Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi > Borilački sportovi i vještine
Korisničko ime
Lozinka

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.02.2007., 12:34   #1
kasda
Registrirani korisnik

Registracija: Feb 2007.
Cro Ryu Ju Jitsu

Pozdrav!
Jel itko trenira ovu vjestinu i jel mu se svidja?
kasda is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 13:28   #2
skeptik
naoružan logikom

skeptik Avatar

Registracija: Dec 2002.
Sigurno da da. Inace ne bi postojala ta vjestina.
Old 02.02.2007., 14:05   #3
kasda
Registrirani korisnik

Koliko sam skuzio to je nesto slicno krav magi.Kombinira se hrvanje,judo,karate,i ostale vjestine
kasda is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 15:11   #4
satter
Registrirani korisnik

satter Avatar

Registracija: Oct 2004.
Mislim da par ljudi na forumu tu to trenira.
Pricekaj malo, siguran sam da ce se javiti.
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 02.02.2007., 15:12   #5
satter
Registrirani korisnik

satter Avatar

Registracija: Oct 2004.
A sto se tice usporedbe s krav maga, mislim da je dsjj malo slozenija vjestina od krav mage.
Old 02.02.2007., 15:33   #6
Chain
Registrirani korisnik

Chain Avatar

Registracija: Oct 2005.
imao sam priliku pricati s jednim momkom koji trenira dsjj i kolko sam u tom kratkom vremenu uspio skuzit je slijedece...kombiniraju SVE...decko je vodio samoobranu na jednom faksu a ja sam se eto nasao tamo i gledao kako rade. Meni je stvar izgledala sasvim solidno jer je momak pricao kako imaju vrlo kvalitetne sparing treninge (cak je reko da drze nekakav rekord u broju uzastopnih borbi ili tako nesto...isprika ako sam u krivu).
s druge strane, tamo se nasao i jedan momak koji je trenirao boks, tajl. boks i jos nekoliko sportova, koji je puno kompetentniji od mene za procjenu udarackih tehnika i totalno mu je popljuvao udaracke tehnike rukama. Od garda pa do tehnike samog udarca.
no sve je to trajalo kojih 45 minuta tako da naravno da nemam pravu i siroku sliku o dsjj...ali na prvu ruku je tako izgledalo.
Chain is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 16:27   #7
Afrofeet
Stranger In A StrangeLand

Afrofeet Avatar

Registracija: Apr 2003.
Quote:
Chain kaže: Pogledaj post
imao sam priliku pricati s jednim momkom koji trenira dsjj i kolko sam u tom kratkom vremenu uspio skuzit je slijedece...kombiniraju SVE...decko je vodio samoobranu na jednom faksu a ja sam se eto nasao tamo i gledao kako rade. Meni je stvar izgledala sasvim solidno jer je momak pricao kako imaju vrlo kvalitetne sparing treninge (cak je reko da drze nekakav rekord u broju uzastopnih borbi ili tako nesto...isprika ako sam u krivu).
s druge strane, tamo se nasao i jedan momak koji je trenirao boks, tajl. boks i jos nekoliko sportova, koji je puno kompetentniji od mene za procjenu udarackih tehnika i totalno mu je popljuvao udaracke tehnike rukama. Od garda pa do tehnike samog udarca.
no sve je to trajalo kojih 45 minuta tako da naravno da nemam pravu i siroku sliku o dsjj...ali na prvu ruku je tako izgledalo.
naravno da će popljuvat kad to nije boks i thai boks. Mogu povuć poteznicu sa MMA - Silva npr nema baš neku posebnu thai boxing tehniku, niti poseban BJJ a opet je među najboljim borcima. Sve fino kombinira i to je to.
Afrofeet is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 17:12   #8
Caine
Neregistrirani korisnik

Caine Avatar

Registracija: Mar 2005.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Caine Pošalji poruku preko Yahoo korisniku Caine
Quote:
Chain kaže: Pogledaj post
takvi su mi najdraži...

nije li netko negdje rekao da je obična pljuska još uvijek jedan od najboljih udaraca u "pravoj borbi"?

(je, bio je to Bas Rutten...)
Old 02.02.2007., 19:02   #9
Chain
Registrirani korisnik

Chain Avatar

Quote:
Caine kaže: Pogledaj post
takvi su mi najdraži...

nije li netko negdje rekao da je obična pljuska još uvijek jedan od najboljih udaraca u "pravoj borbi"?

(je, bio je to Bas Rutten...)
Chain is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 19:48   #10
myljach
myljach

myljach Avatar

Registracija: Jan 2007.
Quote:
kasda kaže: Pogledaj post
Pozdrav!
Jel itko trenira ovu vjestinu i jel mu se svidja?
Bok svima! Imaš dvije škole u zg, (možda i koja više), moj osobni izbor da me zanima isključivo to bi bila škola od Damira Kukulja.
http://www.dojo.hr/
druga je od Zvonka Tubića http://www.dsr-barun.hr/

Ak si početnik, odi u bilo koju, ili tam di ti je taj frend. Treba nekoliko godina da shvatiš prednosti i mane nekih škola al to je druga priča, i ne odnosi se na gospodu gore navedenu linkom.
Što se tiće kombinacija, i da shvatiš što je to, shvati da je svaka vještina originalna na svoj način, ima ono nešto svoje, a od davnina su se neke grane i drevna učenja križala, izmjenjivala iskustva, ili dolazila do istih shvačanja, tak da ti je to i isto i nije ak uspoređuješ.
Najbolji savjet koji ti mogu ponudit : odi trenkat bez puno filozofije
myljach is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 19:59   #11
Jujigatame
Moderator

Jujigatame Avatar

G.Kukulj poducava nesto drugo. Danasnji "zastupnik" hisarduta kod nas je klub "Omega" sa g.Zvonkom Tubicem na celu. Subiceva 55.
Veliki respect obojci
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 20:22   #12
banky
Registrirani korisnik

banky Avatar

Registracija: Mar 2005.
Pošalji poruku preko MSN korisniku banky
Quote:
myljach kaže: Pogledaj post
Bok svima! Imaš dvije škole u zg, (možda i koja više), moj osobni izbor da me zanima isključivo to bi bila škola od Damira Kukulja.
http://www.dojo.hr/
druga je od Zvonka Tubića http://www.dsr-barun.hr/

Ak si početnik, odi u bilo koju, ili tam di ti je taj frend. Treba nekoliko godina da shvatiš prednosti i mane nekih škola al to je druga priča, i ne odnosi se na gospodu gore navedenu linkom.
Što se tiće kombinacija, i da shvatiš što je to, shvati da je svaka vještina originalna na svoj način, ima ono nešto svoje, a od davnina su se neke grane i drevna učenja križala, izmjenjivala iskustva, ili dolazila do istih shvačanja, tak da ti je to i isto i nije ak uspoređuješ.
Najbolji savjet koji ti mogu ponudit : odi trenkat bez puno filozofije
Jel jos u JJC-u mjesecna clanarina za 3 treninga tjedno od 45min iznosi 400kn?
banky is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 20:45   #13
kasda
Registrirani korisnik

Bas sam mislio slijedeci tjedan ici pogledati u barun trening,pa cu tada najbolje znati sto cu.
Razmisljao sam izmedju krav mage i dsjj,no nekako mi se cini da bi radije na dsjj no vidjet cemo.
kasda is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 21:01   #14
Pizd3k
Registrirani korisnik

Pizd3k Avatar

Registracija: Feb 2006.
Krav Maga još uvijek ima veći ugled i tradiciju u svijetu. No da ne ispada da KM hvalim samo zato što treninge vodi moj rođo odi i na jedno i na drugo i odluči sam. Budući da je riječ o sličnim konceptima odi u onaj klub koji ti je bliži kući. Ako si u NZ odi na velesajam na Krav Magu a ako si oko Kvatrića odi u Barun.
Pizd3k is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 21:12   #15
myljach
myljach

myljach Avatar

Registracija: Jan 2007.
Quote:
banky kaže: Pogledaj post
Jel jos u JJC-u mjesecna clanarina za 3 treninga tjedno od 45min iznosi 400kn?
Nemam pojma, ne kontaktiram s njima već par godina, nazovi pa pitaj ak te zanima. Mene jok
myljach is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 21:32   #16
kasda
Registrirani korisnik

Nadam se samo da nisam prestar posto imam 20 god,no vidjet cemo posto imam volju i sve to treba uskladiti sa faksom.
kasda is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2007., 22:00   #17
morbidangel
Registrirani korisnik

morbidangel Avatar

Registracija: Jun 2005.
Quote:
Pizd3k kaže: Pogledaj post
Krav Maga još uvijek ima veći ugled i tradiciju u svijetu. No da ne ispada da KM hvalim samo zato što treninge vodi moj rođo odi i na jedno i na drugo i odluči sam. Budući da je riječ o sličnim konceptima odi u onaj klub koji ti je bliži kući. Ako si u NZ odi na velesajam na Krav Magu a ako si oko Kvatrića odi u Barun.
Ajde Pizd3k priznaj vježb'o si i KM
Old 03.02.2007., 00:03   #18
Pizd3k
Registrirani korisnik

Pizd3k Avatar

Registracija: Feb 2006.
Quote:
morbidangel kaže: Pogledaj post
Ajde Pizd3k priznaj vježb'o si i KM

Pa evo dogovaramo neki trening ali nikako da stignem... No bio sam u DSJJ na treningu.
Pizd3k is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2007., 02:07   #19
kasda
Registrirani korisnik

Quote:
Pa evo dogovaramo neki trening ali nikako da stignem... No bio sam u DSJJ na treningu.
I kak je bilo na treningu(DSJJ)?
kasda is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2007., 10:28   #20
Jujigatame
Moderator

Jujigatame Avatar

Quote:
Blago tebi svugdje imas rod, aikido, krav maga, thai box... Nije lose
Slazem se s tobom. U svakom slucaju nije lose otic, pogledat, popricat s trenerima...
Dodao bi samo da je krav maga inace najkomercijaliziranija (od svih izraelskih srodnih vjestina - kapap, lotar, hisardut) i da je tesko naci prave instruktore. Cujem da ovi to jesu...
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja