mnk uspinjaca, mnk megaton, mnk zagrebzapad.. upisite u google i pogeldajte, megaton za sve koji zele trenirati mali nogomet, bilo koje dobne skupine.. jako dobra skola, brat matije dulvata (kapetana reprezentacije) ih vodi, znaci nemogu biti losi..
jel zna neko neki klub/momcad di se moze trenirati futsal,u zagrebu,za starije od 89/90 godista? znam za megaton,al im nis ne pise na blogu,valjda su jos na praznicima ...dakle osim njih i uspinjace,nacionala i ovba koji su ipak prvoligasi
svi klubovi moraju imat pomladat u 1 i 2 HMNL... tako da se obratite u jedan od klubova... samo sta je stvar sta ne rade svi klubovi ozbiljno normalno to o visi o financijskim mogucnostima i zeljama kluba... ali moraju imat ekipu i bit na prvenstvima... a sad oce li odradit 1 ili nijedan trening to ovisi...
Da li netko možda zna gdje se mogu nabaviti štitnici za laktove kakve ima npr. Ivo Jukić ili onaj golman iz Vrgorca? Oni što više izgledaju kao steznik nego klasični robusni štitnik.
Na znanje svim ljubiteljima malog nogometa iliti futsala, pokrenuta je stranica na kojoj možete pronaći malonogometne lige i turnire koji se održavaju u Hrvatskoj ili pak reklamirati one koje kojima ste vi organizator. Stranica je još u povojima ali polako raste i s vremenom bi se trebala pretvoriti u svojevrsni malonogometni portal.
ako se kupe u media tisku onda su i jeftinije ulaznice a na dan tekme cijene su ipak malo skuplje ali jos uvijek jeftine i mogu se jedino kupit u arenama. predpostavljam da su kategorije 3 one ulaznice skroz na vrhu. mislio sam si otic na koju tekmu ali ovak cu sigurno i na finale
ako se kupe u media tisku onda su i jeftinije ulaznice a na dan tekme cijene su ipak malo skuplje ali jos uvijek jeftine i mogu se jedino kupit u arenama. predpostavljam da su kategorije 3 one ulaznice skroz na vrhu. mislio sam si otic na koju tekmu ali ovak cu sigurno i na finale