profesori su super, susretljivi, i dobro predaju, rijetko kad
ljudi imaju primjedbe na profesore, no i kad imaju, oni su željni uvijek
poboljšati nastavu i skladu sa savjetima
svi prof iz eng su odlični
a iz početnog njemačkog je super tip, jako popustljiv, i kod njega svi
imaju dobre ocijene ali i puno nauče
1. je među 10 najuspješnijih na maturi, bilo je po novinama prošle god
ekipa je odlična, atmosfera super, svatko si može nać ekipu koja mu odgovara
1. je očigledno bolja po svim rezultatima od 16. i puno ozbiljnija škola
eii ljudii
nego, upisala sam 1. gimnaziju.. i to je bilo totalno neplanirano :O
nisam upala u 7. pa sam se odlucila za 1. ugl.. citala sam sad ovaj forum i skola mi se uopce ne cini losa, dapače svida mi se
neg, vidim da pisete- ak ćeš učit bit ce ti dobro.
mislim, naravno da planiram učit, al nije ko da imam neko znanje ili radne navike iz osnovne... zadnje sto zelim je mučit se s popravnima :O
JEL STVARNO TAK TESKO?!
Ove godine ulaze oni sa 59 na dalje. Ovi ostali ispod 59 ne :/
E sada - imam 2 frendice iz svoje škole s kojima bi išla u razred. Al smijem navesti samo jednu osobu, a ta ista osoba mora naves mene. Jel možemo mi nešto tamo zamoliti da idemo sve 3 skupa ili kaj?
ma, imala sam 60
i jos sam imala neke glupe dodatne bodove koje mi u 7.nisu priznali..
kao rekla mi je tam ona zenska da upadam 100% al kao da predam i te dodatne.. tak da 66.
E sada - imam 2 frendice iz svoje škole s kojima bi išla u razred. Al smijem navesti samo jednu osobu, a ta ista osoba mora naves mene. Jel možemo mi nešto tamo zamoliti da idemo sve 3 skupa ili kaj?
pa kako ste tako nabili bodovni prag?
Doći sve tri skupa na upis i moljakati, obično bude tamo netko dobar.
__________________ plaćenik, iako ne ratnik; plaća mi nije novac, nego prilike
Nemam pojma. Profesori su se iznenadili koliko je došlo njih sa 60 i više bodova. Nisu znali da li ćemo uopće mi sa 59 proć. :S I u svim školama je bila prevelika navala. Tako je recimo u 11. ove godine zadnji ušo sa 60 bodova. Velika smo generacija, a i na gluposti se dobivaju bodovi tako da :O
A mislim da ćemo to i napraviti ahahah
a u principu, ako ste odabrale iste izborne predmete, trebali bi ić zajedno
i svaka čast svima na upadu u školu, kad počne škola, slobodno me pitajte šta hoćete
jer znam u principu šta koji prof hoće
I ja sam upisala I. sa 60 bodova.
Hvala Blackeyu i Štreberici na odgovorima na sva moja pitanja.
Izabrala sam vjeronauk, a za drugi strani jezik ipak sam se odlučila za njemački....
Ja i jedna frendica smo izabrale napredni njemački i vjeronauk, a ova druga je izabrala etiku i naprednji njemački. :S
Hvala! Ahahah zapisat ću se kak se koji profesor zove, pa ću pitati.
eii ljudii
nego, upisala sam 1. gimnaziju.. i to je bilo totalno neplanirano :O
nisam upala u 7. pa sam se odlucila za 1. ugl.. citala sam sad ovaj forum i skola mi se uopce ne cini losa, dapače svida mi se
neg, vidim da pisete- ak ćeš učit bit ce ti dobro.
mislim, naravno da planiram učit, al nije ko da imam neko znanje ili radne navike iz osnovne... zadnje sto zelim je mučit se s popravnima :O
JEL STVARNO TAK TESKO?!
Pa, ako si barem prosječnih sposobnosti za učenje, što gotovo sigurno jesi budući da si upala (osobito ako stvarno nemaš radne navike, znači prvenstveno si pamtila na satu), a ako ti je glavni cilj samo izbjeći popravne, ne bi smjelo uopće biti teško, samo ćeš se za jedan manji dio predmeta morati naviknuti ne učiti baš samo dan prije testa nego početi makar par dana ranije (a ako si iznadprosječnih sposobnosti, onda čak ni to divim se s kolikom je ništavnom količinom učenja moj brat vrlodobar učenik).
Ancika, ljude iz iste škole koji su uzeli isti jezik obično čak automatski stavljaju skupa (koliko je moguće) pa ne biste smjele imati problema. Dobit ćete vjerojatno raspored sati na web čak i malo prije nego što počinje nastava (btw negdje u bespućima ove teme postojao je moj "vodič kroz profesore Prve" napisan još za generaciju koju vi naslijeđujete - ne pouzdajte se u to, velik dio opisanih više ne radi u Prvoj a i s nekima koji rade su se desile neke drastične promjene).
__________________ plaćenik, iako ne ratnik; plaća mi nije novac, nego prilike
Dobro, sutra dolazimo sve tri tamo u školu i zamoliti ćemo ih :3
Aha, a moći ćete mi reći za one koje znate kakvi su otprilike.
A kako ću znati koji sam razred? Isto objave na internetu ili tam saznam? hahah
ruski predaje jedna nova profesorica, koja je meni njemački predavala
malo je smiješna ženska, ali super predaje i ne popušta previše,
što je dobro kod jezika jer te tjera da radiš i stalno je pričala s nama
na njemačkom, jest da je pola nismo razumjeli XD ali nas je natjeralo
da učimo i shvaćamo jezik
Možete mi reč kaj mislite o prvoj gimnaziji?
Ja sam pogledala njezinu web stranicu i vrlo mi se svidjela škola.
No ne znam ni kakvi su profači, ni kakav uspjeh postižu oni koji završe tu školu, i kako se upisivalo ove godine, s koliko bodova se upadalo. Pliz pomoć.