zanima me kakve to zoran ima kvalitete da ga neizbacuju!!!!!!!!!
ovo vec pocinje bit sumljicavo jer momak niti je zabavan niti dobar niti pametan.ponasa se drsko bezobrazno,kao da je najstariji tamo.ILI SE MOZDA RADI O NAMJESTALJCI BB STA ME NEBI ZACUDILO!!!!!!!!!
To su sve klinke koje su poludile za njim. Pogotovo kada on igra na to da mu se Ana ne sviđa i stalno govori kako nije u vezi, ... Možda je to dobra taktika za ostajanje.
ovo vec pocinje bit sumljicavo jer momak niti je zabavan niti dobar niti pametan.ponasa se drsko bezobrazno,kao da je najstariji tamo.ILI SE MOZDA RADI O NAMJESTALJCI BB STA ME NEBI ZACUDILO!!!!!!!!!
kaj ak neispadne onaj tko se tebi ne svida, onda je sve namjestaljka!
al brijem da bu popusio od danijela, nazalost, makar je dado car
Možda zato što je uz Mathiasa koji je nažalost prerano izletio, jedino kaj išta vrijedi u toj kući?! Po čem je bahat, zato kaj ima svoj stav i svoje mišljenje i nije ulizica?
A mene zanima što se to dogodilo u vašim glavama da je tip od glavnog pozitivca i najvećeg favorita, spao na najniže grane.
Kao i kod Yam! Bila je svima slatka, smješna i naj, a onda je odjednom proračunata, manipulatorica,...
Ja mislim da su oboje isti od početka i da je problem u gledateljima i ljudskoj potrebi da se prvo nekog digne u nebesa a onda popljuje!
Boli me i za Zokija i za Kubanku, ali šta su to oni napravili da ih odjednom nitko ne podnosi?!
eto, yamejsi se pokazala histeričnom, pokvarenom i zlom osobom.
laže da ima sina, pa ima pa nema... pa je brijala sa simonom, pa kad ju je odjebao onda se naljutila, a znala je da ima curu vani... pa nominira zorana stalno, a ovaj je cijelo vrijeme uz nju, kad joj je bilo teško stalno je visila kraj njega...
nametljiva, ako nešto nije po njoj, histerizira i dere se... ogovara svakoga. licemjerka!