bolje barbara koja je zavrsila novinarstvo nego neka ''ljepotica'' koja je preko pi... dosla do posla.
A onda je naprasno odlučila postat "plavokosa HTV-ova ljepotica"! I pretvorila se u jednu ne previše simpatičnu, lažno mršavu i usiljenu "kreaciju" - svoju ili HTV-magova, svejedno. Nije mi jasno da sama ne vidi kamo ju je sve to odvelo, i kako joj je karijera otišla u lošem smjeru. Šteta, jer mislim da nije jedna od glupačica-voditeljica, a upravo je na tom nivou poslova ostala. Izgubila je vrijeme - umjesto da se profilirala u nekom novinarskom smislu, sviđalo se njoj ili ne - "ostarila" je radeći posao za koji je zapravo prekvalitetna. Jer, budimo iskreni, koliko još dugo može raditi posao u kojem su stas, izgled, pa i vesela neopterećena mladenačka simpatičnost i temperament bitniji od neke velike pameti? Njezin smijeh i "raspoloženost" već djeluju kao poza zrele gospođe koja se trudi biti u formi. Koliko će još dugo kamera moći snimati krupni kadar njenog lica? A nove mlade cure, među njima i neke ne preglupe, već kucaju na vrata...
Da je krenula "pametnijim" putem, dosad je već mogla imati respektabilnu karijeru novinarke, a takva ne traje "jedno ljeto". A možda ju ja i precjenjujem. Ipak je ona sama (a ne netko drugi za nju) odabrala lakši put: naslovnice, intervjue, javnu prisutnost...kojemu se, nažalost, već nazire završetak...
Ha ha!
Pa to je bar opće poznato da je Barica završila veterinu.
Eto to je dobra poruka mlađima koji se spremaju upisat faks a željeli bi postati tv-zvijezde.
Bila je najbolja kad je bila crvenokosa, kratkokosa, simpatična, elokventna i pametna bucka i vodila zgodne razgovore s pametnim gostima u studiju. Jel se još netko osim mene sjeća te faze?
A onda je naprasno odlučila postat "plavokosa HTV-ova ljepotica"! I pretvorila se u jednu ne previše simpatičnu, lažno mršavu i usiljenu "kreaciju" - svoju ili HTV-magova, svejedno. Nije mi jasno da sama ne vidi kamo ju je sve to odvelo, i kako joj je karijera otišla u lošem smjeru. Šteta, jer mislim da nije jedna od glupačica-voditeljica, a upravo je na tom nivou poslova ostala. Izgubila je vrijeme - umjesto da se profilirala u nekom novinarskom smislu, sviđalo se njoj ili ne - "ostarila" je radeći posao za koji je zapravo prekvalitetna. Jer, budimo iskreni, koliko još dugo može raditi posao u kojem su stas, izgled, pa i vesela neopterećena mladenačka simpatičnost i temperament bitniji od neke velike pameti? Njezin smijeh i "raspoloženost" već djeluju kao poza zrele gospođe koja se trudi biti u formi. Koliko će još dugo kamera moći snimati krupni kadar njenog lica? A nove mlade cure, među njima i neke ne preglupe, već kucaju na vrata...
Da je krenula "pametnijim" putem, dosad je već mogla imati respektabilnu karijeru novinarke, a takva ne traje "jedno ljeto". A možda ju ja i precjenjujem. Ipak je ona sama (a ne netko drugi za nju) odabrala lakši put: naslovnice, intervjue, javnu prisutnost...kojemu se, nažalost, već nazire završetak...
Takve je se, moram priznat, ne sjećam. Možda kad bih vidla neki isječak bi mi se upalila lampica. Ali na početku plave karijere mi je bila ok.
Imaš pravo..Što će biti s njom za par godina ništa drugo nam ne preostaje nego da budemo svejdoci njenog silaska s trona.
Brijem da će se pod stare dane zabit na neku radio postaju, ali nikad se ne zna. Pošto je, kako sam je nazvala, sveprisutna možda nas i iznendai još više. Ipak su sad plastične operacije i ostale prčkarije u modi!
Ha ha!
Pa to je bar opće poznato da je Barica završila veterinu.
Eto to je dobra poruka mlađima koji se spremaju upisat faks a željeli bi postati tv-zvijezde.
A čuj, ona za razliku od mnogih na televiziji IMA faks.
Jest da nema veze sa njezinim sadašnjim zanimanjem....
Bila je najbolja kad je bila crvenokosa, kratkokosa, simpatična, elokventna i pametna bucka i vodila zgodne razgovore s pametnim gostima u studiju. Jel se još netko osim mene sjeća te faze?
Ja imam dijametralno suprotno mišljenje.
Inteligencija ili obrazovanje sigurno joj nisu prepreka u niti jednom poslu, pa tako ni u ovom. Ne znam zašto ti za nasmiješenu mladu osobu koristiš izraz glupačica, vjeruj mi kad ti velim da inteligentan čovjek (koji je u glavi OK sa sobom i odrastao) obično ima puno više razloga da se smiješi.
Što se Barbie tiče, ja ne vidim niti jedan minus u njenom izboru, koji je donijela prije 10ak godina.
U odnosu na to vrijeme ona je u baš svemu napredovala.
Sad izgleda bolje, ima veću plaću (ne znam radiš li ti negdje), a posao na radiju i dalje je zadržala. Taman i da nije, novi bi dobila u roku odmah. Poslovi i gaže koje ima su top klasa u cijeloj Hrvatskoj. Očito je njima zadovoljna, da nije lako bi ih zamijenila.
I to uopće nije lagan put. Da je lagan, svi bi to radili i svi bi bili uspješni u tome.
Inteligencija ili obrazovanje sigurno joj nisu prepreka u niti jednom poslu, pa tako ni u ovom.
U odnosu na to vrijeme ona je u baš svemu napredovala.
Sad izgleda bolje, ima veću plaću (ne znam radiš li ti negdje), a posao na radiju i dalje je zadržala. Taman i da nije, novi bi dobila u roku odmah. Poslovi i gaže koje ima su top klasa u cijeloj Hrvatskoj. Očito je njima zadovoljna, da nije lako bi ih zamijenila.
I to uopće nije lagan put. Da je lagan, svi bi to radili i svi bi bili uspješni u tome. - Stipe -
Pa nisam ni rekla da joj je obrazovanje ili inteligencija prepreka. Upravo je to razlog zbog kojeg je bila (i još jest) u prednosti pred hrpom bezličnih voditeljica svega i svačega na HRT-u. Ljepota nije sigurno. Jer lijepa, sorry, nije. Lijepa je Tušekica, npr.(a nije ni bedasta) - Barbara se trudi izgledati pristojno, i pri tom ne mislim ništa loše, nego sam realna.
Što se tiče tvoje tvrdnje da je u svemu napredovala (plaća, top-angažmani u tom poslu, mogućnost novog posla kad se sjeti...) opet si u pravu, ali ne pobijaš nikakve moje tvrdnje, jer ja nisam tvrdila suprotno - moja poenta je bila - dokad? Jer posao za koji se odlučila traži i troši nova mlada i lijepa lica sve većom brzinom. Jest da "pametnice" traju duže, ali i one imaju "vijek trajanja" - puno kraći nego jedna novinarka, npr.
I na kraju, ono o "lakom putu". Opet malo izvrćeš ono što sam rekla. Dakle - nisam rekla da je odabrala "lagan" put, nego "lakši". Ne kažem da je postati i opstati kao vrhunska voditeljica lako, dapače. Kao što sam kažeš - kad bi to bilo tako, onda bi to mogli svi. Ali i dalje sam uvjerena da je njoj to bio "lakši" odabir i da ovaj posao, zbog kvaliteta koje smo već spominjali, radi "malim prstom". Da se odlučila za posao koji temeljitije troši njene intelektualne resurse ( ), morala bi uložiti puno veće napore od toga da isteše liniju i prikrije loš ten (e, ovo je zločesto, priznajem, al neka).
Pa nisam ni rekla da joj je obrazovanje ili inteligencija prepreka. Upravo je to razlog zbog kojeg je bila (i još jest) u prednosti pred hrpom bezličnih voditeljica svega i svačega na HRT-u. Ljepota nije sigurno. Jer lijepa, sorry, nije. Lijepa je Tušekica, npr.(a nije ni bedasta) - Barbara se trudi izgledati pristojno, i pri tom ne mislim ništa loše, nego sam realna.
Što se tiče tvoje tvrdnje da je u svemu napredovala (plaća, top-angažmani u tom poslu, mogućnost novog posla kad se sjeti...) opet si u pravu, ali ne pobijaš nikakve moje tvrdnje, jer ja nisam tvrdila suprotno - moja poenta je bila - dokad? Jer posao za koji se odlučila traži i troši nova mlada i lijepa lica sve većom brzinom. Jest da "pametnice" traju duže, ali i one imaju "vijek trajanja" - puno kraći nego jedna novinarka, npr.
I na kraju, ono o "lakom putu". Opet malo izvrćeš ono što sam rekla. Dakle - nisam rekla da je odabrala "lagan" put, nego "lakši". Ne kažem da je postati i opstati kao vrhunska voditeljica lako, dapače. Kao što sam kažeš - kad bi to bilo tako, onda bi to mogli svi. Ali i dalje sam uvjerena da je njoj to bio "lakši" odabir i da ovaj posao, zbog kvaliteta koje smo već spominjali, radi "malim prstom". Da se odlučila za posao koji temeljitije troši njene intelektualne resurse ( ), morala bi uložiti puno veće napore od toga da isteše liniju i prikrije loš ten (e, ovo je zločesto, priznajem, al neka).
Ček, veći napor od toga da isteše liniju?
Hoćeš reći da je istesati liniju lako?
Kaj se tiče tvoje poante, to kaj veliš dokad - pa ona tak i tak i dalje radi kao novinarka. A mislim i da sad kad nemaa više Ples sa zvijezdama, može pojačati angažman na radiju fakat bez problema.
A ak sam tebe dobro skužio, ti u biti veliš da se slažeš sa mnom - ali od nekog njenih kvaliteta očekuješ više? Jesi to htjela reći?
Inače, ja nemam namjeru ništa tvoje pobijati. Ti imaš svoj stav i neke stvari su ti bitne koje meni nisu, i obrnuto. Ja sam bio rekao kako to izgleda iz moje perspektive.
Kakva je kao osoba, to fakat ne znam.
Možda je dosadna, možda je perverzna, možda je zabavna, možda je ležerna, možda je odana, možda je privržena, možda je opuštena, možda je nervozna, možda je strastvena, možda je ovo, možda je ono.... nemam pojma.
Trebalo bi mi za to jedno dvije-tri minute s njom da vidim. Dotad ne mogu o tome. Jedino kaj znam je da je u jednom periodu svog života voljela životinje
Barabara je lijepa, simpatična, obrazovana i elokventna osoba. Ima sve što treba imati voditeljica televizije koja ne podcjenjuje svoje gledatelje. To što je kučka u privatnom životu ne derogira njenu profesionalnost. Ljubomorne babe će biti ljubomorne babe, pa taman da ih Barbie svakodnevno poimenice pozdravi s ekrana. Mogu joj popushiti....
meni je jako simpatična, elokventna i dobro se snalazi u prijenosima uživo, što ne može svatko
a sve drugo je ionako subjekivno doživljavanje osobe, pa meni tako nije normalno da netko može reći da je Tušekica lijepa, jer meni je očajna i s lošim tenom, a da ne spominjemo govor, ne znam zaista čemu su joj služile govorne vježbe, žena govori kao da se guši
A ak sam tebe dobro skužio, ti u biti veliš da se slažeš sa mnom - ali od nekog njenih kvaliteta očekuješ više? Jesi to htjela reći?
Da, to govorim od prvog posta .
A kakva je privatno, ne znam ni ja. I baš me briga kakav je privatno netko tko izvrsno radi svoj posao i s kojim imam veze jedino preko TV ekrana.
Barbari je zajedno sa kilama otisao i dobar karakter....nije ona uopce losa voditeljica, ali mi izgleda zlocesto, iskompleksirano i kao da se nasmrt dosadjuje radeci taj posao. S visoka se obraca svojim gostima i zbog svoje profesionalnosti, zaboravila je unijeti malo duse u posao koji radi. Zvuci kao na traci...
eto, moj dojam
a i nije jedina s faksom na HRT-u.....ima ga i Fodor i Čurlić i Karmela....pa čak i ona previše eksponirana Rendelica.
Barbari je zajedno sa kilama otisao i dobar karakter....
Koja glupost
Zar si ju poznavala da znaš kakav joj je karakter?
Žena je smršavila jer je uvidjela da u tom poslu nije dovoljan samo talent i ugodan glas. Jer, ruku na srce, sređen izgled nosi i više angažmana, to je jednostavno tako. Kad ostari lako se može vratiti na radio, i dalje će imati posla i publike koja će ju rado slušati.
Sad, to što nema sreće pa mršava izgleda pomalo ispijeno u licu ipak nije važno jer su standardi takvi da je bolje biti mršav i izboran nego debel i zdravog izgleda.
Iako, ona meni čak i ne izgleda toliko loše, bolja mi je nego kad je bila debela.
Koja glupost
Zar si ju poznavala da znaš kakav joj je karakter?
Žena je smršavila jer je uvidjela da u tom poslu nije dovoljan samo talent i ugodan glas. Jer, ruku na srce, sređen izgled nosi i više angažmana, to je jednostavno tako. Kad ostari lako se može vratiti na radio, i dalje će imati posla i publike koja će ju rado slušati.
Sad, to što nema sreće pa mršava izgleda pomalo ispijeno u licu ipak nije važno jer su standardi takvi da je bolje biti mršav i izboran nego debel i zdravog izgleda.
Iako, ona meni čak i ne izgleda toliko loše, bolja mi je nego kad je bila debela.
Ja nisam rekla niti da izgleda losije niti da izgleda bolje. Ako cemo govoriti o standardnoj ljepoti onda izgleda bolje, al to i dalje nema veze s tim sto joj je karakter otisao sa kilama.
I da, to sam osobno primjetila. Zlocesta je, zajedljiva, ljubomorna zenska...
Dragi moji, ne znam kako vama ali meni se čini da je ta ženska posvuda. Ples sa zvijezdama, Obiteljski radio (sad ju baš slušam ), Život uživo, Kruške i jabuke, 16.01.07. Svečana dodjela nagrada ili bilo koji drugi veći event u Hrvata...itd...itd...I stvarno ne mogu pobjeći od nje i od njenog kiselkastog osmijeha i glupih doskočica. ..Da su izbori, brijem da bi zamjenila Jadranku i paštetu.
Eto, zanima me što vi mislite o tome? Da li je B. Kolar možda klon ili jednostavno MORA biti uvijek TU??
forum.hr sa tv očito je mjesto da se pljuju svi koji se pojavljuju na tv
a za to sam ja zadužen, jer ja imam ukusa
barbara je super, jedina tv voditeljica u hr po izgledu i karakteru koja je u rangu europskim