Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak
Korisničko ime
Lozinka

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je džabe.
Podforum: Kokošinjac

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.01.2007., 15:48   #21
zembeli
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2006.
Quote:
JakaCu kaže: Pogledaj post
Beta ženka, čuj baš sam to i htjela, MANIFEST! Samo priložite manifestu a ne častite se međusobno! Tko voli lamentirati o gluposti i glupačama nek čita onih 400 topica o ljubavnicama, sve jedno gluplje od drugog. Da drži nas sve to zajedno, i dobar seks i razumijevanje i sve nabrojeno. Vidimo se 2-3 puta tjedno, izađemo, otputujemo, ili smo najčešće u mom stanu, brbljamo, seks, razmaženost. Ma nije cure poanta ovog topica u samoreklami, nisam imala namjeru, istinski. Samo sam htjela reći da biti ljubavnica može biti sreća, da nije nesreća. Ljubavnik iz vas može izvući ono najbolje. I vi iz njega. Iz muža teško, jer je u obavezi. Iz dečka isto teško, jer je pod pritiskom buduće obaveze. Samo sam htjela reći da ljubavnička veza može biti najbolje od svega što vam se u životu dogodilo i da ne tugujete za "promašenim najboljim godinama" . B.T.W. nit sam prestara nit sam preružna, a glupost je rezervirana za slabe.
mogu li se priključiti.ja volim čuti drugačija mišljenja od svoga,i ne moram se slagati sa tim,ali samo bih skrenula oažnju na jedan detalj..o.k.biti ljubavnica pod takvim i onakvim uvijetima i sve to stoji ,ali zar nije životna filozofija u mladosti ili općenito u životu tragati za partnerom sa kojim ćeš doživjeti starost,sa kojim ćeš dijeliti kada te bude trebalbolnu i staru naboranu ili njega voditi po doktorima ili trpiti raznorazne staračke fore.ok.ljubavnica radi igre,vraćanja samopouzdanja,slatki žmarci..ali žene a i muškarci imaju portrebu sviti gnjezdo kojem zaista pripadaju..možda griješim??
zembeli is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2007., 15:53   #22
zembeli
Registrirani korisnik

oh,a inače se slažem da ako si je već neko izabrao ljubavnički život da bi to o čemu pišeš JakaCu u kratkim crtama zaista trebala biti savršena ljubavnica.
zembeli is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2007., 15:53   #23
Taroth
najmiliji vođa

Taroth Avatar

Registracija: Nov 2003.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Taroth
svaka mu čast... tvom ljubavniku mislim....
Taroth is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2007., 16:14   #24
Ona007
Centar Svijeta i Okolice

Ona007 Avatar

Registracija: Jul 2003.
Quote:
Taroth kaže: Pogledaj post
svaka mu čast... tvom ljubavniku mislim....
A zbog cega mu se toliko divis?
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 26.01.2007., 16:15   #25
Ona007
Centar Svijeta i Okolice

Ona007 Avatar

Quote:
Nismo iz istog grada, ne skrivamo se.Naravno da supruga nema pojma. On je godinu dana stariji od mene. Njegova supruga je nekoliko godina mlađa od mene. To sa godinama vam je smiješno, ne mogu pojmiti. Billi, i ti ćeš ako bude sreće, jednog dana biti stara fuksa, a s takvim razmišljanjem u mojim godinama ti neće biti lako.Nit je on akrap, nit je na izdahu, niti sam ja! Još su dobre godinice pred nama. Godinice koje nose svoje specifične brige. I zbilja ne kužim zakaj bi to po vama bilo degutantno?! Dugokontov, biti mudar znači uzeti ono najbolje od svakog dana, a da pri tom nikom ne nanosiš bol. Biti jak znači ULOŽITI NAPOR da uzmeš najbolje od svakog dana, svojski se potruditi oko svega do čega ti je stalo, a kad u tome ne uspiješ, ne cviliti nego opet pokušati.
Hvala na objasnjenju, sad mi je malo jasnije
Old 26.01.2007., 16:15   #26
masa
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2006.
meni ovo vise zvuci kao hvalisanje zene koja je ogorcena i nesretna pa tu zeli pokazati kako je ustvari sretna.. ah.. taj internet..
masa is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2007., 16:20   #27
pakleni_patuljak
osmi od sedam

pakleni_patuljak Avatar

Registracija: Nov 2002.
meni ona uopće ne zvuči ni kao da se hvali, ni kao da je ogorčena i nesretna...
čak dapače!

što ne mogu reći za većinu žena sa ovog foruma.
pakleni_patuljak is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2007., 16:21   #28
Ona007
Centar Svijeta i Okolice

Ona007 Avatar

Quote:
pakleni_patuljak kaže: Pogledaj post
meni ona uopće ne zvuči ni kao da se hvali, ni kao da je ogorčena i nesretna...
čak dapače!

što ne mogu reći za većinu žena sa ovog foruma.
S ovim se slazem. Zvuci kao netko tko zna sto hoce i kuda ide.
Old 26.01.2007., 16:30   #29
Taroth
najmiliji vođa

Taroth Avatar

jer ju je uspio ubijediti da je on u ovakvom okrnjenom (ljubavnik) izdanju upravo ono sto ona zeli...

samo zbog toga...
sto se tice ostalog dijela, ja se ne slazem... jer je ona tom liku bila ljubavnica i dok je bila udana... nju ocito nikakav moral, nikakva griznja savjesti ne pere... ona ocito gleda da samo 2-3 puta tjedno svoju guzicu namiri i to je okej...

i je... okej je ako si sebican, ako mozes biti u braku i imati ljubavnika... ako mozes poslije braka i dalje imati ljubavnika... i to onog koji ima neku obavezu... i pri tome te ne pere sto lažeš nekome s kime si u braku.... normalno da te neće prati niti to što on laže tamo neku drugu.
i još pri tome biti sretan jer mu ne moras kuhati, peglati i sl...

meni je sve to u principu jadno, pateticno...
jer ona očito niti ne može dati više od nekog ljubavničkog odnosa... neka obaveza bi nju sputavala...
Taroth is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2007., 16:33   #30
Herp
Planinska mrmoljka

Herp Avatar

Registracija: Apr 2006.
Quote:
Nije mi cilj upregnuti svog ljubavnika u obaveze bilo koje vrste. Nego,baš mi je cilj sebi i svom partneru pružiti što više sreće i zadovoljstva, osjećaja slobode i privrženosti istovremeno!
Da, to rade samo ljubavnice. Mi sirotice koje smo cure i žene služimo samo za okove, nesreću i nezadovoljstvo.
Old 26.01.2007., 16:34   #31
proVINCI'jalka
norma belle

proVINCI'jalka Avatar

Quote:
jer ju je uspio ubijediti da je on u ovakvom okrnjenom (ljubavnik) izdanju upravo ono sto ona zeli...

samo zbog toga...
sto se tice ostalog dijela, ja se ne slazem... jer je ona tom liku bila ljubavnica i dok je bila udana... nju ocito nikakav moral, nikakva griznja savjesti ne pere... ona ocito gleda da samo 2-3 puta tjedno svoju guzicu namiri i to je okej...

i je... okej je ako si sebican, ako mozes biti u braku i imati ljubavnika... ako mozes poslije braka i dalje imati ljubavnika... i to onog koji ima neku obavezu... i pri tome te ne pere sto lažeš nekome s kime si u braku.... normalno da te neće prati niti to što on laže tamo neku drugu.

jer ona očito niti ne može dati više od nekog ljubavničkog odnosa... neka obaveza bi nju sputavala...

Moj čovjek.

P.S. Zašto bi mu se baš moralo kuhati, peglati i sl? Ima čari i u zajedničkim kućanskim aktivnostima. Naprimjer, uvijek se možete prasnuti između pranja suđa i brisanja prašine.
Old 26.01.2007., 16:35   #32
Taroth
najmiliji vođa

Taroth Avatar

hehe... pa tu su gušti...

žena kuha, a ti prašiš odozada...
to se zove multitasking
Taroth is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2007., 16:36   #33
Ona007
Centar Svijeta i Okolice

Ona007 Avatar

Quote:

samo zbog toga...

Ovo stvarno ima smisla
Znaci radi se u stvari o svjesnom ili nesvjesnom manipuliranju i svjesnom ili nesvjesnom prihvacanju te manipulacije..
Old 26.01.2007., 16:36   #34
Natch
Ljepotica, a ne zvijer

Natch Avatar

Registracija: Dec 2003.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Natch
Quote:
... dočekujem ga u finom , toplom, s friškim kolačima, buteljom vina isl. Ljubavničke veze se hrane uživanjem svake vrste!
... uvijek sam spremna, vesela, nasmijana, namirisana,zabavna, nježna...U ljubavničkoj vezi oba partnera su uvijek takva jer je to takva igra!
... nikad ga ništa ne tražim, čak ni da mi šarafciger pusudi! U ljubavnoj vezi sam žena, a ne žrtva, plačljivka, udavača,sponzoruša itd. itd.Ljubavnička veza je opuštanje, a ne rabota i tlaka!
... ne prigovaram, ne kritiziram, ne napinjem... Ljubavnička veza nije rat i borba spolova, nego igra spolova!
pa ti si zapravo san svakog muskarca.
zapravo, cini mi se da je on to i pisao
btw, da si takva muzu, ne bi ti ni trebao ljubavnik
ovako imas troskove na dva mjesta.
Odgovori s citatom
Old 26.01.2007., 16:37   #35
proVINCI'jalka
norma belle

proVINCI'jalka Avatar

Quote:
hehe... pa tu su gušti...

žena kuha, a ti prašiš odozada...
to se zove multitasking
Naprimjer.
Old 26.01.2007., 16:45   #36
Anastasia
Lepršava i vesela

Anastasia Avatar

Registracija: Feb 2003.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Anastasia
pa čudim se da vam nije palo na pamet, da ljubavnice biraju oženjene upravo i zato jer i same ne žele dati više i sasvim im je dovoljno ono što od oženjenih dobivaju.
Anastasia is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2007., 16:50   #37
mwm
visok, plećat, zna mećat

mwm Avatar

Registracija: Aug 2006.
Quote:
Anastasia kaže: Pogledaj post
pa čudim se da vam nije palo na pamet, da ljubavnice biraju oženjene upravo i zato jer i same ne žele dati više i sasvim im je dovoljno ono što od oženjenih dobivaju.
Auuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Bravo koka!
Old 26.01.2007., 17:24   #38
masa
Registrirani korisnik

Quote:
Herp kaže: Pogledaj post
Da, to rade samo ljubavnice. Mi sirotice koje smo cure i žene služimo samo za okove, nesreću i nezadovoljstvo.
bas tako.. ma.. zena nije nasla svog princa na bijelom konju pa sad sama sebe (a pokusava i nas) uvjerava kako je to tak fensi ajmo sve nogirati decke/muzeve i naci ljubavnike jer je to tako supac ova zena je tako savrsena.. san svakog muskarca.. misli da je u vezi najvaznije ne gnjaviti partnera i pustiti ga da uziva..
masa is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2007., 17:25   #39
masa
Registrirani korisnik

Quote:
Anastasia kaže: Pogledaj post
i tocka..
masa is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2007., 17:29   #40
pakleni_patuljak
osmi od sedam

pakleni_patuljak Avatar

Registracija: Nov 2002.
Quote:
mwm kaže: Pogledaj post
Auuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Bravo koka!
uuuu sranjeeee...

nikad, ali nikad njoj skandirat!!!
saće se uzoholit i napisat esej od 3 kartice i time sve sjebat.

kad se ona drži posta do 3 retka, obično napiše nešto dosta smisleno.
u tim slučajevima kažeš si: 'bravo koka' i nastaviš dalje.
nikako skandirat javno!
nikako!
pakleni_patuljak is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja