Joj kitty predivne su sve. Ne znam koja je ljepsa! Posto ja imam samo veceru necu se presvlacit u haljinu nakon ponoci, ali kad vidim ove sve mi dode zao!
Pa da bas si sad nekako razmisljam kako bi bilo super da sam za ovaj forum znala prije, tj. negdje u svibnju. Bila sam kuma mojoj najboljoj frendici i nisam bas imala nekih ideja za svoju haljinu. Bila je ok, ali da su danas svatovi ne bi sigurno imala takvu. A da ce šposluzit sigurno hoce. Pa valjda cu ic na jos koje vjencanje osim na svoje.
Ako netko ima slika sa svecanim/vecernjim haljinama, onda sam to ja. Vec sam pocela skupljat za bratove svatove
__________________ Nitko ti nije rekao da je ta promjena neopoziva. Da ces u vlastitom srcu osjecati svaku bol, svaki gubitak, svako razocaranje, svako odbijanje, svaku okrutnost koju ona dozivi -do kraja zivota.
__________________ Nitko ti nije rekao da je ta promjena neopoziva. Da ces u vlastitom srcu osjecati svaku bol, svaki gubitak, svako razocaranje, svako odbijanje, svaku okrutnost koju ona dozivi -do kraja zivota.
odi na imageshack i tamo slike sa pc uploadaj i onda ih mozes ovdje stavit. uh jesam i objasnila.
odi na imageshack i tamo slike sa pc uploadaj i onda ih mozes ovdje stavit. uh jesam i objasnila.
ili ih možeš direktno sa stranice stavi tako da desnim klikom na sliku dođeš do "properties" onda od tamo kopiraj URL slike i onda klikneš ovdje na Image (to ti je ovaj iznad žućkasti kvadratić) i tu pejstaš taj url samo pazi da slika ne bude prevelika mislim da je prihvatljivo negdje do 600 jel?
cure, super su vam ove slike! vec dugo nisam vidjela tako lijepih vecernjih haljina! al ja necu imat srca skinit vjencanicu iza ponoci s obzirom kako su skupe i da cu je nosit jednom u zivotu...al ovo su super ideje za eventualna kumstva, svecane prilike...