Pročitala sam svih petnaest ili više strana na temu biti ljubavnica. Strahota! Samo patnja, suze, krivica, moraliziranje onih koje to nisu! Ma dajte, bedastoće!
Želim otvoriti novu temu pozitivnog predznaka, a istog sadržaja, potaknuta osobnim DESETGODIŠNJIM iskustvom. Ovo je topic za savršene ljubavnice, da malo razmijenimo savjete!!!!Naime, baš me iživciralo jedno mišljenje u spomenutoj raspravi tipa "ak si mu još uvijek ljubavnica, znači da ne vrijediš puno, jer ak si prava, on će se rastati- kao što su se rastali mnogi " itd.. itd.. Čisto sranje, nema veze sa životom i umijećem ljubovanja. Biti ljubavnica je umjetnost, zabava, slatkoća života, Božji dar! Prava, čarobna igra spolova među odraslim osobama se ne odvija u braku, nego u ljubavničkim vezama. Ljubavnica koja poželi svom ljubavniku postati žena, prava je budala! I ne zaslužuje drugo nego da joj se to i dogodi! Znam kaj govorim, natukla sam puno bračnog staža, puno ljubavničkog staža, znam razliku. Bila sam ljubavnica istom čovjeku i dok sam bila u braku i od kada već prilično dugo nisam u braku. Tj. imam već i dosta lijepih godinica iza sebe. I moj bivši muž i moj ljubavnik normalni su, dragi, topli, pametni ljudi. Poanta je da brak zaista ubija ljubav. Deset sam godina ljubavnica, uživam, sretna sam, usavršam zanimanje "IDEALNA LJUBAVNICA", kao što pisac usavršava pero, graditelj svoje lukove, kuhar okuse... Dobra ljubavnica mora prije svega biti JAKA, MUDRA i puna strasti za istinskim životom. Nije to samo seks, to je toplina, bliskost, privrženost, nježnost, razumijevanje, davanje, strast, podrška, oslonac... I naravno ...
.... nikad ne pitam baš ništa o ženi, kak je doma isl. Ljubavničke veze ne trpe teške teme!
.... kad se on siromah ipak potuži, sve okrenem na zezanciju i pružim malo utjehe. Ljubavničke veze se hrane istinskim humorom!
... dočekujem ga u finom , toplom, s friškim kolačima, buteljom vina isl. Ljubavničke veze se hrane uživanjem svake vrste!
... uvijek sam spremna, vesela, nasmijana, namirisana,zabavna, nježna...U ljubavničkoj vezi oba partnera su uvijek takva jer je to takva igra!
... nikad ga ništa ne tražim, čak ni da mi šarafciger pusudi! U ljubavnoj vezi sam žena, a ne žrtva, plačljivka, udavača,sponzoruša itd. itd.Ljubavnička veza je opuštanje, a ne rabota i tlaka!
... ne prigovaram, ne kritiziram, ne napinjem... Ljubavnička veza nije rat i borba spolova, nego igra spolova!
Naravno, imam svoju odraslu djecu, svoj realni život , svoje dobro imanje, svoje dvije zdrave ruke i zdravu pamet. Nije mi cilj upregnuti svog ljubavnika u obaveze bilo koje vrste. Nego,baš mi je cilj sebi i svom partneru pružiti što više sreće i zadovoljstva, osjećaja slobode i privrženosti istovremeno! Ajde cure, da čujem vas dobre ljubavnice!
pa koliko ti imas godina? ljubavnice su mlade i zgodne, ti si stara fuxa
Kaj je ovo dobna diskriminacija? Zato sam i otvorila topic da pomognem mladim i zgodnim ljubavnicama da prestanu biti tako ucviljene. Ljubavnica je svaka koja ima sretnu vezu s oženjenim muškarcem. Bilo stara, bilo mlada. Sve ostalo su ovisnice, sponzoruše ... Nemojte se vrijeđati odmah ako se uključi malo zrelija žena. Nevjerojatno!
Zadnje uređivanje Septembar : 26.01.2007. at 15:36.
Kaj je ovo dobna diskriminacija? Zato sam i otvorila topic da pomognem mladim i zgodnim ljubavnicama da prestanu biti tako ucviljene. Ljubavnica je svaka koja ima sretnu vezu s oženjenim muškarcem. Bilo stara, bilo mlada. Sve ostalo su ovisnice, sponzoruše ... Nemojte se vrijeđati odmah ako se uključi malo zrelija žena. Nevjerojatno!
Ovo je neka teška sprdačina.
Mislim, pojavit se ovdje i odmah krenut s omalovažavanjem drugih i hvaljenjem same sebe. i to na kakvu temu...
gle stara, , ak imas odraslu djecu, imas i odrasle godine. ak ti je lover koju godinu stariji onda, nemoj kaj zamjerit...vrlo vjerojatno ima doma 100 -godisnji brak, djecu koja su se odselila, neku zenu i tebe.
i nije ti to bas tak fora za hvalit se. imas starijeg gospona zalasku karijere :zijev:
hmm.. ne shvacam zasto je ovaj topik odvojen od onog prethodnog..
Znatizeljna sam:
A da nam opises malo Jaka zasto mislis da si ti idealna ljubavnica, sto je to sto u stvari tvog partnera dovodi k tebi tolike godine, je li to kompatibilnost u seksu... ili razumjevanje koje mu pruzas.. ii to sto ne kvocas nego ga hvalis..
Koliko zapravo vremena tjedno provedete skupa i kako se odvija uobicajeni 'sastanak' ?
Inače otkud vam ideja da su sve ljubavnice mlade i zgodne???
Znam ih ja mnogo koje legalnim ženama na prvi pogled u ničem nisu bile ni do koljena,pa ipak su bile ljubavnice i to dugogodišnje.
Beta ženka, čuj baš sam to i htjela, MANIFEST! Samo priložite manifestu a ne častite se međusobno! Tko voli lamentirati o gluposti i glupačama nek čita onih 400 topica o ljubavnicama, sve jedno gluplje od drugog. Da drži nas sve to zajedno, i dobar seks i razumijevanje i sve nabrojeno. Vidimo se 2-3 puta tjedno, izađemo, otputujemo, ili smo najčešće u mom stanu, brbljamo, seks, razmaženost. Ma nije cure poanta ovog topica u samoreklami, nisam imala namjeru, istinski. Samo sam htjela reći da biti ljubavnica može biti sreća, da nije nesreća. Ljubavnik iz vas može izvući ono najbolje. I vi iz njega. Iz muža teško, jer je u obavezi. Iz dečka isto teško, jer je pod pritiskom buduće obaveze. Samo sam htjela reći da ljubavnička veza može biti najbolje od svega što vam se u životu dogodilo i da ne tugujete za "promašenim najboljim godinama" . B.T.W. nit sam prestara nit sam preružna, a glupost je rezervirana za slabe.
Čisto sranje, nema veze sa životom i umijećem ljubovanja. Biti ljubavnica je umjetnost, zabava, slatkoća života, Božji dar! Prava, čarobna igra spolova među odraslim osobama se ne odvija u braku, nego u ljubavničkim vezama. l
Stvarno....a valjda si na tripu...U biti žalim te.Jadna si do bola.
Povera u glavu
daj sta ste ju popljuvali
zena je sama izabrala, i vjerojatno je to ono sto hoce i sto joj pase, inace ne bi se 10g patila
sad ako vama ne pase to ne znaci da je ona glupa krava i ofucana roksa koju niko drugi nece
I to sve na ocigled okoline ili se skrivate?
Da li njegova supriga zna za vas posto ste skupa tolike godine i kako reagira?
Nismo iz istog grada, ne skrivamo se.Naravno da supruga nema pojma. On je godinu dana stariji od mene. Njegova supruga je nekoliko godina mlađa od mene. To sa godinama vam je smiješno, ne mogu pojmiti. Billi, i ti ćeš ako bude sreće, jednog dana biti stara fuksa, a s takvim razmišljanjem u mojim godinama ti neće biti lako.Nit je on akrap, nit je na izdahu, niti sam ja! Još su dobre godinice pred nama. Godinice koje nose svoje specifične brige. I zbilja ne kužim zakaj bi to po vama bilo degutantno?! Dugokontov, biti mudar znači uzeti ono najbolje od svakog dana, a da pri tom nikom ne nanosiš bol. Biti jak znači ULOŽITI NAPOR da uzmeš najbolje od svakog dana, svojski se potruditi oko svega do čega ti je stalo, a kad u tome ne uspiješ, ne cviliti nego opet pokušati.