[23:47][foka] A jadni Vedran ne zna, da za razliku od njega i njegovih koji upotrebljavaju izričito muškiće, nakaradno sam staromodan i još uvijek volim samo djevojke, pijem whiskey i da se volim što češće slatko smijati budalama! To su moji poroci, duhom siromašni Siniša i Vedrane!
[23:51][foka] TO SU I MOJI POROCI! ZAKON!
[23:52][truliy] voliš samo djevojke? :D
Ima nekih izmjena... nažalost Real Things neće doći.. razišli se s bubnjarom.. šteta.
evo moderatorkinja zamijenila
Možda uleti još koji band.. ali to ću najavit ovdje u postu... a ovaj plakat je finally.
Prvi band na rasporedu će biti ( u oba dana ) već oko 21h, pa, utoliko, dođite ranije ako želite vidjeti sve.
Nadam se da će bit interesa.. ovo je, koliko ja znam, prvi garage festival u nas, a druge godine ćemo, ako 'legne', to još proširiti i dovesti poznatije bandove.. I naravno, ove godine, nisu svi bandovi baš striktno garage, al nisu ni daleko.
Zadnje uređivanje Mr. Wrong : 20.03.2007. at 15:37.
[23:47][foka] A jadni Vedran ne zna, da za razliku od njega i njegovih koji upotrebljavaju izričito muškiće, nakaradno sam staromodan i još uvijek volim samo djevojke, pijem whiskey i da se volim što češće slatko smijati budalama! To su moji poroci, duhom siromašni Siniša i Vedrane!
[23:51][foka] TO SU I MOJI POROCI! ZAKON!
[23:52][truliy] voliš samo djevojke? :D