Eto i mene nakon jako dugo vremena. E da evo bas igram dan i noc Underground pa da dam par osvrta na igru.
Kao prvo igra je super, bolja je od Hot Pursuita 2.
Grafika je nesto fenomenalno, blur efekti su neopisivi a odsjaji i refleksije da ne pricam.
Jedino sto zasmeta kod grafike je kada se igra malo duze vrijeme da to sarenilo sa staze pocne smetati kod upravljanja automobilom.
Karijera iliti Go Underground se sastoji od toga da se kupi auto (Mazda Mx 5, VW Golf IV, Dodge Neon, Honda Civic, FOrd FOcus i dr. koji se otkljucaju kasnije.) te ga se uredi (performanse, izgled) te se krece u trku.
Imamo Drag race, LAp Knockout, Sprint, Tournament, obicna trka, i voznja u krug.
Ukupno ima 111 trka iliti misija tijekom kojih se dobivaju tj. otkljucavaju dodatni dijelovi za auto.
Fizika je super napravljena, usudio bih se reci kao u POrscheu (nije ista ali je dobra).
Imam jedino 2 zamjerke sto se tice igre. Prva je da nema posebnog modela ostecivanja auta, tj. koliko sam skontao auto se ne moze unistiti ili da nekakav udarac utjece na voznju.
Drugo sto mi se ne svidja je to sto mi se staze cine jako uske i nema puno lijevo desno kao npr. u POrscheu gdje su staze bile nekako vece, sire.
Eto to je to pa pisite..