darin kaže: U KicKerSu je bilo ali istih na dlaku...dobro, lazem, imale su malo spusteniji prednji dio...lani su ih imali a jos do prije mjesec dana su imali bez sa remencicem. I-den-ti-cne!!!!
Zaleti se u njihov duckas pa pitaj...a ak mislis da bi postolar to bolje obavio, idi u Ilicu 52 (kod Britanca), i u Frankopansku, cipele Hostić (u veži, na ljevoj strani ak ides prema savskoj!).
znam darin, te crne ne mogu prezaliti.bila sam prije 2 tjedna ih kupiti i nema ih vise ...nece ni dobivati..samo broj 37 i 41...ne znam sto cu..
...ja još nisam vidjela nijednu žensku u balerinkama,a da nije izgledala graciozno...
...osim toga,kak možeš hodati ko patka u njima,ili slonica Nelica,prije bih taj hod usporedila sa bosonogim ili balerinskim(pogotovo one balerinke sa tankim kožnim potplatama)
... ,ma niš više.
..nemam danas inspiracije.
Gospon Pes kaže: E, cim slapu spominjes, na pravom si putu. Mozda u sljedecem postu dodjes i do cipele.
(Savjet ti je ionako krivi: obzirom da gumu treba olabaviti, trebao bi veci kurton ili manji qurac. )
za zuljanje na peti: imas za kupiti od firme Bama male tanke trakice koje se naljepe iznutra tamo di te zulja. Podstavljene su spuzvom ( ali prilicno tanke ). Kostaju oko 1,50 €
Mislis da bi to kaj pomoglo? Cipele same po sebi ne bi zuljale, ali precvrsta guma jednostavo vuce prema naprijed i tak pocne zuljati nakon nekog vremena.
A nemam ideju sto bi gumu samo malo olabavilo...
magic kaže: U kvartu smo zbog ove ulicu proshirivali...
A nju posluzhuju izvan ljekarne jer ljekarna ima ona leteca vrata pa ona ne mozhe proc...nekidan se zaglavila pa sam joj skoro ukrala balerinke dok je zapomagala...stvarno su krasne balerinke
magicna, s ovim si komentarom stvarno crossala onu crtu na kojoj vjecno balansiras ne vjerujem da bi toj zheni nista bolje stajale spicoke ili druga obuća pa to opet ne govori ni najmanje o tim istim cipelama a niti cini tu istu zhenu sretnom
steta, ali ne mozemo svi biti lijepi, bez strija, mrshavi i tamnoputi poput tebe... do tada se moramo nauciti toleranciji
U kvartu smo proshirivali ulice zbog ove ovo je bash za bljak...
uz moj karakter i visinu (skoro 1.80) definitivno ne bi pristajale, osjecala bi se ko ocvala stara krava u djecijoj obuci...ali zato mokasina imam pregrst...
darin kaže: ...su one dvije zene sta izradjuju balerinke, ali one prave, sa satenskim trakicama...ima njhovih stvari u importaneu...vidio netko?
ja vidila.
i drzala u rukama chak.
ne bih za to dala vise od 20-tak kuna.
to je cipela iskljucivo za jednokratnu uporabu. i to na finim mjestima gdje se setas po glatkim povrsinama. i vecinom sjedis u stolici. tko ne vjeruje, neka ode sam pogledat.
od Joop-a , drveni dzon ( svijetlo drvo ) ( po sredini dzona - to su one ala 70-ete peta visa ali sve u jednom komadu, - dakle po sredini dzona crvena pruga - navodno da drvo bude elasticnije )
Gore - bordo koza, onako kao utisnuti uzorak ( tipa filigran ) u kozu. Jednobojne.
Ma meni su mrak.
A znas razliku, obicne plasticne japanke za na plazu ne oblacis navecer u disko