Iscjedak (krvav, gnojan...), bijelo pranje... - sva opća pitanja
problem do nebesa........evo ovako.....cura mi ima bijelo pranje, što ste skužili i iz naslova, a problem je taj što volim lizat a nemogu zbog pranja, smrdi i gadi mi se....ajde još i mogu prije penetracije dok je pranje još unutar kokice , ali i taj liz se svodi samo na klit, a pošto volim bit temeljit to mi već prilično ide na kuvac, a da ne govorimo o lizu nakon penetracije kad pranje izađe van, jednostavno ubije me u pojam. cura je išla kod ginekologa, ali već je na čekanju za pregled mjesec dana i tko zna koliko će još proć do rješavanja problema...............pa molim ljepše polovice koje su imale ili imaju tih problema da mi kažu kako rješavaju taj problem i postoji li kakva alternativa...nešto poput čajeva i slično da može pomoć. jer dok doktor to riješi ja ću izludit
postoje i privatni ginekolozi kod kojih se ne cheka mjesec dana..
i prije je to upala...
problem do nebesa........evo ovako.....cura mi ima bijelo pranje, što ste skužili i iz naslova, a problem je taj što volim lizat a nemogu zbog pranja, smrdi i gadi mi se....ajde još i mogu prije penetracije dok je pranje još unutar kokice , ali i taj liz se svodi samo na klit, a pošto volim bit temeljit to mi već prilično ide na kuvac, a da ne govorimo o lizu nakon penetracije kad pranje izađe van, jednostavno ubije me u pojam. cura je išla kod ginekologa, ali već je na čekanju za pregled mjesec dana i tko zna koliko će još proć do rješavanja problema...............pa molim ljepše polovice koje su imale ili imaju tih problema da mi kažu kako rješavaju taj problem i postoji li kakva alternativa...nešto poput čajeva i slično da može pomoć. jer dok doktor to riješi ja ću izludit
To je normalna pojava kod svake zene nazalost
Naj brze je kupiti vaginalete(preporucam Medazol), ali isto tako bar 10 dana nema lizanja
Ako je doslo do upale i ti bi trebao koristit kremu jer bi mogli konstantno prenositi jedan drugome
Ček..ček.. kažeš da cura ima bijelo pranje..
pa možda nije ništa patogeno, tko je rekao gnojni iscjedak??
Bijelo pranje je normalno za vrijeme ovulacije i sl.. Sad ovisi, jel on to mislio kao neku naglu promjenu ili kaj..trenutno je tako?
Nek ode po vaginalete, tri dana terapije i doviđenja.
Naletio sam na Vicevima na ovaj post od Tochkice, o ginekologu: "dolazila mu ista zena 6 godina, svakih par mjeseci s istim problemom... imala je gljivice kojih se nikako nije mogla rijesit, sto je vezano uz partnera. i, kad bi dosla na vrata, uvijek bi reko.. joj kaj opet gljivice...
i tako, dodje ona jedan dan i kaze doktor... joooj, opet gljivice... a ona "ne, rastala sam se!!"
ja ne kužim zaš muški forumaši čitaju teme na žk o bijelom pranju
Zato kaj mi ne idu neke fleke s bijelih košulja dolje, pa sam naivno mislio da tip ima slični problem. Ili da je otkrio kakvu revolucionarnu metodu pranja nakon kojeg se košulje ne moraju peglat, čime bi dio vas postao suvišan
Zato kaj mi ne idu neke fleke s bijelih košulja dolje, pa sam naivno mislio da tip ima slični problem. Ili da je otkrio kakvu revolucionarnu metodu pranja nakon kojeg se košulje ne moraju peglat