ne mogu zaboravit trenutak kad je prvi puta vidjela, jel bio Hose Andres, i kad joj je pala tacna na kojoj je nosila kavu, ali onda ipak se jos neko vrijeme pretvarala da ne vidi. scena za pamcenje, a tak ona lijepa haljina koju joj je poklonio onaj opsjednuti seoski doktor sto ju je spasio... super serija
ne mogu zaboravit trenutak kad je prvi puta vidjela, jel bio Hose Andres, i kad joj je pala tacna na kojoj je nosila kavu, ali onda ipak se jos neko vrijeme pretvarala da ne vidi. scena za pamcenje, a tak ona lijepa haljina koju joj je poklonio onaj opsjednuti seoski doktor sto ju je spasio... super serija
Tko bi zaboravio tu scenu...
Ja sam uvik mislila da je ona jedna od ljepših glavnih junakinja, pogotovo s ono duuuge kose...
To je bila predobra serija! Sjećam se kako smo ja i još mnoge cure obožavale tu seriju, pod odmorom smo stalno pričali o tome. Ako se ne varam jedna cura je imala majicu na kojoj je bila Esmeralda...
__________________ U životu MORAM samo živjeti i umrijeti, sve ostalo TREBAM ČINITI jer mi je to DUŽNOST...