Sa sobom ponesite hrvatsku trobojnicu u čast Dana pada Vukovara. Ako je nemate, posudite je, donesite je na platičnom štapu ili bez, donesite transparente na hrvatskim zastavama i sva ostala nacionalna obilježja. Neka svijetli Vukovar!
Torcida Split
Hajduk u standardnom sastavu, bez ozljeđenih J. Vučka i Jelavića, ali se vraćaju Balatinac i Miladin koji su pauzirali zbog kartona. Rijeka u naletu, a mi vrebamo ka ranjeni lav, bit će zanimljivo. Idemo po pobjedu
ma kakva armada, uvik neka priča a la dolaze u nekom napuvanom broju, kad tamo bude 3 covika sa 5 transparenata na jugu. u zadnje vrime ultrasi iz vinkovaca dolaze na poljud u puno boljem izdanju nego r.š.j.armada. šta bi tek bilo da vinkovci i reka zamine poziciju na mapi. ali eto, daj bože da san falija i da ih dođe pun kurac...
ma kakva armada, uvik neka priča a la dolaze u nekom napuvanom broju, kad tamo bude 3 covika sa 5 transparenata na jugu. u zadnje vrime ultrasi iz vinkovaca dolaze na poljud u puno boljem izdanju nego r.š.j.armada. šta bi tek bilo da vinkovci i reka zamine poziciju na mapi. ali eto, daj bože da san falija i da ih dođe pun kurac...
Danas su bili dobri. Solidan broj, poruka za Vukovar, koreo sa znakovima ( nisan bas skužija ), baklja ( imaju sriće šta se pandurija nije zaletila ) i tako
Nas jako slabo Očekiva san 20000 ljdui, jebemu, subota navečer, dolazi Rijeka i te šeme... a ono ni 10000. Ma gonite se u kurac, jebenti televiziju
Navijanje ok ( iako je dosta štekalo ), koreografija poruka za Vukovar, bakljada.
Fine polukontre su uvježbali. Općenito se ove godine Hajduk puno bolje kreće nego prijašnjih sezona. A Rijeka je došla na Poljud spuštenih gača (bez klasičnog napadača u sastavu, bez prave šanse cijelu utakmicu)...
Fine polukontre su uvježbali. Općenito se ove godine Hajduk puno bolje kreće nego prijašnjih sezona. A Rijeka je došla na Poljud spuštenih gača (bez klasičnog napadača u sastavu, bez prave šanse cijelu utakmicu)...
upravo to. i onda poslije utakmice priča kako je igrao s 3 napadača??? I nije mu to prvi put, u 80-oj minuti protiv ZG on vadi sve ofanzivne igrače. Dobro smo i prošli s ovih 3:0. Obrana, šta smo mi imali obranu na toj tekmi , a Hajduk je bio odličan, rastrčan, agresivan i apsolutno zasluženo pobjedio. Sudac je bio ok, ali ne kužim kako nije vidio ono laktarenje ako je bio na 5 metara od događaja
Torcida me razočarala, a Armada ugodno iznenadila. Nadglasili su vas par puta i dobro se čuli cijelu tekmu
Mislim da Hajduk uopće nema snage da bi pratio Dinamo. Ovo su samo povremeni bljeskovi. Slaba Rijeka im je sigurno pomogla. Ipak, priznajem da su se Hajdukovci danas trudili, bili su rastrčani i agresivni. Neka i dalje bude zanimljivo prvenstvo.
Fine polukontre su uvježbali. Općenito se ove godine Hajduk puno bolje kreće nego prijašnjih sezona.
Sad si me sitija Ćire koji je priča da će on u napad nakon šta osvoji loptu izlazit sa 5 igrača
Nego....
Da, i mene su iznenadili... 2 prodora sa boka, centaršut i gol. Dok je i treće bio jako, jako sličan
Moglo je bit i 5, al jebiga Bartolovića nije išlo baš, 2 puta oči u oči s Žilićem i jednom u njega, drugi put izvan okvira
Al nema veze, 3 boda se pišu, nebitno je li 1:0 il 5:0
najgora utakmica rijeke u zadnjih dosta vremena + potpuno promašena taktika i obrana koja nezna ko joj glavu nosi...i sve to s obzirom na ne posebno dobro hajdukovo izdanje je totalna katastrofa
Sad su od lani ili preklani počeli i u Zagrebu stavljati ovako sviće po Vukovarskoj. Lijepa tradicija ali su na šire postavljeni pa ne izgleda tako lipo kao kada vidiš sve one sviječe kod općine.