Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak
Korisničko ime
Lozinka

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je džabe.
Podforum: Kokošinjac

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.11.2011., 19:28   #1
sahara
Registrirani korisnik

sahara Avatar

Registracija: Jan 2009.
Žena je ženi ne/prijatelj

Drage cure i žene... želila bih pokrenit jednu temu koja spada na više područja. Ali pošto nisam bila sigurna di točno da to ubacim, odlučila sam počet ovdje.
Dakle... pred koji misec doživila sam nešto što mi je dobrano poremetilo kompas.
Pa ajmo iz početka.
Ja i Ona prve rođakinje, cijelo djetinjstvo skupa, nekoliko godina se i nismo toliko viđale.. ( fax, moja udaja... itd). Nakon moje rastave počele smo intnezivno bit skupa. Ona je bila jako zaljubljena u svog bivšeg, viđali su se svako toliko... opsesija... . Ja sam imala uvik neke padobrance, ništa ozbiljno. Ali počela sam bila primjećivat da ona voli koketirat, Sa bilo kim bilo kad. Dva puta uhvatila sam da to radi sa nekim ko se meni sviđao. Jako. Rekla sam da mi to smeta i ona je rekla da ja to umišljam i tra lala...
I tako ja ljetos upoznam momka, počnemo neku vezicu, sve tajno. Svidio mi se, ali mlad... i posesivan. Ni on nije tio ništa više, jer ja starija, rastavljena, dijete.
Shvatim da mi to ne odgovara, prekinem. Nekim spletom okolnosti On i Ona su se čili na fb. Ona mi je rekla za dopisivanje. Ok, not a big deal.
Kroz par dana skužim da mi on ne piše, a uvijek je pisao nakon prekida. Dobijem osjećaj da se garant Ona i dalje dopisiva sa NJim. Odem joj doma, vidim upaljen joj fb, dok nije gledala škicnem joj u inbox. I što me dočeka drage moje... Pitam je dal se ikad posle čula sa Njim osim prvi put. Kaže NE.
Odmah odem kući bez riči, nazovem njega, on statički laže i uvjerva me da se ništa nije desilo. Zovem nju da čujem njenu stranu, odbija moj poziv. Sjednem u auto odem joj doma, zamolim da iziđe vanka... reče mi da neće. Zamolim je opet. Neće. Onda joj pred roditeljima počnem govorit koliko je jadna, da me sramota što je uopće poznam a kamoli da mi je u rodu... svašta!

Ona me kao istjera iz kuće. hahahah
Posle dobijam kilometarske poruke na fb. ONa mi piše kako se dopisivala sa njim jr joj je on počeo kukat oko mene. On je jadan, jer mi nemožemo bit skupa zbog svih prepreka.. gore navedenih.. srać kenj bljuv! Usput joj govori kako JA Njemu uvijek pišem a on jadan nezna kako mi reć da ga pustim... jer njemu je preteško sve to..
Ona mene uvjerava da mu je tila pomoć.. i meni. jer ta ljubav mora oživit! Hahahah, a onda mi piše da su bili i na piću. Da pričaju o meni... ( kad sam njega pitala reko je da se nisu vidili).
Odfakam ih oboje, skinem pobrišem i sve ostale radnje. Nakon par dana on me uvjerava da je to sve bilo nevino i da je bilo zbog mene. Zbog mene my ass!

I sad su njih dvoje u službenoj vezi, upoznaju se sa prijateljima.. šetaju gradom.

Dva dana prva nakon tog nisam uopće spavala. Deset narednih po sva sata. Živci su mi oslabili, Bijes me izjeda, nemogu virovat kako je neko ko mi je bio toliko blizak, izdao mene i sve u što čovik viruje. Kako je Ona mogla radi jednog kurca ( kojeg nije poznavala od prije ) izdati mene i sad se šepirit svojim trofejom ponosno u javnosti???? On jer u ovoj priči apsolutno nebitan!

Koliko danas vridi prijateljstvo između dvije žene, ako ga nečiji kurac tako lakoćom može prekinut?
Jeli taj Veličanstveni ekstremitet toliko ovladao našim umovima da se žena može tako nisko spuštat, ne imati srama ni kajanja? Uživati u tuđoj patnji?

Sigurno su neki od vas doživile vako nešto.... recite mi kako kanalizirat ovaj bijes a da ne odem i prebijem krvoločnu kurvetinu?

Zadnje uređivanje sahara : 08.11.2011. at 20:23. Reason: molim brisanje teme
sahara is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.11.2011., 19:42   #2
pink5
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2007.
čekaj, vi ste pekinuli pa su se oni spetljali? Zašto je ona krvoločna kuja i zašto bi je prebila?
Prekini prijateljstvo i bok.
Što te boli briga što su skupa i što šetaju gradom.. Ti si s njim prekinula, nije te prevario
pink5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.11.2011., 20:00   #3
susannah
russian girl

susannah Avatar

Registracija: Jan 2008.
da rezimiram:
- vas dvoje ste bili skupa
- prekinuli (obostrana odluka)
- ona se spetlja s njim i ne zeli ti to reci
- ti histeriziras zbog toga
- i na kraju ispada da si ljubomorna

i sad si ti ljuda k'o kuja na nju?

imas pravo, jedan kurac zaista mejks a difrens.
Old 08.11.2011., 20:01   #4
sahara
Registrirani korisnik

sahara Avatar

oni su se spetljali niti deset dana od takozvanog prekida. Kažem opet nije me briga što su oni skupa nego je bit teme ONA
sahara is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 08.11.2011., 20:04   #5
pink5
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2007.
Quote:
sahara kaže: Pogledaj post
oni su se spetljali niti deset dana ok tajvozvanog prekida. Kažem opet nije me briga što su oni skupa nego je bit teme ONA
pa nemoj imat više posla s njom i bok. I sama kažeš da je koketirala s tipovima koji su tebi zapeli za oko.
Naslov teme je besmislen
pink5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.11.2011., 20:07   #6
sahara
Registrirani korisnik

sahara Avatar

Quote:
pink5 kaže: Pogledaj post
pa nemoj imat više posla s njom i bok. I sama kažeš da je koketirala s tipovima koji su tebi zapeli za oko.
Naslov teme je besmislen
Hm.. u pravu si. Kako pobrisat temu?
sahara is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.11.2011., 23:28   #7
c.mademoiselle
Registrirani korisnik

c.mademoiselle Avatar

Registracija: Aug 2011.
Koja kuja , znaš šta barem si je se riješila, svako zlo za neko dobro , ali
c.mademoiselle is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.11.2011., 23:50   #8
Ace of Diamonds
Registrirani korisnik

Ace of Diamonds Avatar

Registracija: Sep 2011.
Quote:
susannah kaže: Pogledaj post
da rezimiram:
- vas dvoje ste bili skupa
- prekinuli (obostrana odluka)
- ona se spetlja s njim i ne zeli ti to reci
- ti histeriziras zbog toga
- i na kraju ispada da si ljubomorna

i sad si ti ljuda k'o kuja na nju?
Hvala na rezimeu, odustala sam od čitanja uvodnog kod drugog odlomka...

A za autoricu, već su ti rekle cure, nemoj se više družiti s njom ako te to pogodilo i smiri malo strasti...
Ace of Diamonds is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.11.2011., 23:54   #9
TincH
^--^

TincH Avatar

Registracija: May 2007.
Quote:
oni su se spetljali niti deset dana od takozvanog prekida. Kažem opet nije me briga što su oni skupa nego je bit teme ONA
Ne bih se baš kladila u ovo
TincH is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2011., 00:03   #10
Sanja Enola
samohrana djevojka

Sanja Enola Avatar

Registracija: Sep 2010.
Quote:
Odem joj doma, vidim upaljen joj fb, dok nije gledala škicnem joj u inbox. I što me dočeka drage moje... Pitam je dal se ikad posle čula sa Njim osim prvi put. Kaže NE.
Odmah odem kući bez riči, nazovem njega, on statički laže i uvjerva me da se ništa nije desilo. Zovem nju da čujem njenu stranu, odbija moj poziv. Sjednem u auto odem joj doma, zamolim da iziđe vanka... reče mi da neće. Zamolim je opet. Neće. Onda joj pred roditeljima počnem govorit koliko je jadna, da me sramota što je uopće poznam a kamoli da mi je u rodu... svašta!

Šta kurac napravi od žene

Usto,napisala si da si prekinula.Što se onda zamaraš.I ona i on su slobodni i mogu biti sa kime požele.Tako i jedno s drugim
Old 09.11.2011., 00:28   #11
ljubavica
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2008.
Quote:
Hm.. u pravu si. Kako pobrisat temu?
zašto je besmislen? nije...pa skroz je ok
U životu žena stekne možda jednu prijateljicu, sve ostale...bi ju sjebale točno ovako kao ta tvoja tebe.
Žene su ljubomorne jedna na drugu, i u stanju su zabiti si nož u leđa, a najčešće radi muškarca, to je tako, pogotovo ako je jedna zgodnija od druge
Pogledajte samo na onoj temi sa 5 osobina, pa svaka je tamo jedva dočekala da kaže i nabroji koliko je baš ONA posebna i koliko se razlikuje od ostalih (neprijateljica) žena...mislim...čemu to..?
No dobro da ne skrenemo s teme, trebala si ju odjebat prvi put kad se počela upucavati frajeru koji se tebi sviđa
Old 09.11.2011., 01:19   #12
isabella01
Registrirani korisnik

isabella01 Avatar

Registracija: Nov 2011.
Quote:
ljubavica kaže: Pogledaj post
U životu žena stekne možda jednu prijateljicu, sve ostale...bi ju sjebale točno ovako kao ta tvoja tebe.
Žene su ljubomorne jedna na drugu, i u stanju su zabiti si nož u leđa, a najčešće radi muškarca, to je tako, pogotovo ako je jedna zgodnija od druge
Pogledajte samo na onoj temi sa 5 osobina, pa svaka je tamo jedva dočekala da kaže i nabroji koliko je baš ONA posebna i koliko se razlikuje od ostalih (neprijateljica) žena...mislim...čemu to..?
No dobro da ne skrenemo s teme, trebala si ju odjebat prvi put kad se počela upucavati frajeru koji se tebi sviđa

S ovim se baš ne bih složila. Netko tokom života sretne jednog pravog prijatelja, netko tri, netko pet netko nijednog. Jebiga, sve je do osobe. Ako netko tokom, ne znam, 25 godina nije u stanju imat barem jednu pravu prijateljicu, onda mi nije problem u milion drugih žena nego u toj jednoj
isabella01 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2011., 07:59   #13
nemam pojma
Registrirani korisnik

nemam pojma Avatar

Registracija: Aug 2008.
Meni stvarno, ali stvarno, ni za još tisuću godina, neće biti jasno kako vam se da stalno otvarati teme s jednom te istom temom i raspravljati o tome kako su žene kučke jedna prema drugoj

Ono, odrastite
Old 09.11.2011., 08:30   #14
susannah
russian girl

susannah Avatar

Registracija: Jan 2008.
Quote:
nemam pojma kaže: Pogledaj post
Ono, odrastite
ili nadjite bolje frendice
Old 09.11.2011., 10:05   #15
stay_on
Registrirani korisnik

stay_on Avatar

Registracija: Sep 2009.
Quote:
nemam pojma kaže: Pogledaj post
Meni stvarno, ali stvarno, ni za još tisuću godina, neće biti jasno kako vam se da stalno otvarati teme s jednom te istom temom i raspravljati o tome kako su žene kučke jedna prema drugoj

Ono, odrastite
Zato jer je to očito jako česta pojava

Ja imam više prijateljica... i sad kad si zamislim da jedna od njih brije s mojim bivšim, s kojim sam prekinula pred 10tak dana, mislim da bi se bome zapitala i imala par upitnika iznad glave.. To mi nije lijepo i prijateljski.
stay_on is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2011., 10:12   #16
Kuzerica
Zoberica

Kuzerica Avatar

Registracija: Apr 2011.
Ma nema tog momka s kim bi bila a da mi je frendica bila s njim,NEMA
jednostavno ne bi se osjecala ugodno i mislim nije fer
ima toliko robe na trzistu
jos u srednjoj moaj best frendica je htjela biti s tipom s kom sam nedavno prekinula i to na moju inicijativu i nisam bas previse marila za njega,ona me pitala sta ja mislim o tome ja sam joj ga prepustila stvarno iskreno medjutim on je njoj rekao da ne moze biti s njom jer je moja frendica i da to nije u redu
Old 09.11.2011., 10:16   #17
Malo Lane
Registrirani korisnik

Thumbs up

Quote:
ljubavica kaže: Pogledaj post
potpuno se slazem , odmah u startu pedalu i zdravo Marijo
Malo Lane is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2011., 10:36   #18
Malo Lane
Registrirani korisnik

Hm... vidim da si u mukama ali i ja sam imala isto iskustvo, nazalost ili mogu ipak biti sretna zbog cijele situacije. To se desilo prije nekih dobrih 13-14 godina. Ja sam se strasno bila zaljubila u jednog decka i u drustvu su svi znali. Moja divna tadasnja prijateljica i ja bile smo pozvane na maturalnu kod njegove sestricne i taman je sve bilo ok , on mi je davao isto signale bila sam totalno happy. Imala sam stroge roditelje pa sam morala poci kuci sa maturalne zabave, ostali su svi ostali i naravno tu je moja kolegica imala freie bahn . Iza mojih ledja je pocela dobrano mutiti i oni su se spetljali, to me jako pogodilo i od tada nisam progovorila niti jednu rijec. Oni su "krenuli" a ja sam popusila stvar. Ona ga je za vrijeme veze varala i svi su znali , jer to su takve osobe, ima decka a kod drugog ide na sex, ma fuj. Htjela sam reci i bolje da se to tako odigralo jer da ti je naletio pravi u kojeg bi se dobrano zaljubila a ona ti zezne stvar e to bi bila velika tragedija. On je nebitan a nju si na vrijeme upoznala i sve je super .. Ja ne zivim u mom gradu vec 10 godina ali svaki put kada dodjem i kad ju slucajno vidim pomislim koja k***etina i nikada joj to necu oprostiti, zbog k**ca je unistila prijateljstvo e pa sad neka joj ...
Malo Lane is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.11.2011., 10:42   #19
dijetesjene
Registrirani korisnik

dijetesjene Avatar

Registracija: Nov 2010.
Pročitam naslov teme i zaintrigira me...ajmo vidit kako i to izgleda.

Čitam cijeli uvodni post.
Hrpa nekih teen gluparija...
Meni nevjerojatno.

Sve bi meni donekle bilo shvatljivo da nisu odrasle osobe u pitanju.

Hvala ti forume.hr na još jednoj divoti!
Old 09.11.2011., 10:48   #20
Kuzerica
Zoberica

Kuzerica Avatar

Registracija: Apr 2011.
Quote:
Malo Lane kaže: Pogledaj post
, ima decka a kod drugog ide na sex, ma fuj.
Boze kako je to i meni fuj
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja