Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Hardver
Korisničko ime
Lozinka

Hardver Hardverske teme, sve osim pitanja, problema i oglasa. Podforumi: stolna, prijenosna računala, periferija, overclocking, Tableti

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.03.2007., 20:36   #1
marksan
Pacijent

Ovisnost LCD monitora o grafickim karticama

Bok ljudi trebal bi malu pomoć.Kupujem LCD monitor po mogućnosti Samsung LCD 19 inča Wide Screen Sync Master 940BW rez 1440*900 4ms i zanimalo bi me , pošto imam dobar komp Pentium 4 2.4 ghz, 1 gigu rama i imam ATI Radeon 9600 Pro Atlantis 128 mb, mogu li ja opće koristiti taj monitor(zbog grafičke) i hoću li moći igrati igrice na njemu bez poteškoća(Guild Wars i naravno neke novije malo bolje)

Odgovori s citatom
Old 12.03.2007., 21:52   #2
Gaso
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2007.
Pošalji poruku preko ICQ korisniku Gaso
S monitorom ce ti bit sve ok a igrice ce te zajebavat(ove novije) zbog graficke i procesora.Rade clockaj procesor, umjesto lcd-a kupi TFT monitor a za ostatak para i mozda jos malo da dodas kojih 300,400kn kupis graficku i onda ce ti sve radit kako si zamislio
Old 14.03.2007., 19:55   #3
normall
Registrirani korisnik

Registracija: Jul 2006.
Quote:
marksan kaže: Pogledaj post
...imam ATI Radeon 9600 Pro Atlantis 128 mb, mogu li ja opće koristiti taj monitor(zbog grafičke) i hoću li moći igrati igrice na njemu bez poteškoća(Guild Wars i naravno neke novije malo bolje)
...grafička ti je definitivno najslabija karika, za internet i uredski rad je OK, no novije igre na tom monitoru s tom rezom zaboravi.

...a što forumaš prije mene reče, ne bi bilo zgorega clocknuti prockas, jer je i on već zastario za OVO što ti trebaš tj. novije igre.
normall is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja