U vezi lokalne anestezije, pitaj Ognjenu kakav bi učinak imala na tatovažu jer ona je—koliko sam shvatio—medicinska sestra, pa bi trebala znati više o tome.
Tattoo majstori ne koriste lokalnu anesteziju iz vise razloga, a 2 najvaznija su ta da takvi anestetici gotovo da ne djeluju kod tetoviranja i da je velik broj ljudi alergicno na sastojke anestetika.
Radi se o kremi ili gelu za lokalnu anesteziju.
Ja koristim anestetik za sluznicu koji je odlican kod pirsanja, ali takoder ne djeluje kod tetoviranja. da bi umrtvili tkivo za tetoviranje potrebna je primjena anestetika pod kozu ili u misic, dakle injekcijom, a zakonom je zabranjeno da bilo tko osim anesteziologa i stomatologa to radi.
Bok ekipa! Imam pitanje za vas koji imate tattoo, pa bi vas molila za pomoć. Tetovirala sam se prije 6 dana, perem tetovažu, mažem i sva ta njega kaj ide uz to, jedino što mi je jako teško je pustiti tetovažu da se ''lufta'' na zraku s obzirom da je skoro pa na guzi, tak da stalno je u foliji. Zanima me da li je pametno skidati foliju s obzirom da će se stalno trljati od hlače. Na takvom je mjestu da mi rub hlača uvjek bude na tetovaži kada sjednem.
Bok ekipa! Imam pitanje za vas koji imate tattoo, pa bi vas molila za pomoć. Tetovirala sam se prije 6 dana, perem tetovažu, mažem i sva ta njega kaj ide uz to, jedino što mi je jako teško je pustiti tetovažu da se ''lufta'' na zraku s obzirom da je skoro pa na guzi, tak da stalno je u foliji. Zanima me da li je pametno skidati foliju s obzirom da će se stalno trljati od hlače. Na takvom je mjestu da mi rub hlača uvjek bude na tetovaži kada sjednem.
kak to mislis da ju peres?
zasto ne obuces neke pamucne gacice i npr. trenirku koja te ne stisce ili tajice dok si doma?
hej cure. mene zanima je li okej tetovirati se za vrijeme menstruacije?
narucena sam bas u to vrijeme, pa sad razmisljam da otkazem, al onda opet trebam cekati dugo dugo. kaj vi kazete?
jesu li istine da se boja slabije primi i slicno?
vec duze vrijeme zelim da uradim tetovazu malo nize ispod vrata, malog leptira s dva slova koja mi znace.
Imam 18 godina, al opet zelim ici s mamom, jer bi i ona htjela jednu.
A sad je problem sto mi je jedan poznanik rekao da je bolje da cekam 21 godinu, kao tijelo ti se jos razvija, bla, balaa.
Boga vam, da vas pitam, jel ima veze to bas na tom dijelu tijela, ispod vrata malo nize. Razumijem ja kad to neko zradi s 13, 14 pa mu se tijelo razvija jos.
Al eto.. Uffff
Saljem vas kiss i unaprijed zahvaljume na odgovoru. :**
ej ljudi, neki dan sam vidio jednu tetovažu i pito sam ko je radio, da zapišem...al pošto sam bio pijan na mob sam uspio zapisati nešt' slično ovome: "žnj"
e sad znam da je u karlovcu i imam dobre radove, počinje brijem sa M (valjda)
ej ljudi, neki dan sam vidio jednu tetovažu i pito sam ko je radio, da zapišem...al pošto sam bio pijan na mob sam uspio zapisati nešt' slično ovome: "žnj"
e sad znam da je u karlovcu i imam dobre radove, počinje brijem sa M (valjda)
Eii bok Ognjena trebala bi malu pomoć,vidjela sam tu temu na forumu za tetoviranje i bila sam na tvojoj stranici za tetovaže... Ja si baš sad mislim staviti jednu tetovažu i to mi je prva pa sam te htjela pitati ovak,ja si mislim tetovirati na zapešću desne ruke 2 slova mala inicijale uglavnom, pa jel to boli jako? pošto mi je prva tetovaža pa nemam iskustva s tim i kolko bi to od prilike trajalo?
vec duze vrijeme zelim da uradim tetovazu malo nize ispod vrata, malog leptira s dva slova koja mi znace.
Imam 18 godina, al opet zelim ici s mamom, jer bi i ona htjela jednu.
A sad je problem sto mi je jedan poznanik rekao da je bolje da cekam 21 godinu, kao tijelo ti se jos razvija, bla, balaa.
Boga vam, da vas pitam, jel ima veze to bas na tom dijelu tijela, ispod vrata malo nize. Razumijem ja kad to neko zradi s 13, 14 pa mu se tijelo razvija jos.
Al eto.. Uffff
Saljem vas kiss i unaprijed zahvaljume na odgovoru. :**
Druga stvar je tattoo na trbuhu npr (koji bi se vjv razvukao od trudnoće i debljanja nekog ogromnog) a druga stvar ovo na vratu
Malo da ozivimo temu,najnoviji uradak koji se nasao na meni,majstor isti kao prvi puta ^^
Ja sam također ponosni vlasnik tattoo-a i to na lijevoj strani prsa
Badaku sad radi isto tetovaže..raspitaj se i neke moje frendice su se tetovirale u Mask tattoo ..ljepi su radovi..u oba salona možeš doć i reć šta želiš ,gdje,kolika veličina i oni će ti formirat cijenu
Pozdrav ja sam novi, ali imam odmah jedno pitanje, pa ako nije problem, ko zna, da odg.
Ovako, mislio sam si staviti staviti polinezijsku tetovazu i to sam si mislio saam sastaviti, samo mi trebaju znacaju za odredjene stvari, dajem glup primjer, da je sreca, 3 pune crte oko ruke, ljubav- ovalni oblik koji mora 1 oko ruke . pa bi si tako probao iskombinirao svoju tetovazu. Trazio sam po netu, ali nikako da dodem do neceg normalno. Ali sam uspio naci koje valjda u kojim knjigama ima ta znacenja, pa bi ako neko ima pls pls
Tattoos from Paradise: Traditional Polynesian Patterns
Tattoo Traditions of Hawaii
Moko: Maori Tattoos
Maori Tattooing (Dover Pictorial Archives)
Ta Moko
Moko Or Maori Tattooing
Moko; or, Maori Tattooing: With 180 Illustrations from Drawings by Author and from Photographs
Pozdrav ja sam novi, ali imam odmah jedno pitanje, pa ako nije problem, ko zna, da odg.
Ovako, mislio sam si staviti staviti polinezijsku tetovazu i to sam si mislio saam sastaviti, samo mi trebaju znacaju za odredjene stvari, dajem glup primjer, da je sreca, 3 pune crte oko ruke, ljubav- ovalni oblik koji mora 1 oko ruke . pa bi si tako probao iskombinirao svoju tetovazu. Trazio sam po netu, ali nikako da dodem do neceg normalno. Ali sam uspio naci koje valjda u kojim knjigama ima ta znacenja, pa bi ako neko ima pls pls
Tattoos from Paradise: Traditional Polynesian Patterns
Tattoo Traditions of Hawaii
Moko: Maori Tattoos
Maori Tattooing (Dover Pictorial Archives)
Ta Moko
Moko Or Maori Tattooing
Moko; or, Maori Tattooing: With 180 Illustrations from Drawings by Author and from Photographs
I jos ovo pitanje ako itko zna, da nepitam sve tattoo majstora ako nemora, ovako: trenutno sam u fazi bulkinga, trenutno imam negdje 96 kg, a zelim, znaci to mi je cilj, sada koliko cu se moc pribliziti je druga stvar, do 110,kg u roku od 5 mjeseca, i onda mislim opet tipa za 2 mjeseca spustit se na 100. Dali ce ta promjena kilaze i sve to utjecat mozda na tattoo, a mislio sam ga stavitit prvi dio na ruci od lakta navise, pa nastavak iza prema lopaticama i onda od lopatica do guzice recimo