Zato jer ako imaš motorizirani sustav (dakle, motor koji okreće antenu a košta nekih 500-600 kn) ili pak drugu antenu na Hotbirdu ili astri, onda uz Digi možeš pratiti i Slo 1 i Slo 2, i DSF, i RTL, i RTL2, i Fox Crime (trenutno FTA na 16°E). Dakle, gotovo sve što si naveo da ima DCM,a nema DIGI TV, osim Kanala A i PINK BH koji se hvataju zemaljskim putem. Pa ti sad razmisli.
BTW., OBN je također dio osnovnog DIGI TV paketa. Evo aktualne liste:
Osnovni paket - 45 kn/mj.:
HTV 1
HTV 2
RTL Televizija
Nova TV
TV Sljeme (Z1)
Otvorena TV
OBN
CMC
MTV Adria *
Hallmark Channel *
Tv 1000 *
AXN Central Europe
Zone Romantica *
Zone Reality *
Jetix
Cartoon Network
VH-1 Europe
National Geographic Channel *
Discovery Channel **
Animal Planet
Eurosport
Discovery Civilisation
Discovery Science
Discovery Travel & Living
Viasat Explorer *
Viasat History *
Travel Channel **
Private Spice
Playboy TV
CNN International
Turner Classic Movies (TCM)
A1
Programski paket HBO (35 kn/mj.):
HBO Adria *
* programi sa hrvatskim titlom
* programi sa srpskim titlom
Eurosport ima mogućnost izbora srpskog ili engleskog audiio podnosioca
1. DigiTV SIGURNO NEĆE startati još minimalno dva tjedna, sve ostaloo su priče za malu djecu. Službeni distributeri još nisu dobili ni receivere, ni kablove, ni antene ni ništa!
2. Postojeći Seemore pretplatnici kojima ne ističe pretplata ni iza nove godine su preveslani, NEĆE NAM DigiTv priznati postojeću pretplatu već moramo s njima sklopiti NOVI ugovor ako se želimo pretplatiti, a ovo što smo Seemore uplatili unaprijed za tko zna koliko mjeseci, piši propalo... OVER... YOU'RE SCREWED IN THE ASS BIG TIME!!!!
3. BITI ĆE kontrole instalacije kao kod HRT, i ako se ispostavi da oprema se ne nalazi na mjestu gdje je potpisan ugovor, kazna je 100$ (nešto manje od 100€).
4. Ako uzmete besplatnu opremu, nakon prekida ili neproduženja ugovora MORATE SVE VRATITI! A to sve podrazumijeva apsolutno sve, receiver, daljinski, karticu ,kutiju, antenu, nosač, LNB, dakle sve do A do Ž a vama ostaju samo 4 RUŽNE prazne rupe u zidu!
Eto toliko za sada i da još jednom napomenem kako DigiTv i dalje gura srpske titlove pod imenom hrvatskih na Viasat kanalima iako na tim kanalima hrvatski titl već odavno postoji!
Na kraju zaključak, ovo što Digi radi je krajnje amaterski i neprihvatljivo!
I apeliram na sve forumaše sa imalo soli u glavi da se NE PRETPLAĆUJU dok ovako stvari stoje!
zvao sam većeras i ugovorio suradnju. nemam ni s od satelitske ni digitalne tv. 45 kuna mj. sa pdveom. bez hboa. mogučnost naknadnog uključenja hboa kasnije. kompletna oprema u najam. potpisivanje ugovora na 1 god. ali operateri će nazvati tek nakon 2-3 tjedna. bez obzira. potvrđen je prijem programa koji je naveden na ovoj temi. ja biti zadovoljan.
zvao sam većeras i ugovorio suradnju. nemam ni s od satelitske ni digitalne tv. 45 kuna mj. sa pdveom. bez hboa. mogučnost naknadnog uključenja hboa kasnije. kompletna oprema u najam. potpisivanje ugovora na 1 god. ali operateri će nazvati tek nakon 2-3 tjedna. bez obzira. potvrđen je prijem programa koji je naveden na ovoj temi. ja biti zadovoljan.
Odgovara covjek koj je iz kingsata i suradjuje sa digijem! Ovo plavo su njegovi odgovori na tvrdnje koje su iznesene na satelitskom forumu!
1. DigiTV SIGURNO NEĆE startati još minimalno dva tjedna, sve ostaloo su priče za malu djecu. Službeni distributeri još nisu dobili ni receivere, ni kablove, ni antene ni ništa!
Informacija iz Digija je da roba u subotu dolazi na carinu, a u ponedjeljak ce vec biti na raspolaganju ovlastenim dilerima. Ova informacija nije iz Call centra, nego od glavnog covjeka za distribuciju i prodaju u HR.
2. Postojeći Seemore pretplatnici kojima ne ističe pretplata ni iza nove godine su preveslani, NEĆE NAM DigiTv priznati postojeću pretplatu već moramo s njima sklopiti NOVI ugovor ako se želimo pretplatiti, a ovo što smo Seemore uplatili unaprijed za tko zna koliko mjeseci, piši propalo... OVER... YOU'RE SCREWED IN THE ASS BIG TIME!!!!
Ni ovo nije istina, jer SVI Seemore korisnici moraju potpisati ugovor samo zato sto Seemore od 01.01.07. sluzzbeno vise ne postoji, a da bi koristili usluge Digija moraju potpisati s njima novi ugovor. Nadalje, svi korisnici kojima ugovor traje do npr. 01.05.07. do tada nece placati NISTA Digiju, jer NITKO nece platiti dva puta istu uslugu. Ovo je stvar koju su dogovorili Seemore i Digi, ainformacija je potvrdjena sa obadvije strane!
3. BITI ĆE kontrole instalacije kao kod HRT, i ako se ispostavi da oprema se ne nalazi na mjestu gdje je potpisan ugovor, kazna je 100$ (nešto manje od 100€).
Ovo je besmislica! Niti postoji takva sluzba, niti radno mjesto u Digiju. Cak stovise, i oni sami kazu kako ih nije briga hoce li netko taj receiver nositi u inozemstvo, ako ima adresu na kojoj je prijavljena instalacija u HR. Ugovor stranku samo obvezuje vratiti isti, ako je iznajmljen, po isteku ugovora.
4. Ako uzmete besplatnu opremu, nakon prekida ili neproduženja ugovora MORATE SVE VRATITI! A to sve podrazumijeva apsolutno sve, receiver, daljinski, karticu ,kutiju, antenu, nosač, LNB, dakle sve do A do Ž a vama ostaju samo 4 RUŽNE prazne rupe u zidu!
Jedino ovo je istina, a uostalom - je li moramo vratiti IZNAJMLJENI auto u Rent a car??? Prema tome, sve drugacije bi bilo blesavo. Tko to ne zeli, ima mogucnost kupnje.
Eto toliko za sada i da još jednom napomenem kako DigiTv i dalje gura srpske titlove pod imenom hrvatskih na Viasat kanalima iako na tim kanalima hrvatski titl već odavno postoji!
Na kraju zaključak, ovo što Digi radi je krajnje amaterski i neprihvatljivo!
I apeliram na sve forumaše sa imalo soli u glavi da se NE PRETPLAĆUJU dok ovako stvari stoje!
Nista osobno, but... ne znam koja ti je "misija", ali nije fer prema drugim forumasima siriti ovakve neprovjerene i neistinite informacije, jer samo ljude obmanjujes. Mislim da i moderatorima ovo nije u cilju, da se okolo po drugim forumima ovakvi postovi koriste kao sprdacina ovog foruma.
sta osobno, but... ne znam koja ti je "misija", ali nije fer prema drugim forumasima siriti ovakve neprovjerene i neistinite informacije, jer samo ljude obmanjujes. Mislim da i moderatorima ovo nije u cilju, da se okolo po drugim forumima ovakvi postovi koriste kao sprdacina ovog foruma.
nemam misiju jer i ja planiram uzeti Digi TV. stvar je u tome da sam sad puno oprezniji i pričekat ću malo s naručivanjem istoga
Ma nisam te ja napo! To je napisano na satelitskom forumu a ja sam samo kopiro! Ja cu isto pricekat da cujem sta ce ljudi rec!Nemogu se odlucit izmedju maxtv i digitv!
Evo ja cu vam reci svoje dojmove za tocno 5 dana.
Ocekujem da ce to biti dobro, 80kn je mila majka za 127kn kolko sam do sad placao za pisljivih 10 kanala od kojih valja tri.
Jos da dodje Sportklub od Nove godine i to bi bilo to.
Ako kupujes isto nije preskupo, mislim da je receiver oko 500kn, ali ne vidim smisao kupnje, jer kad prestanes placati ne treba ti ni njihov receiver, ako vec sad imas svoj.
Planiram uzeti digi tv. Inace nemam nikakvog iskustva sa reciverima i satelitima pa molim nekog STRPLJIVOG da mi objasni kakve/koje sve priključke ima reciver na televizor. I drugo pitanje, JAKO mi je važno kako mogu spojit reciver sa PC-jem u svrhu snimanja TV programa sa digi tv na PC hard drive. Koja/kakva je tocno shema spajanja na PC i jel treba neka dodatna PCI katica?
Hvala lijepa
nece te cinkat,jel ja ne placam hrt-u ni lipe,a imam maxtv vec 2mjeseca i nista.
neće te cinkati.....a i zašto bi ti jednostavno kažeš HTVu ja nemam televizor a ako što pitaju ti gledaš maxTV preko računala...tako sam i ja otkazao HRTu pretplatu i umjesto smrdljivih HTV programa dajem pare za maxTV...dobro ne još sada ....sada mi je đabe prva tri mjeseca
A ČUJEM NEŠTO DA ĆE I SMANJITI CIJENE ZBOG RUMUNJA I DIGI TVa