ja sam ih dosta davno imala, čak sam to negdje i napisala na forumu, neznam koliko ih se smije nositi sati dnevno, al rok trajanja im je bio 15 dana od otvaranja...oko 30 tadašnjih maraka su koštale
inače leće u boji su nakaradne (moje mišljenje i mišljenje dosta ljudi koji koji me okružuju).
jedna cura ih je nosila. šema je šta je na leći onaj krug ispod kojeg će bit tvoja zjenica naravno bezbojan. a zjenica se povećava i smanjuje pa će ti se nerijetko vidit i dio tvoje prirodne šarenice.
ova ženska je nosila plave i zelene. vidi se da je leća, da je umjetna boja. pun kurac ljudi je komentiralo da izgleda ko zombi.
Ja sam ih kupila prije 2 mjeseca i prezadovoljna sam. Par sa dioptrijom dođe 250 kn, a bez 200 kn. Nosim ih 1-2 puta tjedno po nekoliko sati. Nije ih dobro predugo nositi, jer uzrokuju upale zbog onog obojenog sloja.
Ja sam ih kupila prije 2 mjeseca i prezadovoljna sam. Par sa dioptrijom dođe 250 kn, a bez 200 kn. Nosim ih 1-2 puta tjedno po nekoliko sati. Nije ih dobro predugo nositi, jer uzrokuju upale zbog onog obojenog sloja.
gdje si ih kupila? jel imaju samo one klasicne boje? naime ja tražim mačje oči
Ne, ja samo privremeno želim biti plavooka. Za ljubav svoju.
Ja bih povremeno da budem zelenooka, mada bi bilo super isprobati i plavu i sivu boju. No, kadgod pomislim da kupim sočiva u boji, nekako mi bude žao para. Možda idućeg leta, pa da ih nosim na letovanju.
nije mi zao para,200 kruna mi i nije neka teska lova, toliko ostavim kad idem na cugu s frendicom ak usput kupim cigarete
a volim svoje zelene oci al bi ih htjela malo pojacati tek toliko da vidim kako mi stoji
neke zene farbaju kosu,ja bih voljela ofarbati oci....sta tu ima lose
__________________ I might be schizophrenic but at least we have each other.
nije mi zao para,200 kruna mi i nije neka teska lova, toliko ostavim kad idem na cugu s frendicom ak usput kupim cigarete
a volim svoje zelene oci al bi ih htjela malo pojacati tek toliko da vidim kako mi stoji
neke zene farbaju kosu,ja bih voljela ofarbati oci....sta tu ima lose
pročitah da si ih kupila, reci mi koliko ih možeš nosit od otvaranja?
tip mi je dao extra tekucinu tak da mogu trajat do 3 mjeseca ak ih redovno ´zalijevam´; inace 14 nosenja - ak su u ovoj tekucini u kojoj su bile
kaze da je dobro mijenjat tekucinu jer se tak dezinficiraju i rok im se malo produlji...
__________________ I might be schizophrenic but at least we have each other.