Ok dragi Ferrarijevci, Williamsi i McLareni,
sta mislite da li Renault ima sanse da se iduce sezone ozbiljnije ubaci u borbu za bodove sa prva tri tima ili ce i dalje ostati samo solidan cetvrti?
I drugo pitanje ima li pored Renaulta jos koji tim po vama koji bi mogao uskociti koji put na podij dogodine?
Renault je stvarno odlicna momcad i u relativno kratkom roku je dobro sve poslozila. Sliujedece godine vjerojatno jos nece biti u borbi za vrh ali u nekoliko narednih ko zna... Sta se tice ostalih momcadi, stajaznam... mozda Minardi?
Po tom dobrom napredku me podsjeca na BMW!
Renault mi je zakon osobito Trulli koji zaista nema nimalo sreće (što morate priznat).
Srdačno se nadam da ce nagodinu konkurirat za prva tri mjesta ali bojim se da ce to biti vrlo teško (čitaj nemoguće) jer sve ostale momčadi žele isto to!!!
kad se sjetim ja satova tjelesnog, starih prijatelja iz osnovne, kako je nekad bilo sve najbolje, sada je sve drugačije, sad nas budučnost vodi kroz ratove, sve je nakako napetije, samo su uspomene ostale, kad se sjetim ja prve simpatije, djevojke su bile najljepše, to su bili dani akcije,..ŠTA BI DAO DA SMO OPET SKUPA SVI, DA SE KAO NEKAD OPET NAZDRAVI,....
Ne znam koliko već sljedeće sezone Renault može ozbiljnije "uzdrmati" Williams, McLaren ili Ferrari. Mislim da će i dalje "gristi" i biti tu i tamo na podiumu, ali ozbiljnije bi se za naslov trebali početi boriti 2005. i 2006. godine. Tako je to barem predvidio Flavio Briatore...
Šta se tiče tvog drugog pitanja, Vespazijan, mislim i nadam se i navijam da dogodine Toyota skoči koji puta na podij.
Vespazijan kaže: I drugo pitanje ima li pored Renaulta jos koji tim po vama koji bi mogao uskociti koji put na podij dogodine?
Reno još uvijek dosta zaostaje sa motorom.
Vidim da ima dost simpatizera Toyote, zbog njih bih volio da se Toyoti ne ponovi sudbina Honde-BAR.
Jaguar,kao i sve ostalo što ima Ford-a pod haubom nece se približit vrhu!
Nema Ferrari kaj priznat. Williams je u ovom dijelu sezone jači od bilo koje momčadi. Činjenica je da Ferrari ima gadnih problema s Bridgestoneom, ali je i činjenica da Williams radi besprijekorno. Dok će McLaren na kraj balade ipak biti tek treća momčad prvenstva...