pa u pocetku se naravno i on sredivao, ali nakon kratkog vremena se zapustio a od mene ocekuje da sam stalno tip top. kad sam ga upoznala bila je sasvim druga prica... pa se decec malo opustil, ne? kaj da radim?
Napucaj ga nogom u guzicu i pošalji ga u pi..du ma..inu...
ali damski
I'm going to go out and meet some boys. And crush their hearts one by one.
Kaj, ti bi ga mijenjala? Dokazivala da si pobijedila ? Učinila poštenog muškarca od njega?
Ustvari, u pravu si. Totalno zaslužuješ točno ono kaj ti se sprema.
Uživaj.
Well, I'm not going to sit around moping. I'm going to do what every woman does when they hit rock bottom.
I'm going to go out and meet some boys. And crush their hearts one by one.
Ma uvijek imaš problema..
Tako je moj bivši bio premoderan.. uh kad se samo sjetim jednih ručno izradjenih kaubojskih čizama koje su koštale ko jedna moja mjesečna plaća ili svih silnih dizajnerskih komadića koje bi upropastio pri prvom nošenju pa poslije pokušavao spasit
Ili kako je budno peglao, glancao itd sve te krpice uhhh
a budalleeee... pa velim kak' je najlakse rjesenje napucat ga, ali "JA GA NECU RADI TOGA NAPUCAT"... to je bilo napisano u kontekstu posta iznad, kad mi je predlozeno da stvar rijesim napucavanjem. Wake up!
ma znam, ne trazim ja od njega da bude bas Ciganovic, nego da malo promijeni to, pa jebemu, kak to izgleda negdje kad izademo zajedno van, on neobrijan, u trapkama i rascupan, dobro dok ne pocne u trenirci hodat okolo... ak vec nemoze malo vise drrzat do sebe, nek bar cijeni moj trud, a ne bacat jos okolo poglede...
pa u pocetku se naravno i on sredivao, ali nakon kratkog vremena se zapustio a od mene ocekuje da sam stalno tip top. kad sam ga upoznala bila je sasvim druga prica... pa se decec malo opustil, ne? kaj da radim?
Vidis, meni se to ne cini bas normalno.
Cisto iz postovanja i ljubavi prema svom decku nikad se ne bih zapustila. Volim se srediti za njega, da me gleda sa onim ponosom u ocima, to je moja cura... Daleko od toga da me nikad nije vidio nenasminkanu, u nekoj bezveze trenirci, ali uvijek cistu i istusiranu... Ne smatram da zato sto imam decka mogu izgladati ko da me Sava izbacila.
Da ponovimo, tip je aljkos, smrdljive čarape, poderane pantalone, sasušeni gel u neopranoj kosi, - tvoje riječi, a ja pretpostavljam da mu ni zubi ni nokti, a kamoli ostali skriveni dijelovi tijela ne izgledaju bajno...mislim, halo?
Jebeš njegova očekivanja od tebe, ja bi ga napucala kamenom koliko bi mi se gadio takav čovjek. Fuj jebote
Tako je moj bivši bio premoderan.. uh kad se samo sjetim jednih ručno izradjenih kaubojskih čizama koje su koštale ko jedna moja mjesečna plaća ili svih silnih dizajnerskih komadića koje bi upropastio pri prvom nošenju pa poslije pokušavao spasit
Ili kako je budno peglao, glancao itd sve te krpice uhhh
sweet jesus! ko to još nosi?! kaj si hodala s bonđovijem
a ovaj .... mislim da je umišljeni serator, tj da ima stav da je nenadjebiv kakav bio da bio i moraš ga takvog prihvatit i lizat mu prljave cipele.
na idući čvenk dođi u tenama i trapericama (to ti je sigurno udobnije od štikli) i ako će prigovarat reci mu nek se nosi.
sweet jesus! ko to još nosi?! kaj si hodala s bonđovijem
Ne ali zasigurno se ooblačio tamo gdje se svi ti bonđoviji oblače
Što je najgore birao je komadiće na kojima se nikad ne bi reklo da je izašlo iz tog i tog dućana ..dakle potpuno simple ..sa nekim vrlo malim ekstravagantnim detalje kao što su npr te ( u našoj okolini hehe) dobro poznate čizme
kaj vi radite zajedno?
jel bogat?
ako taj tvoj lik ima 25+x god, onda ne vidim svrhu preodgajanja...
sa godinama ce mu samo rasti pupak, smanjivati se podrucje gdje raste kosa... i vjerojatno (ja tak mislim) ce postajati sve opusteniji...
al najgore od svega toga je sto gleda okolo... ak zelis puno, budi spremna to zahtjevati i traziti..