UCK je teroristicka organizacija, cak je i CIA do `98. to mislila. To su bradati fanatici, islamski fundamentalisti, kriminalci i nepismene zivotinje.
Potvrda tvoje lazi stoji i cinjenica da se nakon pada Milosevica, 2001. organizovala OVPBM (Oslobodilacka vojska Preseva Bujanovca i Medvedje), ali je brzom akcijom specijalnih jedinica, ta saka idiota porazena.
Tako je to kod Amera. Teroristi odjednom postanu demokrate i saveznici, pa odjednom opet postanu teroristi
Mislili Albanci da ce i u Presevu, Bujanovci, Medvedji...proci kosovski scenario. Ali kad se ne mijesa NATO, za par sati su bili porazeni
Lazes, i treba da te bude sramota. Ponavljam, jos nisam sreo normalnog Albanca u cyber svetu, u stvarnosti ne poznajem nijednog.
UCK je teroristicka organizacija, cak je i CIA do `98. to mislila. To su bradati fanatici, islamski fundamentalisti, kriminalci i nepismene zivotinje.
Potvrda tvoje lazi stoji i cinjenica da se nakon pada Milosevica, 2001. organizovala OVPBM (Oslobodilacka vojska Preseva Bujanovca i Medvedje), ali je brzom akcijom specijalnih jedinica, ta saka idiota porazena.
Ma daj Honesty,nemoj da se uzrujavas.H_K,nije mislio ozbiljno,on se tako samo zahebava:
Vidis da sam priznaje da ne poznaje nijednog Albanca u stvarnosti,nego kaze u "cyber svetu" a sigurno je mislio na virtualnost .Pa jos kaze kako tebe nije sramota,a budi uvjeren da mu ni taj osjecaj nije poznat.Ipak je to suvise ljudski za njega i njemu slicne!
Dalje kaze:
Quote:
UCK je teroristicka organizacija, cak je i CIA do `98. to mislila.
covjek je samo slabo informisan.
Pa nabraja:
Quote:
To su bradati fanatici, islamski fundamentalisti, kriminalci i nepismene zivotinje.
Vidis da uopce ne misli na UCK.Jasno se daju prepoznati cetnici u ovom navodu,stim sto "s'islamskim..." malo pretjeruje,a vjerovatno je zaboravio navesti to kako oni jos i smrde,da su krezubi ...(ovo sam procitao na ovom forumu,inace nisam imao cast da ih vidim tako blizu) i da njima plase malu djecu cak i po Srbiji.
U vezi ove teme da se ukljucim.
Prvo, svako ko ima malo vise iskustva u zivotu zna de se nikad ne cestita nesto sto se nije dogodilo, i ne raduje se unapred. Zna to da izadje na lose.
Drugo, Kosovo je i do sada bilo nezavisno od Srbije, radi se samo o tome da dobije medjunarodno priznanje.
Trece, porede se sukobi na Kosovu i Hrvatskoj sto su sasvim razlicite situacije, i nemaju veze jedna sa drugom.
I na kraju, priznavanje nezavisnosti Kosovu uopste ne znaci i da ce se uspjeti stabilizovati, i opstati kao drzava.
U vezi ove teme da se ukljucim.
Prvo, svako ko ima malo vise iskustva u zivotu zna de se nikad ne cestita nesto sto se nije dogodilo, i ne raduje se unapred. Zna to da izadje na lose.
Drugo, Kosovo je i do sada bilo nezavisno od Srbije, radi se samo o tome da dobije medjunarodno priznanje.
Trece, porede se sukobi na Kosovu i Hrvatskoj sto su sasvim razlicite situacije, i nemaju veze jedna sa drugom.
I na kraju, priznavanje nezavisnosti Kosovu uopste ne znaci i da ce se uspjeti stabilizovati, i opstati kao drzava.
Tako je to kod Amera. Teroristi odjednom postanu demokrate i saveznici, pa odjednom opet postanu teroristi
Mislili Albanci da ce i u Presevu, Bujanovci, Medvedji...proci kosovski scenario. Ali kad se ne mijesa NATO, za par sati su bili porazeni
Kako nisi ukapirao covjece da je sve to bilo namjesteno izmedju Albanaca i NATO a.Treba neko da ti skicira,jer je crtanje za tebe nivo.Steta za toliki grafit.
Ma da, kako da ne, i jos nesto, ona prica o tri praseta nije istinita, uh! gde bas prasici, nisam siguran da ces ovo da skapiras ali probaj, bar se potrudi
Agim Čeku upozorio Srbe da se ne pokušavaju otcijepiti
3.2.2007.
Agim Čeku otvoreno prijeti Srbima a već se vodi sudski proces protiv njega upravo zbog zločina nad Srbima. Mislim da je to prilično bahato sa njegove strane.
Albanski sovinizam je jedinstven u svijetu. 99e ste bjezali od Srba, da bi vec godinu dana kasnije maltretirali sve ne albansko, cak krscanske albance. Na srijed dana je mob od nekoliko ljudi culo Bugara kako prica bugarski, i pocelo ga pratiti sve vise i vise ljudi (a covjek neki poznatiji pisac) i ubili ga. Ima mnogih takvih primjera, citao sam jednu knjige jednog njemaca o tome i gledao reportazu jednog od najpoznatijih i serioznog njemackog publicista (na drugom rangu nakon Peter Scholl Latoura) - naveo je nekoliko dokaze - i nije tesko jer se Albanci opce toga na srame. I sam Peter Scholl Latour je u jednoj emisiji govorio o albanskom sovinizmu. Oni to ne cine sakriveno po danu, vec otovoreno i ponosno po srijed dana.
Isto kao kad se ono djete utopilo negdje u rijeci, kad su svi krenuli na srpski kvart. Opasno je po zivot, u srjed dana stat u neki albanski grad i govoriti bilo koji slavenski jezik.
Najveci eksporter droge, kriminalaca, zarobljenih zena a najveci importer ukradjenih auta. Jos ste vi daleko, daleko od drzave, a jos dalje od Europe.
Cestitam Srbiji na samostalnosti Kosova.
Znam ja ovdje par Albanaca. Jedan je super decko i zavrsio faks kao najbolji na cijelom univerzitetu. Ali ovi ostali - kako da kazem - nisu ljudi ! Kao da ih je neko vremenskom masinom od 5000 prije krista katapultirao u danasnju Njemacku.
Jednoj prijateljici Albanki su pljunoli na kriz kad je prosla kraj njih (zanju da je Albanka, ali jebi ga nosila je kriz oko vrata). Susjeda su pretukli jer kao imao je nesto sa jednom njihovom zenom a nezna ni o cemu se radi (a ni ne izgleda bas toliko atraktivan da bi mogao konkurati tom Albancu).
U diskacu stojimo u WCu, ja i jos jedan Hrvat, jedan Srbin, Turcin, Rumun, Njemac i Albanac. Turcin se nervira jer je unutar bilo stresa na etnickoj osnovi: "Jebo ih rasizam, (pokaze na sve nas okolo) ovaj je Hrvat, ovaj je Srbin, ja sam Turcin, ovaj je Njemac - pa jebote sto me briga ko je sta!"
Albanac se okrece njemu : "Sto 'ovaj je Albanac', sto zajebavas !" ali tipicno.
A mogao je biti nesto otkaceniji, kad vec kako kaze ima 6 (sest) cura.
«Švajcarci, koji rade pri UN-ovom uredu u Prištini, smatraju da kosovari nisu u stanju formirati državu po evropskom uzoru. Za to im nedostaje neophodno razumijevanje postulata pravne države. U njihovom socijalnom ponašanju preovladavaju pravila iz vremena prije industrijske revolucije. Integracija nealbanskog stanovništva odvija se samo na riječima a na dan proglašenja nezavisnosti svi preostali Srbi napustiće Kosovo.»