...ovako....
ako ste ikad igrali klađenje na pasje utrke...na onoj hattrick mašini....
prvo sam mislil da je to online...ali sam videl da gore u kutu piše broj utrke...
pa sam pital lika na šanku dal je to izmemorirano ili online...
rekel je da je to sve ide prek hard diska....
(pogledal na netu....piše "Hattrick Vam nudi mogućnost klađenja na virtualne utrke pasa.")
ta mašina ima 24000 izmemoriranih utrka....
(nisam siguran dali je točno tolko....ali tu negde)
i nakon kaj prejde jedan perod....utrke se ponavljaju....
jer nejdeju random nek redosljedom....
dakle....dali se može varati???
negjde pronaći rezultata utrka???
ili je to jednostavno nemoguće?
Uglavnom, ja sam uvijek mislio da u tome automatski pobjeđuje onaj pas na kojeg kladiona najmanje gubi. Recimo ako ih ima šest, a na njih pet su stavljene uplate da će onaj šesti pobijedit
nije, nije...tak je jedan dedek....stalno tam bil...on si zapisival rezultate od broja utrke....npr. 680-a utrka, pes broj 4 je pobjednik....
i onda si je računal kad bi mogla opet ta utkra biti...jer ti se čeka 5 min između utrka i utrka traje oko minutu...i lik izračunal kad je opet ta utrka....al nisam siguran da je 24000 utrki....
ustvari lik izračunal kad bude opet utrka...uložil velku lovu....i dobil siguran dobitak....mogu ja isto tak napravit...ali neda mi se sve to zbrajat...
nek...ono....al nema toga nigjde za nać na internetu...
Uglavnom, ja sam uvijek mislio da u tome automatski pobjeđuje onaj pas na kojeg kladiona najmanje gubi. Recimo ako ih ima šest, a na njih pet su stavljene uplate da će onaj šesti pobijedit
Ovo je donekle točno.
Nemora uvijek pobjediti pas koji najmanje gubi, ali kad na nekoj psa sjedne veća uplata, onda sljedi poziv u centralu i taj pas gubi.
Frend mi radi u kladionici pa mi je rekao te fore.
e...ja sam jednom bio otvorio temu o ovakvom nacinu kladenja..ali nije ozivila...trazio sam neki sistem kojim mogu dobit...trazio sam i na netui svugdje...-nista...dabogda naso na netu te brojeve utrka i podijelio s nama
Utrke pas rade na principu poker aparata. Gazda namjesti postotak koji aparat može dati u odnosu na uplatu i to je to. Nema nikakvih 24000 utrka koje idu istim redosljedom, to ti je lovačka priča. Sve igre na aparatima su programirane da daju određen postotak od uplate to ti je jedina istina.
Utrke pas rade na principu poker aparata. Gazda namjesti postotak koji aparat može dati u odnosu na uplatu i to je to. Nema nikakvih 24000 utrka koje idu istim redosljedom, to ti je lovačka priča. Sve igre na aparatima su programirane da daju određen postotak od uplate to ti je jedina istina.
aha... istina
i omjer je uglavnom 70 - 30 ili 75 - 25
pa ko voli nek izvoli.
jednom probao i više nikad
laprdas gluposti
utrke pasa ili konja su nasnimite, kao takve verificirane i tocno se zna redosljed kako ce koja utrka zavrsiti... problem je samo sto njih ima 35-40 000 i racunalo randonom odabire jednu utrku koju pusta u tom trenutku i jos jedna stvar, priređivac u nas nemoze imati utjecaj na ishod te utrke jer imaju samo licencu za klađenje na iste a utrke se vrte preko servera tvrtke koja ih "organizira" za pse neznam ali znam da su konji neki tracker ili tako nesto
Prijatelju sve što ide preko servera može se kontrolirati, pa tako i random. Za te snimljene trke nisam toliko siguran (ja sam rekao da nema nikakvih 24000 utrka KOJE IDU ISTIM REDOSLJEDOM), ali za poker aparate i slične makinete znam da su namještene na postotak od uplate.
Prijatelju sve što ide preko servera može se kontrolirati, pa tako i random. Za te snimljene trke nisam toliko siguran (ja sam rekao da nema nikakvih 24000 utrka KOJE IDU ISTIM REDOSLJEDOM), ali za poker aparate i slične makinete znam da su namještene na postotak od uplate.
tjekom svake utrke na hattrick aparatu ti gore piše broj utrke...pa je moj frend....ugasil aparat, i ponovo upalil...gore piše utrka broj 1....pogledal utrku, zapisal si rezultat, ponovo ugasil i upalil aparat...ponovo pogledal rezultat da se uvjeri da je ista trka, ugasil i upalil treči put....uložil 50 kn na poredak prvi drugi...i izvadil si je 3600 kn....tak da....samo treba pisati rezultate i polako napraviti listu....=)
tjekom svake utrke na hattrick aparatu ti gore piše broj utrke...pa je moj frend....ugasil aparat, i ponovo upalil...gore piše utrka broj 1....pogledal utrku, zapisal si rezultat, ponovo ugasil i upalil aparat...ponovo pogledal rezultat da se uvjeri da je ista trka, ugasil i upalil treči put....uložil 50 kn na poredak prvi drugi...i izvadil si je 3600 kn....tak da....samo treba pisati rezultate i polako napraviti listu....=)
a cekaj...jel to znaci ako je utrka recimo...23498..a utrka ima recimo 25000...i sad poredak je bio 3,1,2,4,6,5...i ja to sebi zapisem i broj utrke,i onda sacekam da ponovo ta utrka dode...jesam dobro skuzio?
a cekaj...jel to znaci ako je utrka recimo...23498..a utrka ima recimo 25000...i sad poredak je bio 3,1,2,4,6,5...i ja to sebi zapisem i broj utrke,i onda sacekam da ponovo ta utrka dode...jesam dobro skuzio?
nije to tako lako kako se čini...treba naletit baš na utrku koju imaš zapisanu. dakle treba stalno visiti tamo...a i treba se brzo snači po tim svojim papirima i svim tim upisanim brojevima i brzo uplatiti ako i naleti
ma lako za snalazenje po papirima, dodjes, vidis koja je utrka, pronadjes, zapamtis sljedecih 5-6 rezultata, uplatis par 300-400 kuna, dignes 10 x toliko, izadjes, odes do druge i tako opet i opet i opet
ma lako za snalazenje po papirima, dodjes, vidis koja je utrka, pronadjes, zapamtis sljedecih 5-6 rezultata, uplatis par 300-400 kuna, dignes 10 x toliko, izadjes, odes do druge i tako opet i opet i opet