pišem maturalnu radnju Slapovi Niagare i jaaaaako mi fali materijala, nije mi dovoljno s neta, a ono s eng baš i ne znam prevoditi :-(
zna li tko ima li kakva knjiga o tome ili nešto slično, gdje mogu nabaviti etc.
pišem maturalnu radnju Slapovi Niagare i jaaaaako mi fali materijala, nije mi dovoljno s neta, a ono s eng baš i ne znam prevoditi :-(
zna li tko ima li kakva knjiga o tome ili nešto slično, gdje mogu nabaviti etc.
Odeš u knjižnicu? Imaš na www.kgz.hr njihov online katalog knjiga i tamo pretražuj malo pa vidi jel imaju kaj.
EDIT: Časopisi tipa Meridijan, Nacional Geographic (ili kak se već to piše) i slično
Pa tome i služi maturalna, da se sama snađeš kak god znaš.
U bilo kojoj KGZ predaš temu i oni ti nađu literaturu za kojih tjedan dana!
Zadnje uređivanje Kristina19 : 29.02.2008. at 00:41.
Reason: nadopuna
Bok. Dali netko zna gdje se na netu može skinuti lektira "Matijaš grabancijaš dijak" od Tituša Brezovačkog. Pretražio sam sve stranice s lektirama i nidje nema. Ako je netko imao to za lektiru, jel mi može javit na pm. Unaprijed hvala. :-D
Prodajem knjige za studente iz više matematike, statistike, programiranja
Sve su knjige u izvrsnom stanju i sasvim očuvane (a one u prihvatljivom stanju su označene sa zvjezdicom *).
1. PHP Bible 2nd Edittion (T. Converse, J. Park), 1012 str.: 180,00 kn
2. Java 2 Primer Plus (S. Haines, S. Potts), 808 str.: 180,00 kn
3. Fermatov posljednji teorem (Amir Aczel), 182 str. (beletristika): 50,00 kn
4. Dictionary of mathematics (E. J. Borowski, J. M. Borwein) + MFL Riječnik matematičkih naziva i termina (1999/2000), 9000 definicija i 400 dijagrama, eng.: 40,00 kn
5. Problems in probability theory, mathematical statistics and theory of random functions (A. A. Sveshnikov), 481 str.: 100,00 kn
6. Uvod u matematičku statistiku (Ž. Pauše), 405 str.: 50,00 kn
7. JavaScript (M. Moncur), 405 str.: 50,00 kn
8. Konačno dimenzionalni vektorski prostori i primjene (S. Kurepa), 788 str.: 90,00 kn
9. Teorija vjerojatnosti (Nikola Sarapa, 2002.), 674. str.: 180,00 kn
10. PRODANO
11. Kako je stvarana moderna matematika (Z. Šikić, 1989.), 198 str.: 20,00 kn
12. Klasični problemi geometrijske topologije (K. Horvatić, 1990.), 203 str.: 40,00 kn
13. Vjerojatnost: infromacija, stohastički procesi (Željko Pauše, 1974.), 249 str.: 20,00 kn
14. Fizika 2: Elektricitet i magnetizam (N. Cindro, 3. izdanje, tvrdi uvez, 1991.), 348 str.: 50,00 kn
15. Zbirka zadataka iz osnova statistike (I. Šošić, 1976.), 320 str.: 10,00 kn
16. Kombinatorna i diskretna matematika (D. Veljan, 2001.), 416 str.: 90,00 kn
17. Matematička analiza 3 (Š. Ungar, 1994.), 2. izdanje, 189 str.: 110,00 kn
18. * Linearna algebra I. dio (K. Horvatić, 1998.), 274 str.: 20,00 kn
19. * Linearna algebra II. dio (K. Horvatić, 1998.), 218 str.: 20,00 kn
20. * Linearna algebra III. dio (K. Horvatić, 1995.), 229 str.: 20,00 kn
Fotke:
Preuzimanje prema dogovoru u Zagrebu. Oko cijena se može pregovarati. Kontakt: 098/1361-955.
Ja se zbilja nadam da je moguće naći maturalni rad na temu Grčka mitologija. Meni se zbilja ne da sve tipkati uz ostale obaveze, pa se nadam da će se netko odazvati na moj poziv upomoć.. Dakle.. pliz, ljudi, ako netko ima ili zna nekoga tko bi to bio voljan podijeliti neka se javi!
@nonny, čovječe, za takvu temu na maturalnom radu bi ljudi dali ne znam što.
A tebi se to niti ne da pisati?
Kolko nudiš para? Za neke manje novce će ti vrlo rado većina ljudi odvdje odvojiti nešto vremena.
VJEROJATNO STE VEC CULI ZA OVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVA STRANICA JE SLICNA FACEBOOKU SAMO STO AKO SE NE VARAM FACEBOOK ZARADI MJESECNO OKO 8 MILIJUNA SAMO NA OGLASAVANJU DOK OVA STRANICA UZ TO STO PRUZA OPCIJE KAO I FACEBOOK DAJE SVOJIM CLANOVIMA I PRILIKU DA ZARADE LIJEPE NOVCE. SVE STO SE TREBA CINITI JE REGISTRIRATI SE I DOPISIVATI SE S DRUGIMA I NA TAJ NACIN VAS PROFIL BUDE AKTIVAN I OVISNO O TOME KOLIKO KORISTITE VAS PROFIL RASTE I VASA ZARADA!!! AKO STE CULI ZA MULTI LEVEL MARKETING ONDA ZNATE STO JE TO!! AKO NISTA POKUSAJTE NISTA ZA IZGUBIT!!!
Prodajem materijale za prijamni na Fakultetu političkih znanosti, ali naravno mogu se iskoristiti i na ostalim prijamnima... Imam hrpu skripti iz hrvatskog (tri dosta kvalitetne i opširne), prilično dobru skriptu iz Politike i gospodarstva, kratku skripticu iz povijesti, te hrpu testova iz hrvatskog, povijesti, politike, nešto opće kulture... Stvarno bi se toga htjela riješit, dogovor na pp.
Prodajem materijale za prijamni na Fakultetu političkih znanosti, ali naravno mogu se iskoristiti i na ostalim prijamnima... Imam hrpu skripti iz hrvatskog (tri dosta kvalitetne i opširne), prilično dobru skriptu iz Politike i gospodarstva, kratku skripticu iz povijesti, te hrpu testova iz hrvatskog, povijesti, politike, nešto opće kulture... Stvarno bi se toga htjela riješit, dogovor na pp.
Ne znam je li ovo vec prije bilo, ja nisam uspio nac, ali ako je ispricavam se.
Gdje mogu naci neki esej na razini prvog razreda srednje, ja sam nesto bio nasao ali sve je to na razini faksa.
Bio bih zahvalan da dobijem odgovor brzo jer mi treba sutra.
Za svaku pomoc zahvaljujem unaprijed.
trazim vec 2 dana referat i nemogu ga nac.....pa ako ima neko dobar da mi nadje referat na temu.....SLAVONSKA INDUSTRIJSKA REGIJA......to mi za geografiju treba,2 razred srednje skole......AJDE SLAVONCI POMAGAJTE......ostavite mi link,AKO NADJETE.....UNAPRIJED HVALA!!!!!!
Ja sam isla u gimnaziju, samo kaj smo to ucili u 4. srednje, ne u 2
Trazi te da napises nesto opcenito o industriji u Slavoniji. Vjerujem da dosta toga imas u udzbeniku, a pogledaj i na Wikipediji ili posudi neku knjigu iz knjiznice (mozes i skolske, ako nisi uclanjen u gradsku).
Ako je to samo referat, nece biti problema jer to nije neka bitna ocjena. No, uostalom, ja bi se na tvom mjestu konzultirala s profesorom/profesoricom gdje mogu naci literaturu.
u udzbeniku imam samo jednu recenicu.....a za konzultacije je vec prekasno,za sutra imam taj referat,koji je dosta vazan,jel nam jako utjece na zakljucnu ocjenu......na wikipedji nema nista......jel znas mozda gdje bi jos mogao na internetu nac to??????
Gle, sama sam prosla gimnaziju i znam da referat nije presudan za zakljucnu ocjenu osim ako nemas biologiju kao izborni predmet, ali to se dobiva tek u 3. srednje. I malo si se kasno sjetio pisati referat. Ne vjerujem da ti ga je profa jucer zadala, imao si barem tjedan dana da nades literaturu.
a stalno trazim,ali nema nigdje......ako ce ocjena bit izmedju neces morat odgovarat ako imas dobru ocjenu iz referata,PA ZATO DOSTA ZNACI KOLKO CU DOBIT......jel mozda znas di bi mogo to na internetu nac???????
Ja bih trebala(ako je ikako moguće) da mi netko da ako je pisao esej o "Zločinu i kazni" na temu : Život Raskoljnikovog ( i to bi trebalo biti 700-800 riječi). To smo sada dobili u okviru državne mature kao vježbu KOma,al ak neko ima...Molim vas!!!