Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Ex-YU
Korisničko ime
Lozinka

Ex-YU Teme o bivšoj nam državi

Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.02.2007., 21:53   #121
Honesty
Banned

Registracija: Dec 2006.
Quote:
TUX-dude kaže: Pogledaj post

Ako ti neces ili ako mi necemo

Ok ako je bila neka greska na vas jezik ti to trijeba razumijeti .Valda nisi toliko glup
Honesty is offline  
Old 07.02.2007., 21:55   #122
TUX-dude
Registrirani korisnik

TUX-dude Avatar

Registracija: Oct 2006.
Quote:
walther-P38 kaže: Pogledaj post
A kaj se ti cerekaš ko lud na brašno?
Ako nisi provalio do sada, obrati paznju na citirane reci i nivo pismenosti.
TUX-dude is offline  
Old 07.02.2007., 21:57   #123
TUX-dude
Registrirani korisnik

TUX-dude Avatar

Quote:
Honesty kaže: Pogledaj post
Ok ako je bila neka greska na vas jezik ti to trijeba razumijeti .Valda nisi toliko glup
Bila je greska sa vama u mnogo cemu, ali ima vremena, ispravice se
TUX-dude is offline  
Old 07.02.2007., 22:02   #124
rokeri-s-moravu
Banned

Registracija: Feb 2007.
Quote:
Henry_Kinasky kaže: Pogledaj post
UCK je teroristicka organizacija, cak je i CIA do `98. to mislila. To su bradati fanatici, islamski fundamentalisti, kriminalci i nepismene zivotinje.
Potvrda tvoje lazi stoji i cinjenica da se nakon pada Milosevica, 2001. organizovala OVPBM (Oslobodilacka vojska Preseva Bujanovca i Medvedje), ali je brzom akcijom specijalnih jedinica, ta saka idiota porazena.
Tako je to kod Amera. Teroristi odjednom postanu demokrate i saveznici, pa odjednom opet postanu teroristi
Mislili Albanci da ce i u Presevu, Bujanovci, Medvedji...proci kosovski scenario. Ali kad se ne mijesa NATO, za par sati su bili porazeni
rokeri-s-moravu is offline  
Old 07.02.2007., 22:20   #125
hrko
Registrirani korisnik

hrko Avatar

Quote:
Henry_Kinasky kaže: Pogledaj post
Lazes, i treba da te bude sramota. Ponavljam, jos nisam sreo normalnog Albanca u cyber svetu, u stvarnosti ne poznajem nijednog.

UCK je teroristicka organizacija, cak je i CIA do `98. to mislila. To su bradati fanatici, islamski fundamentalisti, kriminalci i nepismene zivotinje.
Potvrda tvoje lazi stoji i cinjenica da se nakon pada Milosevica, 2001. organizovala OVPBM (Oslobodilacka vojska Preseva Bujanovca i Medvedje), ali je brzom akcijom specijalnih jedinica, ta saka idiota porazena.

Ma daj Honesty,nemoj da se uzrujavas.H_K,nije mislio ozbiljno,on se tako samo zahebava:

Vidis da sam priznaje da ne poznaje nijednog Albanca u stvarnosti,nego kaze u "cyber svetu" a sigurno je mislio na virtualnost .Pa jos kaze kako tebe nije sramota,a budi uvjeren da mu ni taj osjecaj nije poznat.Ipak je to suvise ljudski za njega i njemu slicne!

Dalje kaze:

Quote:
UCK je teroristicka organizacija, cak je i CIA do `98. to mislila.
covjek je samo slabo informisan.

Pa nabraja:

Quote:
To su bradati fanatici, islamski fundamentalisti, kriminalci i nepismene zivotinje.
Vidis da uopce ne misli na UCK.Jasno se daju prepoznati cetnici u ovom navodu,stim sto "s'islamskim..." malo pretjeruje,a vjerovatno je zaboravio navesti to kako oni jos i smrde,da su krezubi ...(ovo sam procitao na ovom forumu,inace nisam imao cast da ih vidim tako blizu) i da njima plase malu djecu cak i po Srbiji.
hrko is offline  
Old 07.02.2007., 22:21   #126
bobparker
Banned

U vezi ove teme da se ukljucim.
Prvo, svako ko ima malo vise iskustva u zivotu zna de se nikad ne cestita nesto sto se nije dogodilo, i ne raduje se unapred. Zna to da izadje na lose.
Drugo, Kosovo je i do sada bilo nezavisno od Srbije, radi se samo o tome da dobije medjunarodno priznanje.
Trece, porede se sukobi na Kosovu i Hrvatskoj sto su sasvim razlicite situacije, i nemaju veze jedna sa drugom.
I na kraju, priznavanje nezavisnosti Kosovu uopste ne znaci i da ce se uspjeti stabilizovati, i opstati kao drzava.
bobparker is offline  
Old 07.02.2007., 22:26   #127
TUX-dude
Registrirani korisnik

TUX-dude Avatar

Quote:
bobparker kaže: Pogledaj post
U vezi ove teme da se ukljucim.
Prvo, svako ko ima malo vise iskustva u zivotu zna de se nikad ne cestita nesto sto se nije dogodilo, i ne raduje se unapred. Zna to da izadje na lose.
Drugo, Kosovo je i do sada bilo nezavisno od Srbije, radi se samo o tome da dobije medjunarodno priznanje.
Trece, porede se sukobi na Kosovu i Hrvatskoj sto su sasvim razlicite situacije, i nemaju veze jedna sa drugom.
I na kraju, priznavanje nezavisnosti Kosovu uopste ne znaci i da ce se uspjeti stabilizovati, i opstati kao drzava.

Slazem se, lepo razmisljanje.
TUX-dude is offline  
Old 07.02.2007., 22:30   #128
walther-P38
Pljuca

walther-P38 Avatar

Registracija: Oct 2005.
Quote:
TUX-dude kaže: Pogledaj post
Ako nisi provalio do sada, obrati paznju na citirane reci i nivo pismenosti.

Smijati se strancu što ne zna tvoj jezik, mogu samo najprimitivnije budale.
Old 07.02.2007., 22:44   #129
Honesty
Banned

Quote:
bobparker kaže: Pogledaj post
Od 02.02.2007 de jure je ukinut suverenitet Srbije na Kosovu,pa ima mijesta za cestitke i slavlja ,ija zahfaljujem svima .

Quote:
Mozda trijeba uporijediti sa sukobima u Azerbejdjan ,Abhaziju ........

Quote:
I na kraju, priznavanje nezavisnosti Kosovu uopste ne znaci i da ce se uspjeti stabilizovati, i opstati kao drzava
.

Mi i sada funkcionisemo kao drzava
Honesty is offline  
Old 07.02.2007., 22:45   #130
TUX-dude
Registrirani korisnik

TUX-dude Avatar

Quote:
Oooo, kako si me pogodio, evo krenula mi suza, idi sad malo i tesi stranca, nemoj da se rasplace, tako si plemenit
TUX-dude is offline  
Old 07.02.2007., 22:48   #131
hrko
Registrirani korisnik

hrko Avatar

Quote:
rokeri-s-moravu kaže: Pogledaj post
Tako je to kod Amera. Teroristi odjednom postanu demokrate i saveznici, pa odjednom opet postanu teroristi
Mislili Albanci da ce i u Presevu, Bujanovci, Medvedji...proci kosovski scenario. Ali kad se ne mijesa NATO, za par sati su bili porazeni
Kako nisi ukapirao covjece da je sve to bilo namjesteno izmedju Albanaca i NATO a.Treba neko da ti skicira,jer je crtanje za tebe nivo.Steta za toliki grafit.
hrko is offline  
Old 07.02.2007., 22:49   #132
Honesty
Banned

Quote:

Pusti ga neka se smeje covek, kad nema nesto pametno da uradi
Honesty is offline  
Old 07.02.2007., 22:51   #133
TUX-dude
Registrirani korisnik

TUX-dude Avatar

Quote:
Ma da, kako da ne, i jos nesto, ona prica o tri praseta nije istinita, uh! gde bas prasici, nisam siguran da ces ovo da skapiras ali probaj, bar se potrudi
TUX-dude is offline  
Old 07.02.2007., 22:59   #134
4,05%
3 dijamanta za mene

4,05% Avatar

Registracija: Apr 2005.
Quote:
Prolaznik_ kaže: Pogledaj post
Agim Čeku upozorio Srbe da se ne pokušavaju otcijepiti
3.2.2007.
Agim Čeku otvoreno prijeti Srbima a već se vodi sudski proces protiv njega upravo zbog zločina nad Srbima. Mislim da je to prilično bahato sa njegove strane.
Old 07.02.2007., 23:03   #135
Honesty
Banned

Quote:
4,05% kaže: Pogledaj post
Agim Čeku otvoreno prijeti Srbima a već se vodi sudski proces protiv njega upravo zbog zločina nad Srbima. Mislim da je to prilično bahato sa njegove strane.

A vi ste vodili sudski proces i protiv Klintona ,Olbrajta,Blera.......
Honesty is offline  
Old 07.02.2007., 23:10   #136
TUX-dude
Registrirani korisnik

TUX-dude Avatar

Quote:
A vi ste vodili sudski proces i protiv Klintona ,Olbrajta,Blera.......
To su radili Srbi, covek kome se obracas mozda nije Srbin, obrati bre malo paznju Sabane!
TUX-dude is offline  
Old 08.02.2007., 10:26   #137
Rick23
Registrirani korisnik

Rick23 Avatar

Registracija: Jan 2004.
Quote:
Jos ste vi daleko od drzave.

Albanski sovinizam je jedinstven u svijetu. 99e ste bjezali od Srba, da bi vec godinu dana kasnije maltretirali sve ne albansko, cak krscanske albance. Na srijed dana je mob od nekoliko ljudi culo Bugara kako prica bugarski, i pocelo ga pratiti sve vise i vise ljudi (a covjek neki poznatiji pisac) i ubili ga. Ima mnogih takvih primjera, citao sam jednu knjige jednog njemaca o tome i gledao reportazu jednog od najpoznatijih i serioznog njemackog publicista (na drugom rangu nakon Peter Scholl Latoura) - naveo je nekoliko dokaze - i nije tesko jer se Albanci opce toga na srame. I sam Peter Scholl Latour je u jednoj emisiji govorio o albanskom sovinizmu. Oni to ne cine sakriveno po danu, vec otovoreno i ponosno po srijed dana.

Isto kao kad se ono djete utopilo negdje u rijeci, kad su svi krenuli na srpski kvart. Opasno je po zivot, u srjed dana stat u neki albanski grad i govoriti bilo koji slavenski jezik.

Najveci eksporter droge, kriminalaca, zarobljenih zena a najveci importer ukradjenih auta. Jos ste vi daleko, daleko od drzave, a jos dalje od Europe.

Cestitam Srbiji na samostalnosti Kosova.
Old 08.02.2007., 10:36   #138
Rick23
Registrirani korisnik

Rick23 Avatar

Registracija: Jan 2004.
Znam ja ovdje par Albanaca. Jedan je super decko i zavrsio faks kao najbolji na cijelom univerzitetu. Ali ovi ostali - kako da kazem - nisu ljudi ! Kao da ih je neko vremenskom masinom od 5000 prije krista katapultirao u danasnju Njemacku.

Jednoj prijateljici Albanki su pljunoli na kriz kad je prosla kraj njih (zanju da je Albanka, ali jebi ga nosila je kriz oko vrata). Susjeda su pretukli jer kao imao je nesto sa jednom njihovom zenom a nezna ni o cemu se radi (a ni ne izgleda bas toliko atraktivan da bi mogao konkurati tom Albancu).

U diskacu stojimo u WCu, ja i jos jedan Hrvat, jedan Srbin, Turcin, Rumun, Njemac i Albanac. Turcin se nervira jer je unutar bilo stresa na etnickoj osnovi: "Jebo ih rasizam, (pokaze na sve nas okolo) ovaj je Hrvat, ovaj je Srbin, ja sam Turcin, ovaj je Njemac - pa jebote sto me briga ko je sta!"

Albanac se okrece njemu : "Sto 'ovaj je Albanac', sto zajebavas !" ali tipicno.

A mogao je biti nesto otkaceniji, kad vec kako kaze ima 6 (sest) cura.
Old 08.02.2007., 10:37   #139
rokeri-s-moravu
Banned

A evo sta kazu oni koji posjete Kosovo i koji tamo budu.
Industrijska revolucija je bila 1764, sto znaci, da po njima Albanci jos zive u srednjem vijeku.

http://www2.dw-world.de/bosnian/tage....201306.1.html

Neue Zuericher Zeitung

«Švajcarci, koji rade pri UN-ovom uredu u Prištini, smatraju da kosovari nisu u stanju formirati državu po evropskom uzoru. Za to im nedostaje neophodno razumijevanje postulata pravne države. U njihovom socijalnom ponašanju preovladavaju pravila iz vremena prije industrijske revolucije. Integracija nealbanskog stanovništva odvija se samo na riječima a na dan proglašenja nezavisnosti svi preostali Srbi napustiće Kosovo.»
Old 08.02.2007., 10:39   #140
rokeri-s-moravu
Banned

Uvodjenje pravne drzave na Kosovu je isto kao uvodjenje demokratije u Iraku...tj. nemoguce je i jedno i drugo.

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja