__________________ salvador2: Pa jel kuhala? Jel se brinula o maloj? Jel se brinula o tom kretenu? Kaj bi još trebala? Ići u rudnik da bi vas par zlobnih bilo sretno? Natch: da, i sta je dobila od toga? nogom u guzicu? koja je pouka? bolje je onda visit na netu
__________________ salvador2: Pa jel kuhala? Jel se brinula o maloj? Jel se brinula o tom kretenu? Kaj bi još trebala? Ići u rudnik da bi vas par zlobnih bilo sretno? Natch: da, i sta je dobila od toga? nogom u guzicu? koja je pouka? bolje je onda visit na netu
Rusija - SEREBRO - song#1
Привет! Мы являемся Серебряными из России. Мы думаем о нас как российский Sugababes, но мы звучим очень как Feminem. И да, мы украли крохотную крошечную часть песни от Копий Britney. Лорды фактор 0/10. Гаы фактор 0.\0
Krivi smajlek, i mikrovalka bi potpisala kapitulaciju pred Ri§om
Mislim da nijedan noviji Eurosong-spot ne može nadmašiti onaj Ruslanin od prije par godina: prvo patuljci zasviraju u rog, zatim tenk sruši nekakav zid, iz tenka izađu Ruslana i njezina družba da bi zaplesali poput trudne Britney na steroidima. Aj-šikiriki-daj!
UJEDINJENO KRALJEVSTVO - SCOOCH - flying the flag
da su još devedesete, rejveri bi vjerojatno otkidali na ovu stvar, onako na kraju partija negdje na engleskim livadama, dok sunce izlazi na istoku, a na zapadu bobbyji broje ljude u smiley majicama. ali pošto su devedesete davno svršile, a rejveri su oduvjek pokazivali određenu razinu ukusa, ovo komercijalno dance govno ne može biti zabavno niti okorjelim obožavateljima Tota Cotugna. Lordi faktor 0/10. Gay faktor 7/10.
Dok sam tražila gdje je napisan redosljed izvođenja pjesama u polufinalu, naišla sam na video koji je složio neki EuroGeek il tako nešto.
Uglavnom OVDJE imate video kompilaciju svih pjesama za polufinale Eurosonga 2007. složene redosljedom kako će nastupati. Traje nekih 27 minuta, pa nemojte gledati ako baš ne morate. Hrvatska je 13.
A ovdje možete vidjeti trenutni poredak na nekoj od anketa za E.Song. Loši smo, loši...
Njoy! As soon as we get the official edition of the album (the purchased one) with all the song in their correct forms and versions, we will post the link here.
Evo natjerali ste me da i ja pogledam pjesme eurovizuije... koji horror !!!! (pjesme Svicarske, Srbije, Makedonije,Montenegra,Ceske,Engleske!!a!!a!)
Dragonfly & Dado Topić “Vjerujem U Ljubav” i nije losa pjesma! ima neki groovy zvuk, neki soft velvet pop rock (potsjeca na bryan ferri stil) Zenski vokal je katastrofa.. jednostavno nase zene ne znaju pjevat. Ne bi prosle nikad ni audiciju pop idola u zemljama kao francuska,amerika i sl.
(kako grozno pjevaaa evo slusam je, bljak)
Serbian pjesma je najgadnija skladba i vjerujem da su imali bolje pjesme u trci makar polu-plagijate Ova njihova roseanne pjeva iz petnih zila, jos pravi falsh hvata note koje su joj neprirodne nakon toga brdo nekih grimasa, nekoherentno dok je sami ritam i originalnost kompozicije na nivou amterskog festivala iz 1988.
lordi factor 20/10 gay factor: 20/10 -12 points to serbia (mogu li se slati minus poeni na eurovizijskom glasovanju??)
Makedonska pjesma , odvratna. Skladatelj mora da je neki covjek ko se zaglavio u vrijemenskom prostoru , negdje 1975 u temisvaru, romanija.
Ova koja pjeva, prelijepa. Odlican stil, sarm, pjevanje nula , moze ic sa srpskom pretstavnicom u duetu otpjevat nesto.. song bi se zvao "the beauty and the beast" .
lordi factor 0/10 gay factor 0/10
Montenegro pjesma. ?? Oprez. Moguce je dobiti psorijazu nakon slusanja ove glupe pjesme.
Switzerland. Cemer i jad... najbogatija zemljica u Europi platila je najdebilnijeg izvodjaca u Eu ?? zaboravite sto sam rekla o srpskoj,makedonskoj pjesmi. Ovo je najgadnije! lordi factor 0/10
gay factor 100²/10
moron factor 100²/10 .
Odakle je Dj bobo? ja bih da objavim rat toj zemlji .
Dojcland!!! Pustam pjesmu da bih se zajebavala i kad ono prvi il drugi put da cujem dobru njemacku stvar!! Stil crooner, kao onaj Micheal Bublé, originalan zvuk skladbe , lijep glas tipa odlican izgled mmmmmmm... nije eurovizijski jer teen publika (ona koja glasa) ovo ne kuzi no bar se dojcland nece brukati ovokg puta.
jeste čuli mađarsku predstavnicu? ja što je više slušam to mi je bolja. nije eurovizijska, al the fuck. Magdin repertoar djelomično poznajem od ranije tak da sam se navikao već na taj glas tko prvi put sluša, sigurno mu je koma.