Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje
Korisničko ime
Lozinka

Zdravlje Najvažnija stvar na svijetu
Podforumi: Žensko zdravlje, Dječje zdravlje, Stomatologija i oralna higijena

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.11.2006., 18:58   #1
reckless_girl
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2006.
MR hipofize - Rijeka

people, trebam par informacija ..
dobila sam uputnicu za MR hipofize, a buduci da toga nema kod nas, moram ic u Rijeku.. Dal netko zna mogu li se narucit telefonom (ako da, na koji br.) ili moram doc osobno s uputnicom, koliko se ceka..i GDJE je to u Rijeci, tamo u gradu gdje je i Hitna ili?
Bonus pitanje je ako me ne mogu primit u roku od 30 dana, dal vrijedi onaj zakon da mogu otic kod privatnika pa mi HZZO vrati money?

e, i jos nesto, dal je netko bio na TRH testu, to takodjer moram obavit u Ri, koliko se dugo ceka, ovdje kod nas je za vadjenje krvi narucivanje 30 dana unaprijed, dal je i tamo isto?
H-V-A-L-A
reckless_girl is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.11.2006., 19:16   #2
Lela
Registrirani korisnik

Lela Avatar

Registracija: Jun 2006.
Quote:
reckless_girl kaže:
people, trebam par informacija ..
dobila sam uputnicu za MR hipofize, a buduci da toga nema kod nas, moram ic u Rijeku.. Dal netko zna mogu li se narucit telefonom (ako da, na koji br.) ili moram doc osobno s uputnicom, koliko se ceka..i GDJE je to u Rijeci, tamo u gradu gdje je i Hitna ili?
Bonus pitanje je ako me ne mogu primit u roku od 30 dana, dal vrijedi onaj zakon da mogu otic kod privatnika pa mi HZZO vrati money?

e, i jos nesto, dal je netko bio na TRH testu, to takodjer moram obavit u Ri, koliko se dugo ceka, ovdje kod nas je za vadjenje krvi narucivanje 30 dana unaprijed, dal je i tamo isto?
H-V-A-L-A
Za MR se ne možeš naručiti telefonom nego moraš doći osobno i to sa nalazom i uputnicom inače te neće niti primiti. Koliko ćeš čekati za pregled ovisi o hitnoći pregleda, barem je tako u mom slučaju. MR kabinet nalazi se u glavnoj zgradi, u prizemlju (gdje je i hitna, samo trebaš ići na glavni ulaz). Ne treba se naručiti za TRH test. Glavno da sa uputnicom dođeš na nuklearnu i to u vremenu od 8-10 ili 11 h.
Old 30.11.2006., 23:18   #3
reckless_girl
Registrirani korisnik

muchas grazias na informacijama!
reckless_girl is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.12.2006., 14:31   #4
reckless_girl
Registrirani korisnik

mali update, TRH test se trenutno ne moze obaviti u Rijeci jer nemaju vise tih ampula, a kada ce se moci ne znamo, citiram djelatnicu internog odjela, gdje se inace to radi, nije vise na nuklearnoj. Peh
reckless_girl is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja