Imam Lg GSA-4163BB pržilicu. Problem je sljedeći: stavim unutra bilo koji cd ili dvd i ona ne reagira, nego moram ići u my computer i desni klik na dvd Rw pa open, tek tada ona zavrti i otvori ono što je na cd-u, ali idalje nema autoruna! Kako bi se dao riješiti moj problem?
Imam Lg GSA-4163BB pržilicu. Problem je sljedeći: stavim unutra bilo koji cd ili dvd i ona ne reagira, nego moram ići u my computer i desni klik na dvd Rw pa open, tek tada ona zavrti i otvori ono što je na cd-u, ali idalje nema autoruna! Kako bi se dao riješiti moj problem?
Uključivanjem autorun opcije, malo guglaj, ima xxx načina kako uključiti autorun opciju, ili probaj s reinstalacijom secondary IDE channel-a.
Desni na My Computer > Properties > Hardware > Device Manager > IDE ATA/ATAPI controllers > desni na Secondary IDE Channel i Uninstall. Resetiraj računalo, pričekaj malo da se ponovo automatski instalira i to je to.
A možda imaš instaliran neki program poput Any DVD za razbijanje zaštite od kopiranja CD-a i DVD-a, takvi programi ti po defaultu isključuju autorun. Ako imaš nešto takvo idi u opcije od tog programa i uključi autorun.
__________________ Trebat će prsti guzici svrbljivoj!
reinstalirao sam ovo i opet ništa! Da još malo detaljnije objasnim situaciju: stavim
unutra bilo koji cd, lampica počinje žmigati i nakon jedno 5-10 sec prestane, i dalje se ništa ne događa, tek kad ja u my computer idem otvorit cd ili dvd, onda ona počne vrtiti t lampica opet počne žmigati.tek tada mi otvori sadržaj cd ali bez autoruna.
Ja mislim da bi problem mogao biti u pržilici, iako nije stara, oko godinu i 2-3 mjeseca