Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija > Planinarenje
Korisničko ime
Lozinka

Planinarenje Po šumama i gorama

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.02.2007., 12:12   #1
Žbla
Registrirani korisnik

Registracija: May 2006.
Izleti u okolici Osijeka?

Dakle ovako, živim u Osijeku gradu i zanima me sad što bi bilo ovako atraktivno, zabavno, zanimljivo za posjetiti u okolici, nešto tipa neko penjanje u brdo, posjet nekom povijesnom dvorcu.. Mislim da ste shvatili...

Jer imam par ideja za valentinovo, pa da vidim kako bi ovo izgledalo, da vidim gdje točno mogu ići i što posjetiti...
Planiram recimo tako posjetiti nešto, pa možda ako bude neko lijepo vrijeme mooožda neki piknik, tak nešt.. Pa mi recite neko mjesto.. Hvala..
Žbla is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2007., 23:52   #2
Hell'n
...is short from Hellen..

Hell'n Avatar

Registracija: Jan 2007.
Quote:
Žbla kaže: Pogledaj post
Dakle ovako, živim u Osijeku gradu i zanima me sad što bi bilo ovako atraktivno, zabavno, zanimljivo za posjetiti u okolici, nešto tipa neko penjanje u brdo, posjet nekom povijesnom dvorcu.. Mislim da ste shvatili...

Jer imam par ideja za valentinovo, pa da vidim kako bi ovo izgledalo, da vidim gdje točno mogu ići i što posjetiti...
Planiram recimo tako posjetiti nešto, pa možda ako bude neko lijepo vrijeme mooožda neki piknik, tak nešt.. Pa mi recite neko mjesto.. Hvala..
mozes se uputiti malo sjevernije od tog naseg ''grada na dravi'', u ravnu nam baranju...koliko znam ima dva dvoraca vrijedna posjete; u bilju i tikvesu... s kopackim ritom ne mozes nikako pogrijesiti, a cujem i da je poprlicno romatnicno, pogotovo sad kad nema toliko komaraca
Old 05.02.2007., 21:30   #3
Žbla
Registrirani korisnik

Quote:
Hell'n kaže: Pogledaj post
mozes se uputiti malo sjevernije od tog naseg ''grada na dravi'', u ravnu nam baranju...koliko znam ima dva dvoraca vrijedna posjete; u bilju i tikvesu... s kopackim ritom ne mozes nikako pogrijesiti, a cujem i da je poprlicno romatnicno, pogotovo sad kad nema toliko komaraca

Jel mi možeš dati nešto više informacija? Jel ima nekih posebnih sadržaja tamo ili neki tour de kopački rit popraćen nekim ručkom ili tak nešto.. Ako znaš...
Žbla is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2007., 21:47   #4
Hell'n
...is short from Hellen..

Hell'n Avatar

Registracija: Jan 2007.
Quote:
Jel mi možeš dati nešto više informacija? Jel ima nekih posebnih sadržaja tamo ili neki tour de kopački rit popraćen nekim ručkom ili tak nešto.. Ako znaš...
pa sad..nekog posebnog vodica za tour de baranja i nemas... ali sve se moze kad se hoce ... sto se tice kopackog rita, na samom ulazu ti je tzv recepcija; e tamo mozes dobiti vodica kroz park, voznju brodicom kroz jezera, a imaju i neke sadrzaje popracene ruckom (ili vecerom-kako naletis), trenutno i nije neka high sezona pa mislim da se nemoras najaviti ali za svaki slucaj mozes pogledat na www.kopacki-rit.com .....
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 06.02.2007., 09:10   #5
Saharun
Plivam

Registracija: May 2005.
Quote:

Otiđi u Veliku, popenji se do starog urušenog dvorca, priroda super ima i dom za odmorit se. Ili u Aljmaš, dolje na ušće. Onda Ilok & Vučedol imaju stari šarm.
Ne traži detalje, otiđi i vidi, tako će ti biti puno interesantnije.
Saharun is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2007., 14:32   #6
Žbla
Registrirani korisnik

Quote:
Saharun kaže: Pogledaj post
Otiđi u Veliku, popenji se do starog urušenog dvorca, priroda super ima i dom za odmorit se. Ili u Aljmaš, dolje na ušće. Onda Ilok & Vučedol imaju stari šarm.
Ne traži detalje, otiđi i vidi, tako će ti biti puno interesantnije.
Ok, probat ću nešt smislit... Hvala ...
Žbla is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2007., 11:15   #7
barbika
Im not blond!

barbika Avatar

Registracija: Dec 2006.
Odi na Jankovac, sat vremena voznje od osijeka, mozes i planinariti i setati, imas hotel, imas restoran....
Old 08.02.2007., 12:05   #8
Taroth
najmiliji vođa

Taroth Avatar

Registracija: Nov 2003.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Taroth
mislim da imas neke bungalove u Kopačkom ritu... pa iznajmish...
navodno su drveni... a okej je sto nema komaraca, sam nema ni zelenila...
Taroth is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja