''An aggressive squirrel attacked and injured three people in a German town before a 72-year-old pensioner dispatched the rampaging animal with his crutch.''
mozes izabrati svakakve likove (Ninja kornjace, Hello Kitty, Winnie Pooh, Pokemon, Scooby Doo, Powerpuff Girls, Nemo, itd.) sa raznim porukicama, bojama slova, cak i koverticu koja ide uz to.
Imali smo gotove pozivnice koje je mala zeznula jer ih je htjela sama ispunjavat. Ne daju se baš korigirat pa bi mi hitno trebalo da me uputite na neku stranicu (ako postoji) sa koje se mogu skinut gotovi predlošci.
Isprika ako je tema već bila - pregledao sam 4 stranice unazad i nisam našao. Google mi baš isto nije pomogao
__________________ Since 1999! Judgement day is here !
Show your tits and I'll judge 'em !
Mučo hvala na odgovorima. Našao sam u međuvremenu OVO, pa sam se popodne zezao s time. Trebalo je skinut sliku pa malo obradit, obrisat slova a ostaviti motiv, pa nadodat slova... Al za moju balavicu nije bilo teško. Sineku je rođendan u 7. mjesecu pa ću sigurno iskoristit jednu od ovih koje ste mi vi pronašli. Hvala ! Dobra mi je ova s cuckima i balonima. Oboje se boje pasa ko vraga Možda ih to malo smekša.
Putnica
__________________ Since 1999! Judgement day is here !
Show your tits and I'll judge 'em !
Ako ti je dijete dovoljno staro neka ono samo napravi.
Bit će fora a i klincu će biti interesantno.
Ja sam sa svojima radio i za Božić i novu godinu!
A to možeš raditi i s kolažom i s flomasterima (sa šljokicama) ali i s vodenim bojicama itd.
Ja sam sa svojima radio i za Božić i novu godinu!
A to možeš raditi i s kolažom i s flomasterima (sa šljokicama) ali i s vodenim bojicama itd.