u vezi ste dulje vrijeme,tu i tamo ste kod njega doma,znaci ne zivite zajedno. on ima mamu i sestru koje mogu obavljati kucanske poslove. kako bi reagirale da vam dragi kaze mogla bi sudje oprati??
mene osobno to ljuti jer mu ja nisam sluskinja i to nije moja kuca da perem sudje!
a njegova mama i sestra jesu tvoje sluskinje, pa da za tobom peru tvoje sudje? (ovo je, naravno, receno pod pretpostavkom da tamo jedes i pijes kavu i sok)
mene osobno to ljuti jer mu ja nisam sluskinja i to nije moja kuca da perem sudje!
pa ako si često kod njega i zajedno ručate kod njega, zašto se nebi ponudila da pomogneš? ja kad sam kod dragoga na ručku kod njega doma, uvijek poslije pomognem njegovoj staroj da opere suđe
meni je to stvar pristojnosti, a ne toga da si nekome sluga i sl. normalno da mu nebi rintala po kući a da on prstom ne pomakne, ali pomoć oko kuće, why not?
pa ako si često kod njega i zajedno ručate kod njega, zašto se nebi ponudila da pomogneš? ja kad sam kod dragoga na ručku kod njega doma, uvijek poslije pomognem njegovoj staroj da opere suđe
meni je to stvar pristojnosti, a ne toga da si nekome sluga i sl. normalno da mu nebi rintala po kući a da on prstom ne pomakne, ali pomoć oko kuće, why not?
Točno, ako te netko pozove na ručak pristojno je na takvu gestu i uzvratiti. E sad, na tebi je da li ćeš donijeti bocu vina za iza ručka ili ćeš pak pomoći oko suđa.
..all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves.
pa ako i on, kad ste kod tebe , pomogne nešto tebi po kući, tada da..inače, smrdi mi na paterfamilijas, u blažoj verziji, za sada..dakle , što i on tebi, ti i njemu..
a, polako su nam se javili i opozicijski glasovi, lagano izviruju glavice
imam rješenje!!!
Kupi im perilicu suđa!!! Imaš u kerumu sniženje!! a u Pevecu trajno sniženje.
Ma oko čeg se ti tu sikiraš? Ma nemoj jesti tamo kod njih ako ti to tako smeta!
I rješen problem
__________________ 45°46´04"N,15°51´08"E Lice djeteta ne priča nam samo o njegovim unutarnjim svjetovima. Ono nam priča i o svjetovima svih onih kojima je dijete okruženo...