Upravo su dobili novog fana! Stvarno inteligentno i kvalitetno napravljeni skečevi i parodije. Moram priznati da sam se potrgo od smijeha.
A ste vidli Kseniju? Ja sam crko! -Oce, ja mislim da me muz vara!
Već ih odavno pratim preko youtuba,najveća je šteta to što im nitko nije ponudio ugovor na televiziji.
ZAŠTO TO NE NAPRAVI RTL DA VIŠE NE TRPIM ONI DEBILNI BIBIN SVIJET.
Ovakav humor može biti veličan samo u Hrvatskoj u kojoj je smisao za humor stanovništvu uglavnom amputiran. Jeftin, baziran na stereotipima i kreveljenju, recikliranju gegova, poprilično neinteligentan i na razini osrednje duhovitog srednjoškolca.
Ovakav humor može biti veličan samo u Hrvatskoj u kojoj je smisao za humor stanovništvu uglavnom amputiran. Jeftin, baziran na stereotipima i kreveljenju, recikliranju gegova, poprilično neinteligentan i na razini osrednje duhovitog srednjoškolca.
Da je lijepo vidjeti da se netko trudi i da ih za to treba nagraditi. Al da su duhoviti prema nekom univerzalnom mjerilu - nisu. Gegovi su im vrlo banalni i nemaštoviti, a ciljana publika im je ona koja se odvaljuje na stereotipne recikilirane viceve o Muji i Hasi.
Prema hrvatskom standardu humora su naravno apsolutno genijalni, senzacionalni, neponovljivi i nova nada.
Da je lijepo vidjeti da se netko trudi i da ih za to treba nagraditi. Al da su duhoviti prema nekom univerzalnom mjerilu - nisu. Gegovi su im vrlo banalni i nemaštoviti, a ciljana publika im je ona koja se odvaljuje na stereotipne recikilirane viceve o Muji i Hasi.
Prema hrvatskom standardu humora su naravno apsolutno genijalni, senzacionalni, neponovljivi i nova nada.
znan ja dobro šta je loš humor a šta dobar, loš humor svakodnevno možeš vidjet na našim televizijama:luda kuća, naši i vaši, pod lipom trideset nešto, naša mala klinika, bibin svijet
jadna ti majka ako gledaš nešto od ovoga
na tv-u valjaju samo bitange i princeze