na tome ))))) ).
Ok, možda su pretjerali sa preglupim predsjedničkim kandidatom ( whatzzzzup pozdrav ), al sve u svemu PRESMIJEŠNO!!!!!!!!!
ASd kaže: Ooooooooodlična serijaaaa!!!!!!!!!!! Malo konfuzno režirana (kadkad), ali sve u svemu, odlična serija!!!!!!!!! Svim ovim iznad: Uspoređujete seriju sa potpuno krivim uzorima, ja nisam akcijski freeak, a serija je odlična
Baywatch??????? Ni slučajno!!!! Ta se serija nikako ne može usporediti sa njom!!!!!!!!
Jedino sa VIP-om, Ally McBeal, idejno sa Charlievim Angelima....
Ako si u VIP-u jedino i vidio Pamelu, onda nije ni čudo što ne kužiš seriju, kako ni tu tako ni She Spies, koja sa njom ima zajedničkih točaka, al je, po mom mišljenju za par klasa bolja (VIP je bio povremeno presmiješan, dok ova stalno inzistira na tome ))))) ).
Ok, možda su pretjerali sa preglupim predsjedničkim kandidatom ( whatzzzzup pozdrav ), al sve u svemu PRESMIJEŠNO!!!!!!!!!
glupinickname kaže: <shrugs>
Tanka je granica izmedju zabave i smeca. U Kill Billu mi recimo zgodne zenske- fajterice opce nisu smetale jer je film bio dovoljno pretjeran, stiliziran i smijesan da mi je realnost bila zadnja stvar na pameti. S druge strane je recimo Alias koji mi nije bil nit prvo nit drugo a bogami ni trece: par puta sam je probal gledati ali svi su u seriji djelovali tak ozbiljno da sam puko od smijeha.
She Spies bi mogla bit cist okej ak je fakat radjena ko humoristicka serija sa dobrim humoristickim glumicama. No, s obzirom da mi Natasha Henstridge u ova dva filma kaj sam ju videl nije ostavila dojam zenske koja zna glumit a kamoli bit smijesna na ekranu, nekak sumnjam u to.
Heh.
Ne možeš uspoređivati Kill Bill i ovo. Iako me Kill Bill nije nimalo oduševio, ipak je puno ozbiljniji uradak od ovoga. Ovo je neki bezvezni pokušaj prebacivanja Charlijevih Anđela u seriju koji će teško doživjati drugu sezonu.